Sunday, January 18, 2009

CHANGE IS COME LIKE PLAN...


The plan.....

zoals aangekondigd is een begin gemaakt met creatie van ONZE nieuwe aarde voor ONS allemaal.

Buiten alle aardse regels om zal sprake zijn van totale omkeer van ons menselijk gedrag en toedoen aan ons planeten stelsel.

we zijn geinspireerd door de allerhoogste krachten van ons universum en zoals maanden geleden al aangekondigd werd zal sprake zijn van volledige ommekeer in het jaar 2009 ( 0 )

De ceremonie van aankondiging van de nieuwe President die de tijden zal keren zal aankondigen dat wij met zijn allen een zijn in denken een zijn in doen maar vooral een zullen worden in het creeren van een vernieuwde aarde.

elk persoon op deze planeet zal elk net zo belangrijk zijn deze creatie in nieuwe richtingen te loodsen, de openingsceremonie van het concert voor de nieuwe regering van de United states of America zal tevens het bewijs leveren dat de krachten vanuit de hoogste dimmensies aangestuurd zijn onze mensheid weer een te laten worden in denken in doen maar vooral het creeren van de nieuwe aarde.

We zullen de komende maanden met zeer zware natuurrampen te maken krijgen maar door het juiste daadkracht op de juiste tijden met de juiste personen aan het roer KAN deze kracht ontdoken worden door vrijwel de gehele mensheid in tegenzin van de allerhoogste " laatste" duivelse krachten pogingen te doen onze mensheid te manipuleren en de directe dood in te leiden.

Hier is groots een stokje voor gestoken exact volgens plan volgens hoogste normen en waarden uitgevoerd voor iedereen hier op aarde een " eiland" creeren zonder grenzen zonder bepalende regels vanuit macht geboren.

Tijdens de creatie van nieuwe aarde zal duidelijk worden dat niet een natie slecht is maar het leiderschap van de bepalende tijd heeft gefaald omdat ze niet beter wisten en dachten dat deze mensheid vanuit macht tot een gedwongen zou kunnen worden, MAAR wat zij niet wisten is dat de krachten van het universem al geruime tijd gekeerd zijn in het goede en dat onze aarde slechts het laatste deel zal zijn wat nog in het goede gekeerd zal worden de komende maanden.

ALLE culturen en rassen zullen weer eenheid vormen in taal in daadkracht en in denkwijze vanuit vredeswil gericht en georienteerd, oude leiders zullen groots voor het blok worden gezet doordat zij de waarheid zullen zien openbaard worden.

Deze mensheid zal in een denken in een taal en in een creatie gevormd worden omdat zij de fouten vanuit dit verleden WEL zullen begrijpen en de juiste stappen op de juiste tijd met die juiste man en vrouw kracht zullen overtreffen.

Lang geleden is al aangekondigd dat de ommekeer plaatszal vinden VOOR 2012, het keerpunt in de geschiedenis is begonnen, wereldwijd zal groots verzet komen tegen de krachten vanuit macht gebonden.

Grote slagen zullen zich tegen overheden richten om waarheid en gerechtigheid te doen openbaren.
Elk persoon hier op aarde is afhankelijk van elkaar en is aan elkaar verbonden, niemand uitgezonderd.

Alle volgende generaties zullen de les mogen nemen van grote fouten die oude leiders gemaakt hebben in ons verleden.

De creatie van het nieuwe promisses lands zal worden voltooid met de pole shift een pole shift die de geschiedenis in zal gaan als zeer gecontrolleerd en zeer correct uitgevoerd volgens plan.

ALLE technieken zijn reeds voorhanden ALLE rampen en ALLE ziektes en ALLE ongeregelheden volledig uit te roeien wereldwijd.

Vergeten is door de paranormale en spirituele wereld dat de piramide van tijd in elkaar overloopt en ervoor zorgt dat de oneindige circle of life altijd zal kunnen voort bestaan.

de kennis is reeds voorhanden wereldwijd water te fotograferen en de uitkomst te bieden de voortvluchtige bacterie in water vast te leggen om natuurrampene VOORTIJDIG ruim te mogen voorspellen.
Deccennia lang werd gezongen in vele kringen dat de tijd van ommekeer IS aangebroken, vele hebben het voorwerk gedaan en vele zijn hierdoor gesneuveld.

