Monday, January 12, 2009

creatie nieuwe aarde in volle gang gezet

Wereldwijd is reeds sprake van creatie en voorbereidingen voor de nieuwe aarde.

Voor de tijd van volledige realisatie zal sprake zijn van grote chaos en totale uitval van alle systemen.

Wij raden u aan uw spaargeld veilig ste stellen omdat beurzen en valutas niet meer in waarde zullen stijgen maar alle waarde zullen verliezen.

Verzekeringen en instanties zullen het zeer zwaar te verduren hebben straks uit te moeten leggen waar de vele miljarden euro,s geld zijn gebleven die betaald zijn aan verzekeraars.

Ook met name de zeer scheve verhoudingen in regio,s van behandeling van patienten zal ter sprake komen.

Met name de Nederlandse overheid zal worden verweten veel te laks zijn geweest tijdens de veranderingen in procedures in wijzigen van verzekeringen en de premies daarvan.

Wereldwijd is groot sprake van rechtvaardigheid wat zich op alle fronten zal openbaren, de naderende totale chaos in alle systemen zal ook aan het licht brengern dat zeer grote regio,s zichzelf niet kunnen behelpen tijdens grote naderende rampen.

Op vele plaatsen zijn ziekenhuizen weggehaald waardoor tijdens rampen totaal geen sprake zal zijn van de MOGELIJKHEID spoedeisende hulp te kunnen bieden aan grote delen van de bevolking.

Met name de Nederlandse overheid zal zeer zwaar verweten worden bezuinigingen door te voeren en fusies boven veiligheid te stellen.

De naderende pole shift is dan ook nodig deze mensheid tot volledige nieuwe inzicht en bewustzijn te brengen.

De pole shift is op geen enkele manier meer tegen te houden.

Meer informatie omtrent de pole shift 2008 8 8002 kunt u vinden op www.ge-di-christi-re.com.

door toedoen van vele religies zal sprake zijn van zeer grote manipulatie mensen te laten geloven in een geloof welke niet gebasseerd zal zijn op enige vorm van overlevingskans de komende maanden.

Wereldwijd is reeds sprake van creatie van de nieuwe aarde vanuit meest stille kracht, deze zal zich openbaren zodra de chaos toe slaat.