Thursday, September 15, 2005

nieuws van de dag 15 september

De waarheid zal nu overal aan het licht gaan komen.
Veel politiek ligt nu zwaar onder vuur simpel omdat de Nederlandse bevolking zich zwaar bedonderd voelt.
Valse beloftes worden met veel ophef gemaakt terwijl aan de andere kant de kosten onwijs opgevoerd worden.
Echter vergeten de politici een groot ding; hun borrelhappjes en etentjes zouden ook wel afgeschaft mogen worden want tja de armen worden armer en de rijken worden rijker, blijkbaar heeft de VVD hier grote invloed op de partij van de rijken ach tja wij weten in ons vooruitzicht gekeken dat zij straks de armen nodig hebben weer "rijk" te mogen denken.
De complete bevolking van Nederland heeft wantrouwen in haar overheid, maar als u goed op let is dit overal ter wereld gaande.
Wij zullen dan ook bij deze waarschuwen dat ALLES zich zal spiegelen en ook voor diverse kranten die het nieuws NIET eerlijk brengen hun eindlot staat te wachten.
De gebeurtenissen zullen zich de komende jaren compleet gaan spiegelen en zal erg lange tijd duren voor de BURGER weer vertrouwen terug te geven en heeft geen passie nodig die geen diepgang heeft en vanuit valse ziel gestuurd word.
De overheid probeert nu zieltjes te redden door mooie woorden maar worden in alle delen van de volksmond direct vuile zakkenvullers genoemd en tja ook in Noorwegen komt deze strijd los want ook daar ligt net als in Belgie en Nederland de complete overheidssystemen onder vuur.
Vertrouwen schept een band maar eenmaal vertrouwen beschaamd is het beter plaats te maken voor hernieuwde overheids personen.
De mensen voelen zich enorm bedonderd en de nu zittende regering moet zich werkelijk kapot schamen juist die mensen te "raken "die het land juist hebben helpen op te bouwen na de oorlog, juist deze groep mensne voelt zich zwaar benadeeld.
Arrogantie vanuit de overheid maakt ons land compleet kapot!

Geef gerust uw mening want uw mening geven mag vrijuit in Nederland en hlp voorkomen dat wij gaan spiegelen in ene bewind dat geen mening meer wil delen. juist nu is het erg belangrijk uw mond open te trekken.

Dirk christians