Laten wij juist HEN eeuwig eren omdat zij het zwaarste werk hebben geleverd.

De ontmoeting tussen de zon en de maan in 2002 is het symbolische keerpunt geweest de wedergeboorte aan te mogen kondigen.

De creatie van de nieuwe aarde zal een einde maken een de onverklaarbare oorlogen wereldwijd gecreerd door veelal het opleggen van een religie aan elkaar, Dit is JULLIE land dit is ONS land dit is ONZE aarde voor IEDEREEN weggelegd ongeacht hij of zij zal willen geloven.

verandering van onze aarde ligt in AL onze handen Laat ons met zijn ALLEN opstaan zoals de regels in het universum aangegeven, de tijd is daar de voorspelde geschiedenis om te keren en GEEN oorlog uit te laten barsten die door wereldleiders gecreerd zijn die niet van goede aarde kwamen.

Wacht niet meer tot morgen doe het nu.

De wedergeboorte der aarde zal nu wereldwijd in werking gaan treden, WEEST u vooral ALLERT op de dingen die komen gaan vanuit het diepste van moeder aarde, de creatie van miljoenen nieuwe eilanden in Europa Azie Vs en Rusland en ALLE andere continenten zullen omgevormd worden tot de eerste creatie van de heilige lotus ofwel de hemelse bloem...

Laat ons eindelijk juigen omdat gene komen gaat, ik ben niet bang meer te hoeven sterven omdat IK WEET dat ook deze aarde in het goede IS gekeerd, WERELDWIJD zullen we een worden in taal een worden in doen en vooral een worden in het delen van elkaars kennis.

ik ben zeer blij deze jaren terug te mogen zien als de dogstar, een site gericht op waarheden en creatie van de nieuwe aarde.

Hetgeen ik mag weten dat zowel de zon en de maan in het hiernamaals weer herenigd zullen gaan worden geeft mij de kracht en de wijsheid om niet bang te zijn te moeten vluchten voor het verleden, de confrontatie aan te DURVEN met een algehele overheid die gebasseerd was op leugens en op feiten niet op waarheid berust zal haar einde spoedig meemaken.

Ook Nederland zal aan de van bovenuit gestuurde krachten niet meer kunnen ontkomen.

Ook voor Nederland geld de creatie van vele vele eilanden groepen, onsland zal verdeeld worden en opgebroken, duisternis zal licht worden de kennis in de zwarte magie en de zwarte materie zal volledig ontbonden worden en het feit en bewijs zal geleverd mogen gaan worden dat onze aardse dood slechts het nieuwe begin is in de eeuwige circle of life..

Goed zal gelijk aan slecht worden, geen enkel mens zal meer vanuit macht de mogelijkheid krijgen te mogen handelen mensen de dood en verderf in te mogen jagen.

De volledig kennis van het kwaad zal worden openbaard de kennis wereldwijd te mogen delen om de creatie van de nieuwe aarde aan te mogen kondigen.

Mijn dank gaat uit naar de gratie van ALLE goden en alle spirits, mijn dank gaat uit naar de grote steun die mij door velen is gestuurd deze waarheid te mogen openbaren VOLLEDIG en exact volgens plan.

Juicht en dans MAAR wees ALLERT opdatgeen wat NU komen gaat, we zullen waakzaam moeten zijn en onze voorzorgsmaatregelen moeten treffen DEZE pole shift voor te zijn mensen in miljoenen de dood in te jagen, AL de kennis is voorhanden mensen in grote getale te MOGEN laten overleven.

Ik sluit dit af met tranen in mijn ogen omdat ook MIJN werk ten einde is gekomen de waarheid boven water te laten komen, ik zal dan ook met opgeheven hoofd 9 maart aanstaande naar de rechtbank gaan om de waarheid boven te laten komen kwaadheid volledig achter mij te hebben mogen laten.

