Wednesday, September 14, 2005

Dagboek 14 september 2005

Zoals een ieder kan volgen is de pers ook heel langzaam zich ervan bewust dat het klimaat ernstige veranderingen aan het doorvoeren is.
Ook de Noordzee is dit zeer goed herkenbaar, veel tropische vissen zijn noordwaarts aan het trekken, waaronder de pijlstartinktvis word in grote getale gezien in de Noordzee.
Ook grote roofvissen worden steeds vaker gesignaleerd.
Oude soorten zoals schol en kabeljauw zijn noordwaarts getrokken om plaats te maken voor deze uit het zuiden afkomstige vissoorten.
Dit is veelal te danken aan de hogere zeewatertemperaturen die over het algemeen enkel graden zijn verhoogd, enkel nu de afgelopen tien jaar zijn deze met grote snelheid aan het oplopen. ( enige oplossing is de oproep van de Afrikaanse ministers zeer serieus nemen door 14 miljoen nieuwe bomen aan te planten alleen in afrika al.)
Vele wetenschappers worden " ingeroepen" maar als u erg simpel kijkt naar de statistieken die genoemd zijn is de klimaatverandering die over 80 jaar voorspeld is door de vele dure wetenschappers al vollop aan de gang!!! Tja blijkbaar moet er veel geld betaald worden voor deze onzin en word blijkbaar gretig gebruik gemaakt van dit soort "vriendjes" politiek want tja ons kent ons he .......

Als u op eerlijke manier het nieuws volgt dan herkent u vreselijk veel dingen en manieren om door te krijgen op welke manier natuur toe zal slaan, langzaam maar sluiperig en zeer dodelijk.
Als u goed om u heen kijkt en bv de tuinen alleen al in Nederland 100 jaar terug bekijkt dan herkent u direct dat de natuur allang begonnen is de naturlijke balans te gaan maken om de dieren vanuit de tropen in deze regio,s te kunnen laten overleven.
Let u vooral op de vele conniferensoorten en palmen ( in de wortels van deze palmen zitten miljoenen eitjes van tropishe insekten die op dt moment uitkomen, u mag dan denken aan de malariamug enz) die overal in Nederland met gemak overleven. ( temperatuur zal komende 10 jaar nog harder oplopen en opstomen naar tropisch klimaat, nat warm en zeer gevaarlijk)
Ook is door de "hernieuwde" aanplant een andere luchtstroom ontstaan waardoor er minder wind bij de planten kan komen en door aanplant van massa wintergroene beplantingen kan wind door snelheid niet meer afkoelen, en blijft warmer dan normaal.
De mens heeft echter ook hier dus zelf invloed op gehad zonder dat ze dat zelf door heeft gehad.
Overal in ons land zult u zien dat de natuur "klaar word gemaakt" om deze dieren te huisvesten ( zie ook de "wedlands" in vooral Zeeland, Biesbosch enz.) deze gebieden zijn bij uitstek geschikt voor de flamingo,s. en vele andere tropische volgelsoorten waaronder de aasgieren ( gesignaleerd in Noord Europa 2004, ook in Nederland).

Maak u op voor een warm tropisch klimaat en houd vooral rekening met een gespiegelde stand van de ZON.

