Tuesday, September 13, 2005

Dagboek 13 september 2005 persberichten

Perberichten dinsdag 13 september 2005,

Het nieuws vanuit ander oogpunt bekeken;

Nederland, telegraaf;
Hoofdkop; Europese hof heeft na onderzoek te kennen gegeven dat volgens een wetenschapper uit Engeland de natuur klimatologische grens inderdaad over 80 jaar opschuift richting het noorden, blijkbaar is deze man een beetje blind om te zien dat dit al gaande is en geen 80 jaar meer duurt maar binnen 10 jaar zich voltooid en zettelt.
Als u goed oplet zie u ook in die schets een duidelijke schuine lijn waaruit u kan zien dat de klimatologische lijn compleet uit balans is en zich schuin over Nederland trekt.

Los Angeles,

Honderduizenden huishoudens zitten zonder stroom, door het verkeerd aan leggen en aansluiten van de electriciteitsdraden is er kortsluiting onstaan waardoor enorme delen van deze stad zonder stroom kwamen te zitten.
Verkeers-opstoppingen tot gevolg, echter zijn dit voor ons de voortekenen.
Ook Los Angeles is op breuklijnen gebouwd en is wachten tot die stad ook door grote aardbeving compleet verwoest zal worden, blijkbaar zoekt de mens het gevaar op en wil zich niet verplaatsen enkel doordat ze lui is en het liefst zo makkelijk mogelijk leven leid.
Echter zal de aardemens een zeer koude koffie opgediend krijgen helaas.

Brussel,

Belgische overheid geeft toe dat ook hier sprake is van grote overlast als er noodweer is dit door niet goed invullen van woongebieden ( ook Zwitserland heeft dit al eerder toegegeven door bomen te kappen voor skipiste,s en rivieren de stromingen te versnellen), afgelopen zaterdag werd ook belgie geteisterd door zwaar noodweer.
Diverse dorpen hadden met zware wateroverlast te maken.
Het noodweer trok noordwaarts en heeft ook in het zuiden-westen van Nederland veel schade veroorzaakt.
Ook de Heyenoordtunnel kwam door de enorme wateroverlast blank te staan simpel omdat de pompinstalaties beneden in de tunnel stonden, een ontwerp fout of gewoon dommigheid van de opdrachtgevers???
is er ooit wel eens een archtitect op het matje geroepen om dit soort stomme fouten inte zien die eigenlijk catastrofaal zouden kunnen uitwerken???

Europees hof;

Op dit moment word vergaderd omtrent een spoedoverleg over het in werking zetten van een alarmsysteem voor noodweer.
Ook orkanen en zware stormen worden in deze vergadering meegenomen.
Echter kunnen wij als groep hier dus uit op maken dat het Europees parlement dus wel degelijk op hoogte is van de komende gevaren of???....
lijkbaar vinden de personen die aan de macht zijn het belangrijker om te praten over hun beursvaluta,s.

New Orleans,

Dhr Bush heeft diverse personen weer toestemming gegeven om weer terug te keren naar hun woonplaatsen.
Echter heeft dhr Bush complete gebieden ingespoten met insecticide, zodat bacterie niet verder kan groeien, niet bij nadenkend dat insecticide zeer kankerverwekkend is tja is dit opschuiving van het probleem of ....???
Ook vinden wij het zielig voor een persoon als dhr Bush dat deze man zijn vader en dhr Bil clinton eerst naar her rampgebied moet sturen om de boel te sussen en nu zijn gezicht wel te laten zien omdat vrijwel iedereen uit het rampgebied weg is.
Echter is weer een grote groep patienten gevonden in een hospital in New Orleans, dit klint mischien erg gek maar er zijn geen verplegers gevonden die deze oudere mensen hadden kunnen redden of???
Tja echter zijn we blijkbaar in een tijd komen te leven waar de mensen enkel denken om hun eigen hachie en hun medemmens lettelrijk en figuurlijk laten stikken.

Het nieuws vanuit ander oogpunt bekeken,

Dirk Christians