Sunday, September 18, 2005

nieuws van de dag 18 september

Tijd van Besef,

Tijd van besef is aangebroken....

Wat is waarheid?, wat is ware diepgang van uw leven....?
Tja hoe bevat de mens woorden, woorden als voeding gekregen door "voorlopers" die gestuurd zijn. ( zie ook de naam; THE DOGSTAR, deze is de eerste ster voor alle anderen uit die de naam hondenster heeft gekregen vanuit Zuid Afrika omdat Zij de meest rottige klus moet klaren nl; de boodshap rondbrengen.)
Waarschuwingsfase 1 is ingegaan dit betekent de 7 weken van warning ofwel de mensen de waarschuwing mogen geven wat er staat te gebeuren de komende decennia.
Echter de keus is aan de persoon zelf wat daar mee te doen, overleven of je overgeven aan de weg der evolutie..
Eenmaal ervoor gekozen te blijven op de plaatsen die aangeven zijn als risico gebieden is er straks geen tijd meer te ontkomen omdat de rampen van zo,n grote omvang zullen zijn dat "wegrennen op lokatie" helaas straks niet meer mogelijk zal zijn.
Ook de voorspelde tsunamie was enkel maar een "kleine jongen" voor wat betreft de natuur voor ons in petto zal hebben.
Een kwestie van bijstellen van ons geloof in boven, de een noemt het GOD de Ander ALLAH, BOEDHA of welke religie dan ook.
We houden ons grotendeels vast aan ons "geloof" omdat het om de meest simpele reden ons doorgegeven word en "ingeprogrameerd" is van generatie op generatie. ( echter door gemak telkens zo bijgesteld is dat de ware boodschap vergeten is.)
Echter geloof kan enkel op de juiste manier onstaan door verandering toe te staan in uw leven, we leren, we beseffen, we creeren........ ofwel we hebben de kracht onze dromen in een schepping waar te maken.
Puur door ervaring op te doen in ons leven kan je pas zeggen ik heb wat MOGEN leren.
Aardmensen die op dezelfde plaats "stil" blijven staan ( uitleg; de dingen blijven doen die je vertrouwd waren en niet Willen luisteren naar "boodschappers ofwel voorlopers".) zullen echter nooit wat meer leren, ze hebben het gevoel veel antwoorden te krijgen van andere personen, of een gevoel te hebben van het gebeurt mij of ons toch niet en zal wel zijn beloop hebben en nog jaren duren wel om even echt eerlijk te zijn deze personen zullen echter geen tijd meer krijgen weg te vluchten omdat het nog kwestie van jaren zal zijn dat de weg der evolutie ook zal toeslaan in Ons leefgebied Nederland en ongenadig zal toeslaan.
De verwachte weg der evolutie zal toe gaan slaan vanuit noordwestelijke hoek volgens onze verwachtingen en is kwestie van aftellen.
De enorme booreilanden voor de kust van Engeland zijn hiervan de oorzaak.
Nooit heeft iemand er bij stil gestaan dat het weghalen van olie en gas uit de diepe zeebodem zo levensgevaarlijk is dat dit miljarden mensen levens kan gaan kosten en dat zal dan ook gaan gebeuren als de mensen niet met grote spoed in zou grijpen, echter zijn wij als groep ook voor gek verklaard en hebben besloten enkel nog te werken vanuit stille kracht ( uitleg; het opzoeken en aanspreken van een aantal personen die de kans krijgen wel te overleven, deze kans word echter een keer aangeboden daarna is de keus aan de persoon zelf en zal e voorloper weer verder gaan met zijn taak.) ( ook onze oppermacht zal niet nogmaals zijn ZOON naar de planeet AARDE sturen om de meest simpele reden; de les geleerd te hebben zijn "zoon" niet nog eens aan het kruis genageld te zien. Ook ander religie,s zullen deze gang van zaken onderbouwen. ( "DE EZEL" stoot zich niet nog eens aan dezelfde steen.