De personen die deze "boodschappen" niet serieus zullen nemen zullen de komende weerspiegeling dan ook niet overleven.
De tijdslimiet waarin wij "spreken" mag u verwachten in de komende decennia ( 10 jaar hooguit)
ofwel; 2007 tot en met 2014 zal dit het hoogtepunt bereiken.
Wegrennen op dat moment is hiervoor niet meer mogelijk, onze mensen zijn wereldwijd begonnen de waarschuwingen vanuit stille kracht door te geven, deze worden u slechts eenmaal gegeven, aan u die keus wat er verder mee te doen.
Als de "Voorlopers" ( zijn boodschappers die in contact staan met het universum) eenmaal uit uw leven zijn verdwenen zullen zij niet terugkeren u alsnog op te halen om in veilgheid te brengen hier zullen zij gewoonweg geen tijd voor krijgen of hebben. ( contact houden met deze voorlopers is dan ook zeer gewenst, hier zitten geen kosten of verbintenissen aan vast.)
Het op de risico aangewezen plaatsen blijven, zal zeer dodelijk zijn.
Enkele gebieden waar de tijdklok tikt zijn; Dubai, saoedie Arabie,Irak, Iran, Afganistan Zweden,China, Rusland Noorwegen, Noordelijk gelegen delen van Engeland, Noord Duitsland, Noordwest, en zuid west Nederland ( zeeland, delen van Zuidholland,Noordholland,vrijwel geheel Groningen en klein gedeelte van Friesland) compleet texas en zeer grote delen van de Verenigde staten, ( zoals u ziet is dit zeer groot probleem wereldwijd en kent geen grenzen) zeer grote gebieden van oceanenbodems zullen hersteld worden ( door kleine aardbevingen zal de grond instorten omdat er nooit in de kraters die onstaan zijn door olieboringen ( uitleg; doordat water de plaats inneemt van de weggehaalde olie en of gas valt druk compleet weg ( olie en gas geven druk , water niet!) en druppelt de grond erg zachtjes onder onze voeten weg waardoor het wachten is dat deze grond compleet inzakt. Niets is teruggestopt dit zal de aardmens zeer duur komen te staan nu helaas, ook wij zouden dit anders gewenst hebben en hebben jaren hulp gezocht bij pers en overheid in Zowel Nederland als in buitenland maar hier werd uiteraard geen gehoor aan gegegeven .
Wij zijn op dit moment hard bezig in kaart te brengen welke risico gebieden nog meer in aanmerking komen het voortijdig zorgen dat u in veiligheid bent is van zeer groot belang omdat de natuur deze gebieden compleet zal laten instorten op korte termijn.

De Regio Midden Nederland word als vrij "veilig" gebied aangeven maar kan niet worden gegarandeerd dat deze ook droge voeten zal houden. echter worden zij beschermd door de "ruggen" van de Utrechtse Heuvelrug ( 60 meter hoog).
deze zal als natuurlijke buffer vrij veel "tegen" kunnen houden, echter het overstromingsgevaar van de Bommelerwaard en tussendijkse rivieren is op zeer scherp te verklaren het zal kwestie van tijd zijn dat ook deze dijken als luciferhoutjes knappen doordat deze verhoogd zijn en niet genoeg verbreed. ( hierdoor word druk op dijken met enorme snelheid verhoogd en krijgt de dijk geen tijd zicht te verzadigen zoals normaal gebeurt)
Ook hier is geen sprake van vluchtmogelijkheden als het water komt!!!
Echter u op de kleinste rampen voor te bereiden kunt u een hoop narigheid voor zijn.
Echter in deze risico gebieden te wonen raden wij u ten zeerste aan nu zoalng het nog kan u spullen te pakken en naar hoger gelegen gebieden te verhuizen.
Hier kunt u nog erg veel schade mee voorkomen omdat u simpelweg uw persoonlijke inboedel nog mee kan nemen, echter is bij het uitbreken van deze rampen geen sprake meer van meenemen van uw persoonlijke eigendommen!!!
de voorspellingen zoals wij die mogen lezen in wind en water staan voorgeprogrammerd vanuit de sterrenselsels en zullen doorgevoerd worden omdat de aardemens niet heeft willen luisteren en de aardmens puur personen gelooft die macht wilden uitoefenen om daar zelf geld mee te verdienen ook hier word hard aan gewerkt, geld zal geen kracht meer hebben omdat "zij" de grootste veroorzaakster is van het doorgeven van bacterien wereldwijd en zeer dodelijk zal toeslaan.

De aarde zal zich op alle fronten spiegelen, "arm" word "rijk", "wit" word "zwart", "eb" word "vloed" taal zal weer en mogen worden grenzen zullen verdwijne de tijd voor herstel van de aarde zoals die eigenlijk bedoeld is, zal zich voordoen nu.

wij als groep zullen u geen mededelingen doen wat betreft tijdsverwachtingen en wat of wanneer op welke gebieden gebeurt dit mogen wij niet doen om de weg der evolutie haar taak te laten volbrengen, wel kunt u personen die hiervoor gevoelig zij deze site doorgeven en kunt u via contactbutton op onze hoofdsite vragen of u in een risicogebied verblijft en op welke wijze u wat kan verwachten, voorkomen kunnen wij helaas niet meer daar is het te laat voor.

Verblijvend met de "lach" van de zon verblijven wij the Embassadorion group