Saturday, September 03, 2005

Condoleances

Veenendaal 03 september 2005

Ook via deze weg willen wij de familie,vrienden en ook de inwoners van de gemeente Veenendaal zeer veel sterkte toe wensen vanwege het overlijden van dhr B. van Ekeris sr.
Na een lange "strijd" is helaas een groots zakenman heengegaan.
Zeer goede herinneringen blijven in ons geheugen staan, omdat ook deze man ruim 8,5 jaar met groot plezier mijn werkgever heeft mogen zijn.
Schapen die vervoerd moesten worden in de kofferbak van de nieuwe bmw rijdend over de kerkewijk was een idylisch beeld van deze zeer lieve man.
Ook de meubelauto werd voor diverse doeleinden gebruikt en zo ook diverse keren op de zaterdagmiddag om het hooi binnen te halen, hier werd het personeel uit de winkel gehaald en hielp mee om het tijdig droog binnen te halen.
wij wensen speciaal mevr van Ekeris, Hans enRita van Ekeris en vooral ook de kinderen van Hans en rita en uiteraard ook het personeel van de firma van Ekeris Bv, runner, lederland ect ect zeer veel sterkte toe met dit grootse verlies.
OP vele plaatsen in Veenendaal en omgeving heeft dhr B van Ekeris zekers zijn voetsporen achtergelaten.
Een zeer inteder, lief, groots zakenman en tevens vriend is van ons heengegaan.
Wij zullen hem zeker gaan missen.

Zeer veel sterkte toegewenst de komende tijd.

Meneer van Ekeris Bedankt voor de onwijs mooie tijd in uw bedrijf mee te mogen maken. die herrinneringen staan met gouden letters in onze harten gegraveerd.

Met vriendelijke groet, The Embassadorion group, Dirk Christians,