Thursday, September 15, 2005

Dagboek 15 september 2005 persberichten

Op deze dag is de Rechter commissaris van de rechtbank te Arnhem ter verantwoording geroepen via schriftelijk schrijven.
Na 3,5 gevochten te hebben en tevens hulp gevraagd te hebben aan de overheid deze personen gerechtelijk aan te pakken zijn wij helaas wederom gestuit op de oneerlijke wijze van de Ambtenaar cultuur hier in Nederland.
Wij als groep mensen hebben deze grote oplichters dan ook de "oorlog"' verklaard.
Via alle wegen worden de stukken met vele bewijzen nu openbaar gemaakt en is het wachten op het escaleren van deze zaak.
Diverse instantie,s in Nederland waaronder de sociale dienst zullen "onder vuur" komen te liggen ook diverse advocaat kantoren en gerechtsdeurwaarders zullen met naam en toenaam genoemd gaan worden.
Deze personen is dan ook letterlijk en figuurlijk de "spirituele oorlog verklaard".
Ongeacht de uitspraak van het gerechtshof komende maandag zullen wij de strijd voort gaan zetten alle waarheid nu boven tafel te gaan krijgen dit zal ook via pers worden uitgevochten.
Hier is vandaag mee begonnen, ook het gerechtshof is hiervan schriftelijk op de hoogte gebracht.
Bij deze roepen wij de Nederlandse overheid dan ook op ter verantwoording van alle partijen.
Wij zouden ons werkelijk kapot schamen om voor deze instantie,s werkzaamheden te verrichten.
Zelfs de advocaat door de rechtbank toegewezen heeft niet eerlijk en correct gehandeld, ook de belastingdienst heeft volgens de rechter niet correct gehandeld.
De rechter aldaar heeft al hoofdschuddend te kennen gegeven dat dit geen normale gang van zaken is, echter zijn ook in deze zaak de slachtoffers aan hun lot overgelaten doordat politie diverse malen aangifte weigerd.
Is dit Nederland 2005 of trekken we nu eindelijk eens onze mond open en laat de boodschap naar Den Haag erg duidelijk zijn stop met valse belofte,s en voorliegen van uw eigen bevolking want dit roept werkelijk op tot imense haat vanuit alle hoeken van Nederland.
Ik ben niet bang om de "schuld" op me te nemen omdat ik weet dat ik geen enkele handeling gedaan heb die in strijd is met de Nederlandse wet.
Ook ik ben Nederlands staatsburger en verwacht ook als staatsburger behandeld te worden met alle rechten van dien.

Wij zullen dus niet afwachten wat de uitspraak van het gerecht aankomende maandag zal zijn, we zijn op dit moment op alle fronten bezig de pers voor te lichten over deze abnormale gang van zaken.


Dirk Christians, Het recht zal nu gaan zegevieren!!!