Monday, September 12, 2005

Dagboek 12 september 2005 spirituele waarschuwing...

Spirituele waarschuwing afgegeven fase 1,

Zoals alle "personen" door hebben nu is de planeet aarde begonnen zich op te gaan maken voor een hoger energie level ( Dimensie: voelen.)
Dit zal groots zichtbaar en voelbaar zijn en worden in natuur( het doodgaan van eiken, beuken, kastanjes enz in grote getale) en fauna ( dieren die vetrekken uit gebieden waar ze al eeuwen zaten), ook de aardemens zal hier niet meer aan ontsnappen.
De spiritueel voorspelde data,s zullen spoedig gaan volgen ( 2007-2014).
De vrije keus zal straks geen vrije keus meer zijn en mensen zullen op de vlucht moeten slaan voor naderend natuurgeweld wat zijn weerga niet kent.( wind, water, vuur,lucht en aarde)
Echter gekeken naar de history is dit enkel de weg der evolutie en herhaalt zich om de 400 a 500 jaar, dit zal u kunnen herkennen aan de opgravingen wereldwijd van alle piramide,s .
Vooral in Peru is erg goed zichtbaar dat er rond het jaar 1600 een enorme modderstroom alles op haar weg verwoest heeft. ( deze weerspiegeling van evolutie koste meer dan 75 % van de wereldbevolking het leven omdat zij niet wilde inzien en op de plaats bleef waar zij dacht veilig te zijn.)
Ook de wegen in Egypte zijn compleet weggevaagd.
Zoals u ook erg makkelijk zult kunnen zien zijn alle piramide,s op 5 verschillende plaatsen op planeet aarde gericht in spiegelbeeld in de evenaar gebouwd, naar de sterrenstelsels orion en sirius ( a en b genoemd)
Deze theorie is u makkelijk uit te leggen; vanuit ons oogpunt werd gekeken naar de sterrenstelsels Orion maar vanuit de ooghoek van de maja,s en inca,s werd dit Sirius a en Sirius b genoemd. echter werd er puur vanuit een andere ooghoek gekeken vanuit de andere zijde van de aarde dit verklaard de naam sirius a en b ( links en rechts kijkend).
Echter zijn op dit moment voorlopers op planeet aarde geplaatst om puur te mogen waarschuwen meer niet, "ze" zijn niet gekomen om te preken en of zielen te redden want dit zal volledig uw eigen keus zijn. ( eenmaal uit uw leven zullen zij niet weerkeren u op te halen en de weg te wijzen.)
Zoals vrijwel alle spiritueel ingestelde personen zullen aanvoelen is de tijd ingegaan van de 399 dagen voor de aangekondigde jaren ( vrijwel altijd in history 7 jaren ) van herstel, ofwel de weerspiegeling der planeet aarde.
Echter de "personen" die op uw pad komen om die boodschap "door" te mogen geven mag u zeer serieus nemen want die komen maar slechts een keer op uw pad om vervolgens weer door te gaan met de taak waar "ze" voor komen, wij noemen dit in onze termen; "lichtmensen". deze zult u in zeer kleine mate herkennen door hun uitstraling, denkwijze, maar vooral hun lach.
Echter mogen wij wel waarschuwen voor personen die niet het beste voor hebben met deze personen omdat ze vanuit het sterrenstelsel beschermd en gestuurd worden.
Deze groep lichtmensen handeld enkel uit liefde maar zal haat direct weerkaatsen met dodelijke liefde.
De tijd is dus aangebroken op te breken van de plaatsen die als risico gebieden zijn aangeven, vrijwel altijd worden voorlopers ofwel boodschappers vanuit boven aangestuurd om de aardmensen te mogen waarschuwen voor hetgeen er komen gaat, dit betreft vaak zeer kleine groep mensen want meestal geloven de personen niet wat er staat te gebeuren echter zullen zij degeen zijn die het helaas ook niet kunnen na vertellen omdat simpelweg de tijd dat ze later inzien dat het toch waarheid was te laat was om nog te kunnen vluchten.
Vele personen zijn al naar hoger gelegen gebieden verhuisd.
Omdat zij de officele waarschuwingen vanuit het Pentagon gestuurd enkel jaren geleden al wel als duidelijk signaal opgepikt hebben en dit al als voorwaarschuwing gezien hebben, echter is nu de tijd aangebroken dat de aardmens zal mogen gaan voelen omdat zij simpel weg niet wilden luisteren en geloven.

Wees allert want de dag nadert van herstel der evolutie maar dit zal op zeer natuurlijke wijzen gaan plaatsvinden en als sluipmoordenaar toeslaan op plaatsen waar niemand het verwacht.
Complete stedelijke gebieden zullen wereldwijd wegzakken.
Delen van Zuid-westelijk en Oost-Noordelijk Nederland zijn as risico gebied aangeven.
Deze gebieden loopt de tijdklok af, en zal met groots geweld vele miljoenen slachtoffers maken, echter puur de voorspellingen gevolgd vanuit alle religie, s zal ook Nederland die dans niet ontspringen helaas.

Compartiment of the sun

Waarschuwingen zullen in zeven fase,s aangeven worden.

Dirk christians