Tuesday, January 20, 2009

Herhaling bericht pole shift 2008 8 8002

Verwachte Poolshift 2008 8 8002

Na verwachting zal in het jaar 2009 het punt bereikt worden van wisseling en tot stilstaan komen van het Elektromagnetisch veld en Geo en Egomagnetisch veld in ons gehele universele systeem van planeet banen.

Een poolshift kan enkel ontstaan tijdens het in een lijn staan van de zon zowel de maan als de aarde, hierdoor zal het energieveld zwaar onder druk komen te staan waardoor het noordelijk energieveld zal uitvallen en het zuidelijk energieveld vele malen zwaarder zal worden waardoor rotatie van onze aarde voor 99 % zekerheid is vast te stellen.

Deze salto zal vrijwel zeker linksom gaan en 370 grden circuleren..

Door een samenvoegen van de bouw elementen van het universum kan onze jaartelling gekoppeld worden aan mitose zowel atoomvorming in samenhang met de voorstuwing zoals DNA te werk gaat.

Ons DNA profiel is dus perfecte weergave van de kopie die zal worden weergegeven in het hiernamaals van ons DNA. ( zie afbeeldingen www.ge-di-christi-re.com en links ORBS; een orb is copy van DNA gecopieerd en vastgezet in licht geluid en trillingen. Let u wel op Widi pedia zal vanwege het gevaar van uitspraken geen duidelijke uitspraak durven doen omtrent Orbs lichtentiteiten en of lichtwezens.)( http://nl.wikipedia.org/wiki/Orbs)


Op dat moment bestaat ZEER groot de mogelijkheid dat de shift op aarde zal kunnen plaatsvinden. Het tot stilstand komen van dit energieveld in samenhang met het groots wegsmelten van de energetische pool Noordelijk in samenhang met het in kracht sterk toenemende energieveld zuidelijk ontstaat een zeer gevaarlijk proces die wij poolshift durven te noemen. ( zie afbeelding www.ge-di-christi-re.com rotatie Zon Maan en de tussen hun in wiegende Aarde.)

De poolshift die voorspeld was als vanouds in de maya jaarkalenders bleek wel degelijk van zeer grote invloed te hebben op de krachten die wij verwachten de komende maanden.

Naar verwachting zal duidelijk worden dat sprake zal zijn van vorming van drie nieuwe polen op nieuwe locaties waaronder vrijwel zeker New York behoren zal, Japan en Australiƫ. ( zie afbeelding vorming drie nieuwe Polen)

Door de toevoeging van het element chemie aan de aarde zal straks de ozonlaag volledig hersteld worden in samenhang met het afstoten vanuit de baan der zon en maan.

Doordat de Zon Maan en Aarde samen met elkaar als DNA streng ( zie afbeelding DNA..) samen door het centrum van de kosmos balanceren in perfecte balans kan duidelijk opgemaakt worden dat zowel de Zon als de Maan en de Aarde GEZAMENLIJK rond het centrum van de kosmos balanceren.

Door telkens een element toe te voegen zodra de planeten baan weer op word gevoerd zal elke “DNA”baan door middel van groeien weer een stap hogerop komen in haar energieveld met een nieuw element toegevoegd.

De verwachte poolshift zal dit keer voor immense problemen gaan zorgen omdat geen enkele rekening is gehouden met het feit dat de onderaardse verschuivingen veel heviger zullen worden dan een normale poolshift vanwege het simpele feit dat er immens veel uit de aarde onttrokken is door de loop der jaren heen.

Ondanks vele waarschuwingen wereldwijd aan de adressen van grote oliemaatschappijen maar vooral overheden kan gezegd worden dat onze aarde op dit moment een zeer grote levende tijdbom is geworden en zich zal herstellen met ruim 97 % van haar aardkost.

Met name NASA heeft zich zeer groot schuldig gemaakt aan het moedwillig achterhouden van zeer belangrijke informatie die een ieder medebewoner hier op aarde aan gaat.
Het Lenmiskaat teken wat bestaat uit de dubbele acht zoals ook in DNA te zien is is terug te vinden in elke vorm van leven dan ook hier op aarde zowel in de universele systemen van ons planetaria.

Het overduidelijke dubbele lenmiskaat – teken ( zie stadsplan; www.brouwerspoort.nl ( website zie bewoording stadsplan Veenendaal dubbele acht.. ) wat in wording is in het centrum van Veenendaal Nederland zal een overduidelijk bewijs zijn dat er wel degelijk is meegekeken vanuit de hoogste rangen des bovens.( veel meer tekenen voorhanden dat hier de nieuwe lokatie gevormd word van de lang genoemde promisses lands.. )

Via duidelijke berekeningen GEBASSEERD op de NATUURLIJKE jaartellingen op het licht afgestemd is duidelijk op te maken dat onze aarde zich de komende maanden al op zal moeten maken voor de grootste catastrofale rampen ooit in onze geschiedenis gemeten.

