Friday, December 10, 2010

Kwaadheid keert zich wereldwijd tegen leiders en koningshuizen... ( meerdere bronnen)


Auto Prins Charles en Camilla aangevallen door studenten, wereldwijd zien we een enorme toename van agressie tegen koningshuizen en regeringsleiders.

Ook vanavond was het weer raak en werd de auto belaagd van prins Charles en Camilla.

Protesterende studenten die in Londen in actie zijn tegen de verhoging van collegegelden hebben ook de auto van prins Charles en zijn vrouw Camilla aangevallen.

De woedende demonstranten braken een ruit en gooiden verf over de koninklijke auto.


Prins Charles en Camilla raakten niet gewond, meldt nieuwszender CNN.

Het Britse Lagerhuis heeft donderdag ingestemd met de omstreden verhoging van het collegegeld. Het collegegeld stijgt van circa 3300 pond (3500 euro) nu naar bedragen tot 9000 pond.

Wereldwijd zien we een grote toename van agressie tegen bestaande regeringen en regeringsleiders annex koningshuizen. Meer en meer word duidelijk dat de kwaadheid tegen de bestaande systemen zich uit als eerste tegen hun leiders met groot geweld als uiting.

De chaos word in steeds meer steden een groot probleem en zorgt wereldwijd al voor vele miljoenen euro,s schade aan auto,s, winkelruiten en straatmeubilair.

De agressie in steden en ook inmiddels dorpen neemt met de dag toe omdat de waarheid meer en meer naar buiten word gebracht door onder andere klokkenluidersites als Wiki Leaks wat de mensen nog kwader maakt.

Hoe verklaar je inderdaad dat directeuren van ziekenhuizen, zorginstellingen, vooraanstaande regeringsleiders en religieuze leiders hun functies niet goed uitvoeren en zich zelf meer en meer verrijken ten koste van de gewone burger waarvan word verwacht dat hij alles in moet leveren.

Het is wachten op de grote escalatie waarbij de overheden wereldwijd hun eigen strop hebben voorgehangen en zichzelf een doodvonnis voor hebben geschreven want het is kwestie van wachten op de chaos en grote escalaties omdat de waarheden nu wereldwijd naar buiten gebracht zal worden.

Het incident van vanavond is slechts een van de vele welke in het oog springen..