Hetgeen niet alleen mij de kracht heeft gekregen is de wetenschap dat ik niet alleen ben komen te staan, de wetenschap te mogen delen dat straks de wandelgangen naar de rechtbanken Vol zullen staan met de spirits van het verleden en ALLE goden met mij geeft mij die kracht klaar te zijn voldoende sterk en voldoende kracht te mogen hebben verzameld deze mensen niet alleen mijn linker geslagen wang aan te mogen bieden maar ook mijn rechterwang toe te keren.

dit IS de enige sleutel van het universum pijn en lijden om te mogen zetten in geloof en hoop in de toekomst in het aards OF het hiernamaals.
De shower of love zal als een dominosteen over deze aarde neerdalen. ONE by ONE ( lion king.. ( Sobona Afrika One by one.. )

LAAT ons sterk zijn, LAAT ons delen, LAAT ons klaarstaan de nieuwe zon te mogen begroeten tijdens het punt dat de grote ZON en de Grote Maan nog dit jaar op een lijn met elkaar zullen staan.

De pole shift zelf zal 6 dagen duren en zal volledig volgens natuurlijke kracht plaatsvinden, deze mensheid zal tijdig worden ingelicht om tijdig te mogen wegvluchten, JUIST tijdens dit keerpunt zullen zich de drie ANTI christs openbaren, ook zij zullen door moeder aarde ZELF geborgen worden.

Wees klaar, blijf in liefde, en geniet van de meest hoge krachten en de meest liefdevolle kracht die op onze aarde is neergedaald.

Deze wereld zal door nieuwe leiders geleid gaan worden en door nieuwe ideen en nieuwe zwevende steden te mogen gaan creeren zal de impact van ook natuurrampen volledig achterwege mogen laten....< niet te vergeten dat natuurrampen zeer groot bij hebben gedragen aan de creatie van de "levensbloem de Lotus.. "

Voor mij zit "het werk" er bijna erop, ik ben blij te mogen zijn neergedaald met deze "opdracht" maar ben ook blij weer te mogen gaan naar dat land waar ik toe behoor.

Kijk om u heen en zie alle mensen vanuit liefde oogpunt alleen dan zal de sleutel der liefde mogen worden doorgedragen, Geen land ter wereld is slecht geen mens op aarde was in slechte zin met de wetenschap wat komen ging volgens de sleutel van de tijdspiramide.

Wees klaar en enjoy....

wat een einde van de weg leek te zijn, is slechts een zeer scherpe bocht voor onze gehele aarde, alle religies wereldwijd zullen een einde der tijden aankondigen, Wij willen u introduceren de terug keer van ALLE goden hier op aarde u deze Goddelijke kennis te mogen delen en mogen u de wedergeboorte der aarde aankondigen exact verlopende volgens plan..

Ik groet u in liefde en wijsheid toe vanuit de allerhoogste dimmensies.

Liefdevolle groet,

Rene van den Brink

The Netherlands 18 januari 2009 ( 0 ) 2008 (9=0) 8002 is samen de kalender volgens maya inca faraos en alle andere kalenders berekend volgens de drie riemen der zon maan de de sterren.


Laten we deze "grote klus" met zijn allen doen, geen mens kan alleen handelen, samen zullen we sterk zijn samen kunnen de de creatie van hemel op aarde een feit maken..

Laat de duistere krachten geen kans meer krijgen... de keus is aan uw volledige mensheid deze aarde in het volledige goede te laten keren.

Een nieuwe tijdperk van een nieuwe reis is aangebroken een nieuwe reis in ons leven UZELF de artiest te laten zijn van creatie van hemel op aarde.

Er zijn al teveel voorvechters gestorven voor het openbaren van waarheid, laat dit er niet nog meer worden, de creatie van 13 nieuwe pantheons wereldwijd als eerbetoon aan diegeen die gesneuveld zijn laat ons een eerbetoon weerschijnen het nieuwe licht terug te laten schijnen vanuit Moeder aarde.

Denk vrij, wees vrij, voel je niet schuldig op deze aarde als JIJ weet dat JIJ volledig vanuit waarheid gehandeld hebt en dat slechts de tijd die sleutel zal overhandigen Ma At volledig te openbaren.