WE hebben helaas een enorm groot probleem vergeten, we hebben het helaas allemaal zelf gecreerd, en ook de "boodschappen" voor de komende jaren worden aangegven in onze plaatselijke omgevingen. ( zie de waterlijn die duidelijk is aangegven qua hoogte en richting die langs de a12 s,avonds duidelijk te zien is, ook de hoogte word hier vrijwel zeker in aangegeven.)
Meesten mensen zullen zich afvragen waarom onze basis vanuit Veenendaal, Nederland en vanuit Zuid Afrika dit word aangestuurd, wel die antwoorden zijn erg simpel te geven wij in Nederland leven exact in het spiegelbeeld van Zuid Afrika op dezelfde breedtegraad en lengtegraad vanuit de lichtstelsels bekeken. ( Veenendaal ligt achter de "kam" van de heuvelrug en de monnikenberg die als buffer zal dienen voor water wat komen gaat.)
Een tijd van besef word vrijwel altijd gegeven van boven af om de mens de kans te geven om zich uit de voeten te maken voor hetgeen er komen gaat.
Dit is echter nog kwestie van jaren.
Ook is de vraag waarom er zoveel mensen onschuldig de dood in worden gejaagd ons erg veel gevraagd, ook dit is duidelijk uit te leggen omdat je je eige toekomst vrijwel altijd zelf creerd en je zelf bepaald wat er gaat en staat te gebeuren, ook het negatieve roept de mens vaak zelf op zich af. ( de mens heeft puur voor zichtzelf geleefd en durfde niet op te komen voor zijn medemens met alle gevolgen van dien.)
Wij als familie hebben dit zeer dichtbij mee mogen maken, in de tweede wereldoorlog door je eigen kameraden verraden te worden die in het verzet "zaten" maar niet ingrepen en dus executie niet WILDEN vermijden puur door angst voor zichzelf. ( zie monument Veenendaal, dhr Blankensteyn. )
Verandering is dus niet altijd in goede zin maar als we eerlijk terugkijken zoals het eigenlijk zou mogen dan is er erg goed te zien dat ook Bv ook Hitler de kans kreeg zo vreselijk veel dingen uit te halen simpel om de reden dat hij werd geloofd en volledig werd gesteund door miljoenen "aanhangers".
De tijd is aangebroken van besef en opkomen voor individu want de aardmens zal nu keihard gefronteerd worden door de weg der evolutie en die kans om te overleven word maar een keer aangegeven. ( zie de duidelijke boodschap in BV DE LION KING, de tik naar Simba met de stok de tweede keer bukt Simba. ) deze keus is geheel aan u!!!
Het doet ons in ons hart en lever zeer dit op deze wijze te mogen vertellen maar we zijn hier eerder geweest om dezelfde reden, dezelfde opdracht; de juiste personen naar veiligere gebieden te brengen puur omdat "het leeuwendeel" niet wilde luisteren, hierdoor hebben ze dit niet overleefd.
De geschiedenis herhaald zich en de "film" word overnieuw afgespeeld, echter met ale gevolgen van dien.
De overduidelijke boodschap voor de opbouw van onder andere de steen van de piramide,s ( de antwoorden van hetgeen er werkelijk gebeurd is.) ligt erg simpel in Afrika en niet in Israel of Palestina. ( boodschappen staan overduidelijk in de songs aangegeven en ook het gezegde word hier duidelijk naar weergeven; waar twee honden vechten om het been, rent een derde er mee heen.

Op dit moment word erg hard gewerkt aan de plaats van overleving wij zullen u nader op de hoogte houden via deze site en andere vormen van communicatie.
Ook kunnen wij alle hulp gebruiken die voor handen is de Boodschap via stille kracht verder te leiden.
Wereldwijd word aan deze boodschap gewerkt en als waarschuwing aan het adres van de personen die ons tot stoppen willen wanen, deze zullen als "versteend" achter gelaten worden...
Dit alles word vanuit de lichtstelsels gestuurd met volle liefde. passie en lifestyle uit volledige vrije keus.

Wederom de boodschap gestuurd vanuit de lichtstelsels.

Verblijvend met de lach der ZON verblijven wij.

The Embassadorion group