Tuesday, September 20, 2005

nieuws van de dag 20 september

Nieuws van de dag,

Indonesie,

Ook vogelgriep uitbraak Jakarta, Indonesie.
De overheid aldaar heeft een start gemaakt met het vernietigen van vele vogels, ook hier is erg veel angst ontstaa voor uitbraak onder de mensen.

New Orleans,

Nieuwe orkaan rita rukt op richting het rampgebied van de orkaan Katrina.
Deze nieuwe okraan zal wederom veel schade gaan makne aan de gehele regio aldaar.
De burgemeester van New Orleans heeft per direct de mensen die weer terug gekeerd waren opgeroepen weer per direct de stad te verlaten met grote spoed.
De staat florida maakt zich op voor de 17e orkaan dit jaar.
Ook word vanut het hoofd van de nationale hulpverleningen van de V.S opgeroepen NIET terug te keren nar de woongebieden vanwege het ernstige gevaar voor de volksgezondheid en uitbraak van grote epidemien.
echter vind de Burgemeester dit onzin tja hij moest eens weten.....

Nijmegen Nederland,

Erg veel ophef is onstaan na het in elkaar slaan van een ouder echtpaar die haar mond opentrok nadat zij een aantal jongeren diverse auto,s in elkaar zagen trappen.
De man van het betreffende echtpaar ligt nog steeds zwaargewond in het ziekenhuis, als dit als toekomst beeld van Nederland wilt hebben tja ..
Deze site is opgezet om de reacties los te trekken van mensen die ook veranderingen in goede zin willen toelaten in Nederland en ook eens aan de kant gaan kijken wat de slachtoffers te vertellen hebben, blijkbaar zijn deze mensen veel meer de dupe dan de daders als straf krijgen.


Den Haag Nederland,

Staatssecretaris van Geels wil z.s.m veel bussen van het openbaar vervoer in Nederland verplichten om op aardgas te gaan rijden.
Heeft deze man wel eens nagedacht dat over enkele jaren ook deze energiebron uitgeput zal zijn...
Waarom word in een land als het onze wat zo voor loopt op alle technieken wereldwijd niet gekeken naar de mogelijkheid om auto,s en bussen te laten rijden op zeewater hier hebben we een overvloed van en zou direct de zeespiegel in balans houden toch..
Een kwestie van willen blijkbaar..... ( of komt Shel dan weer om de hoek met enkele miljoenen om ook dit plan van de tafel te drukken.... )
Tja blijkbaar stat de regering er niet bij stil dat de tijd is aangebroken dat natuur nu ongenadig hard zal terugslaan juist vanuit die hoeken.
Onze eigen energie zal de genadeklappen gaan geven voor economie, mensheid en het voortbestaan daarvan.


Echter zijn wij begonnen ONZE taak voort te zetten waar dan ook ter wereld.
Deze site zal dan ook vrijwel zeker overgenomen worden door de andere personen die vanuit Nederland mijn taak over zullen gaan nemen.
Een kwestie van willen geloven is een kwestie van willen zien want als je wilt zien zal je willen blijven leren van de fouten in het verleden, het heden en de toekomst vredig te willen creeren.

Verblijvend met de lach der Zon,

Dirk Christians