Saturday, September 10, 2005

Dagboek 10 september 2005

Geachte relatie,

Om ook te laten zien dat er erg veel mooie dingen gebeuren in deze weerspiegeling van de aarde zullen wij met via dit dagboek u proberen dagelijks op de hoogte te gaan houden van wat er gaande is wereldwijd en u zo ook te leren het nieuws in spiegelbeeld te gaan lezen.

Zoals wij als groep hebben gezien is helaas erg veel nieuws gemanipuleerd opgezet zonder dat die personen daar erg in hebben.
Dit is echter puur natuur en word vanuit de sterrenselsels gestuurd.
hopende u hiermee van dienst te kunnen zijn en die weg te wijzen inde weerspiegeling der aarde die om de 400 a 500 jaar veranderd van dimensie ( energie-level) met miljoenen slachtoffers vaak als gevolg.
Voor mensen die aan deze visie twijfelen verwijzen wij erg graag door naar de history als deze mensen eerlijk kijken naar het verleden zullen ze zien dat dit puur evolutie is maar zeker kans van overleven mogelijk is door allert de zijn en weg te gaan van de plaatsen die als risicogebieden zijn aangegeven.
Deze evolutie ( ook wel ''war of goodnes" genoemd) zal de mens in aantal, plaats en tijd terug brengen waar zij toebehoort.

Met vriendelijke groet verbljven wij,

Team of The Embassadorion group