Friday, September 23, 2005

nieuws van de dag 23 september

Nieuws van de dag.

Roemenie,

ernstige wateroverlast tiesterd al ruim vier dagen Roemenie, pas na vier dagen word duidelijk dat een arm land als Roemenie enorm te kampen heeft met grote wateroverlast.
Ruim 25 dorpen staan meters hoog onder water.
Infractuur is compleet verwoest in deze gebieden, Diverse doden zijn helaas al geteld.
Ook hier is sprake van grote wateroverlast doordat de boskap de grond zo poreus heeft gemaakt dat deze het water niet meer vasthoud.
Diverse aardverschuivingen zullen gaan volgen, want ook daar zal moeder aarde zich zelf herstellen.

Indonesie,

de Verenigde Natie,s heeft Indonesie opgeroepen met grote spoed meer dan 100.000 pluimvee te vernietiging in verband met grootste uitbraak van vogelpest.
Nederland heeft inmiddels de Pluimvee-houderij alweer opdracht gegeven haar dieren buiten te laten lopen echter zal het ook in Nederland een kwesite van tijd zijn voordat hier de grootste epididemien uit zullen breken.

Houston V.S,

Nog steeds staan honderdduizenden mensen vast op de snelwegen, de eerste mensen staan stil omdat ze gen geld meer hebben voor benzine.
Al meer dan 30 a 40 uur vast staan word nu merkbaar bij de mensen aldaar, panike begint nu heel erg langzaam toe te slaan.
Waarschijnlijk krijgt Port Arthur met het oog van de orkaan te mkane en zal ook hier sprake zijn van metershoge golven die alles zullen vernietigen wat in hun omgeving zal staan.
Ook hier zal vrijwel zeker sprake zijn dat de orkaan rond over de staat Texas al trekken met alle gevolgen van dien.
Wij raden u aan om deze week nog "goedkope" benzine te kopen want de prijs van olie zal komende weken naar record hoogte stijgen echter denken wij hier mischien beetje stom bij na maar maakt de V.S niet deel uit van 10 % van de olie toevoer wereldwijd???
Het is voor ons dan ook een raadsel en de grote vraag of er niet gigantisch misbruik word gemaakt van dit soort situaties.

Nederland,

Premier Balkenende laat zijn ware aard zien.
Ongelijkheid is blijkbaar hetgeen hij vanuit zijn ouderlijk huis geleerd heeft.
Geeft ook de bijbel niet aan dat je mag delen met mensen??? niet moet nemen en afpakken..
De bevolking van Nederland roept van alle kanten dat er een steeds grote kloof ontstaat tussen arm en rijk, de regering doet het integendeel, ze geeft de rijken alsmaar meer en neemt af van de armen.
Echter blijft er gewoon totaal niets over van de oude visie van het C.D.A en meerdere partijen want ook blijkbaar heeft de hebzucht in deze partijen toegslagen want hoe verklaar je dat er geen geld is voor de betrokken partijen om de armste mensen in Nederland te willen helpen financieel maar wel sprake is van dagenlang vergaderen omtrent het verzorgen van privechaufeurs voor alle leden an de tweede kamer tja onze woorden wat wij hier van vinden; Corruptie eerste klas!!
1 Prive Chauffeur per lid van de kamer kost op jaarbasis met wagen meer dan 100.00 euro dus tel maar uit....