U zult hierbij moeten denken aan totale uitval van alle electronisch computer en of kompasgebonden systemen welke vanuit natuurlijke wijze volledig gedessorienteerd en gemanipuleerd zullen worden omdat de aard Elektro Magnetische velden zijn begonnen te wisselen, hierdoor zullen zij “valse” informatie door gaan geven aan uw apparatuur en zorgen voor totale chaos in al uw systemen.

In combinatie met boven en onderdruk zal wereldwijd de aardkost in slechts dagen tijd hersteld gaan worden, door de immense druk die ontstaat doordat zon maan en aarde Al op een lijnen komen te staan zal de “huid” van de aarde worden hersteld en alle “gaten” die zijn ontstaan wegens het grootschalig ontrekken van olie zowel Gas of steenkool worden hersteld.

Door middel van lezen van wind water vuur lucht en aarde zijn wij helaas tot de conclusie gekomen dat vele plaatsen wereldwijd haar laatste maanden zullen meemaken.

Een bewezen feit is dat ompolingen zoals dezen al vele malen hebben plaatsgevonden en ook door vorige generaties zijn weergegeven op rotstekeningen, geschriften, en ook vele kalenders waaronder de Maya kalender.

Een groot misverstand is echter het bewezen feit dat onze gedateerde jaartelling niet meer overeenkomt met eerder op zon en maanlicht gebaseerde planetaria tellingen.

Een zeer onderschat feit is dat een verandering van Magnetisch veld NOOIT op exact dezelfde plaatsen zal terugkeren. Doordat de aarde een groeiend een geheel is en zich op dezelfde wijze uitbreid zoals de Nautilusschelp ( zie afbeeling) kan men opmaken dat vrijwel geen enkele plaats op aarde meer ongerept zal blijven de komende maanden op de aangewezen “ schuilplaatsen” van moeder aarde na.

Het lijkt ons dan ook zeer raadzaam zowel voor overheden als burgers tijdig uw gewenste maatregelen te gaan treffen voor het grootschalig in kaart gaan brengen van deze poolshift genaamd 2008 8 8002.

Bij het niet tijdig willen verlaten van de in direct gevaar zijnde gebieden zal door middel van trillingen het aardoppervlakte in samenhang met de wolkformaties op dit moment de overduidelijke waarschuwingen worden weergeven van de tweemaal periodes van 130 dagen lange natuurrampen en zware regenval met tussenpose de daadwerkelijke shift van 5 a 6 dagen stilstand in rotatie van ons aardmagnetisch veld. ( zie waarschuwing commercial monsterboard.nl)

Wij hebben u reeds in het diepste geheim mogen voorbereiden op hetgeen wat komen gaat, het betreft een puur natuurlijk proces wat zich eens in de periodes van ruim 5.200 jaar zal herhalen afhankelijk van de snelheid en de weergaven van een groeiproces waarvan wij allen hebben mogen van deel uit maken.

De verwachte shift zal naar onze berekeningen in maart 2009 voor zeer grote kans plaatsvinden vandaar dat ook de oproep word gedaan aan ALLE wetenschap uw kennis samen te voegen onachtend te kijken vanwaar u vandaan komt maar belangrijk is te weten welke weg wij kunnen inslaan tijdens de zeer gevaarlijke poolshift Aanstaande Maart 2009. het verwachte roatie punt KAN liggen op het moment waarneer de zon maan zowel de aarde zich op een lijn bevinden, doordat noordelijk energieveld vrijwel uit is gevallen en het zuidelijk energieveld van de aarde in massa enorm is toegenomen ontstaat een zogenaamde zware onderzijde van moeder aarde en kan de salto in werking treden op het moment waar niemand dit zal verwachten.. Ruim voor 2012...!!!

we hebben veel hulp gevraagd en gezocht bij wetenschappelijke instituten zonder enige vorm van hulp, slechts een handjevol wetenschappers die zich afzijdig hebben gemaakt van deze instituten konden na lange uitleg deze visie volledig steunen.

Helaas kunnen wij niets anders meer doen dan te zeggen ready for shifting..

Nederland zal zich gedeeltelijk achter de grote “MOEDER RUG” mogen verschuilen van ENGEL Land… ons land zal grotendeels opgedeeld worden in vele eilanden zo ver we kunnen zien.


De Engelse zowel de Nederlandse taal is zoals het in de lion King gezongen antwoord kijk in de spiegel….

meer uitleg vind u op www.ge-di-christi-re.com

of in het nader uitgelegde draaiboek van onze site wat vanacht online geplaatst zal worden.