Ik ben trots en ik voel me gevleid dat juist ik samen met Robert james Arnot ben gevraagd de vrijheid aan te mogen kondigen van UW planeet aarde.... Hemel op aarde zal gecreerd worden op elke hoek van onze aarde, nieuwe polen zullen in drievoud gevormd worden, miljoenen eilanden gecreerd worden wereldwijd, Olie en gasvelden zullen groots inklappen en zorgen voor nieuwe oceanen. Nieuwe oerwouden zijn reeds in de maak op uw aarde, woestijnen zullen velden worden waar miljarden bloemen zullen zijn te bewonderen..

Alle techniek zal zo milieuvriendelijk worden gecreerd dat geen enkele techniek meer de natuur uit zal bannen, vergeten werd door de wetenschap dat juist het toevoegen van een nieuw element chemie zal zorgdragen voor het AF kunnen stoten en het vrijwel tegen kunnen houden van neerstortende kometen.

WETENDE dat wij als gehele mensheid levende zijn in hooguit een Microcel van datgene wij God durven noemen geeft mij de rust en vooral het vertrouwen dat geen mens hier op aarde ooit schuldig KON zijn te WETEN dat deze aarde niet te vernietigen was..

Als we nu terug durven kijken op onze history dan zijn alle antwoorden voor handen gegeven ook deze polar shift met onze vrijwel gehele mensheid te MOGEN overleven.
Hetgeen gebruikt werd bij de opening van het concert van Obama geeft aan dat onze site en Obama volledig gestuurd zijn vanuit boven, de eerdere zon EN maanpassages hebben al reeds gezorgd voor ommekeer van onze energie in ons planeten stelsel.

Het is nu aan onze mensheid het leven volledig weer terug te brengen in ons planetenstelsel..

Ervoor uit DURVEN komen een ZOON te mogen zijn van een van de Goden geeft mij de kracht en de wijsheid niet bang te hoeven zijn voordatgene wat komen gaat.

Mijn naam, mijn geboorteplaats waren "lang stil gehouden" om alles exact volgens plan te laten slagen, een groots op het laatste moment gewijzigde plan boven te mogen overtuigen dat deze aarde niet slecht is maar door leiders slecht is gemaakt door verkeerd te denken zal een ieder die wijsheid gaan geven alle wapens wereldwijd neer te leggen en te kiezen voor de duizenden jaren volledige vrijheid.

Deze internet databank zal samen met de site www.ge-di-christi-re.com een gezamenlijke grote stem mogen gaan vormen.

Door de vergelijking te trekken met mijn spiegelbeeld Robert James Arnot dat wegrennen geen optie is om problemen op te lossen maar dat juist confrontatie nodig zal zijn dingen volledig tot oplossing te laten volbrengen.

Die kracht te mogen vinden hem volledig los te MOGEN laten geeft mij die genoegdoening hem in het hiernamaals weer te mogen terug zien.

Een kracht isonbeschrijflijk mooi voor iemand die dacht niets meer te hebben en alles en iedereen te hebben kwijtgeraakt, Iemand die alles kwijt is geraakt hoeft ook niet bang te zijn iets meer te hoeven laten vallen of kwijt te raken...


Eenheid zal gecreerd worden de komende maanden.

laten we met zijn allen de beloofde eilanden gaan hergroeperen, de prommisses lands zijn gecreerd volgens hoogst mogelijke nieuwe coordinaten op een nieuwe bermuda driehoek the one and all..

Lets create a new world...

LET US BE THE FATHER AND MOTHER OF CREATION..

WIJ WENSEN BARACK OBAMA EN ZIJN REGERING ZEER VEEL LIEFDE EN GELUK TOE IN DE KOMENDE REGERINGSPERIODE, HIJ ZAL DIT NIET ALLEEN KUNNEN LATEN WIJ MET ZIJN ALLEN SAMEN DE STENEN VAN MOEDER AARDE WEER EEN VOOR EEN OPBOUWEN..

whe like to introduce to you ALL the sons of ALL the Gods are returned on planet Eart to return this planet into the Good energie..

Door " groter" te mogen denken zal men de sleutels vanzelf vinden van de wetenschap dat wij allen uit mogen maken van slechts EEN klein deel van de gehele circle of life..

Groter denken is groter ontdekken...

WELCOME TO PLANET EARTh

Re sun of Ra