Friday, September 02, 2005

WEERSPIEGELING MOEDER AARDE

Zoals u wellicht vernomen hebt is de weerspiegeling van onze aarde in ale opzichten begonnen,
arm word "rijk" wit word zwart enz.
Zoals ook velemn onder ons weten zijn de trillingen waaruit energie bestaan van moeder aarde veranderd waardoor enorm veel mensen ziek zijn geworden en of zullen worden en zullen sterven.
Zoals wij ook kunnen zien in onze history behoord dit puur tot history en evolutie want we zijn simpelweg met teveel mensen hier op aarde en aangezien de meeste mensen niet willen luisteren zullen we nu moeten gaan voelen want een weerspiegeling van oinze aarde die meestal om de 400 a 500 jaar plaats vind is nu wederom begonnen en zal gaan zorgen tot het opnieuw op goed peil brengen van aarde, mens en natuur.
Dit betekent erg simpel dat we plaats zullen moeten gaan maken voor moeder natuur ongeacht de apparatuur die wij hebben ontwikkeld zal de natuur laten zien dat ZIJ oppermachtig is.
Wij weten waar we heen gaan en wat er staat te gebeuren maar om geen paniek te veroorzaken en omdat erg veel mensen ons gewoon niet WILLEN geloven, hebben wij besloten vanuit complete stille kracht te werken en die mensen via tv commercials, radio, en verdere communicatie mogelijkheden zoals muziek die boodschappen te gaan geven waar vele mensen op zitten te wachten.
Wij als groep "mensen" zijn hier niet gekomen om te mogen preken maar simpelweg te mogen waarschuwen en aan u die keus mee te gaan in die carrousel van het leven.
U zult op alle fronten gaan zien dat dit geen fake verhaals is maar op pure harde warhied is gebasseerd.
Tijdsbestek waarin dit allemaal zal plaats gaan vinden betreft de komende periode ; 2007-2014.
Wij zullen u via deze site op de hoogte gaan houden via het dagelijks nieuws in spiegelbeeld te bekijken en zo u die antwoorden te kunnen geven waarnaar u op zoek bent.

Met vriendelijke groet, verblijf ik Dirk Christians
South Africa