Tuesday, January 20, 2009

Keerpunt geschiedenis in werking gezet... ( wedergeboorte aarde...)



'Vandaag kiezen we hoop boven angst'

Washington United States of America 20 Janurai 18.07 2008

Embassadorion group wenst President Barack Obama zeer veel geluk wijsheid en gezondheid toe in zijn regeringsperiode.

Een nieuwe tijd van wijsheid en samen creeren van een nieuwe aarde zal aanbreken, wij mogen met zeer veel trots meedelen dat het einde van onze site een nieuw begin is voor een President die symbool zal staan als ommekeer van het verleden.

We zullen zware tijden gaan krijgen en grote problemen tot oplossingen te doen laten uitkomen, maar NOOIT vergeten en NOOIT losgelaten mag worden de wijzewoorden ven het verleden dat dit niet het einde is maar slechts het begin is van een nieuw tijdperk.

Ook wij zullen ons gaan concentreren op naderende rechtzaken en het creeren van datgeen WEL mogelijk is.

We zullen vanaf nu gaan denken in het oplossen van problemen en vooraf kunnen voorspellen van natuurdissasters wereldwijd.

Wij wensen de gehele wereldbevolking zeer vredevolle en vooral wijze dagen toe in gezondheid in liefde en vooral in een vredevol samenzijn.

Het samenwerken van de gehele wereldbevolking tot het creeren van een vernieuwde aarde zal het jaar 2009 als groot keerpunt de geschiedenis in laten treden, zoals oude voorspellingen uit zijn gekomen is de wedergeboorte der aarde langzaam aan in werking gezet.


Wij hopen dat Mister President Barack Obama zijn wijsheden zal gebruiken bij het opstarten van de rechtzaken tegen de oude regering Bush, wij hopen dat hij niet zal verblijven in haat en drog maar zal kunnen en mogen leren vergeven om die sleutel boven water te krijgen van wat overleven heet.

Er is overduidelijk meegekeken vanuit alle hoger dimmensies..

Laat ons met zijn allen kijken naar datgeen wat wel mogelijk zal zijn te overleven in de aankomende pole shift...

Alles zal exact volgens groots plan verlopen en aangestuurd worden, de wereld zal in volledige vrede terug keren... Iedereen zal een plaats onder de zon mogen hebben..

* zie uitleg www.ge-di-christi-re.com)

En laat deze boodschap ook erg duidelijk zijn voor de mensen die het al jaren op mij gemunt hebben, je kan iemand doden of vermoorden of geestelijk volledig proberen kapot te maken, helaas voor hen zie je maar net zoals Marthin Luther king herdacht werd. the Dream wil goes on............

De bedreigingen aan ons adres en vele intimidaties van mensen die niet waar waarheid hebben gehandeld komen op hun laatste einde, politie en overheid zullen ook bij deze rechtzaken een en ander hebben uit te leggen ongeacht ik nog levend of bij de doden ben,

Liefdevolle groet,

Embassadorion group