Saturday, December 18, 2010

"Breaking News".. MIND CONTROL HITLER GEVONDEN...
Mischien staat u er niet bij stil maar mensen zoals hitler Napoleon en vele anderen wel...

Mindcontrol zonder dat mensen dit beseffen komt nog steeds tot op hedendaags voor..

Bij deze geef ik u een erg duidelijk voorbeeld door hoe mindcontrol en vooral het manipuleren daarvan in zijn werk gaat en ging.

Stelt u goed voor de schaduw is de scheiding van de haren van hitler, de vleugels van de adelaar zijn de ogen de rest kunt u raden.. deze zelfde symboliek word gebruikt bij de atlaars van vele basselieken wereldwijd zonder dat mensen dit beseffen .... de belichaming tussen mens geest en altaar is blootgelegd...

Een simpel voorbeeld is hieraan te stellen dat fabrikanten als Coca Cola stinkend rijk zijn geworden door het manipuleren van het mensenlijk brain door middel van een coca cola blikje in een tv commercial te plaatsen in slechts een foto, uw onderbewustzijn reageerd hierop binnen 1/8e seconde en u gaat zonder dit te beseffen de volgende dag de aandrang maken deze coca cola te kopen..

Dit heet mind control en 100 % manipulatie van het onderbewuste brain. Zo gebeurde dit ook bij mensen als Hitler en Napoleon welke dezelfde symboliek gebruikten als de farao,s waarbij zeer diepgaande kennis was vergaard van het gebruiken van mindcontrol bij mensen.

De geest neemt dus als het ware de symboliek van de personage op zonder dat mensen dit beseffen binnen 1/8e seconde. de aandrang naar steun en opvolgen van de personage is dus puur een kwestie van 100 % manipuleren en weten te " mis/ gebruiken" van het mensenlijk brain.

Zonder dat mensen dit dus beseffen werd de symboliek van de personagen dus kracht toegevoegd door manipuleren van de geest..

Met grote dank aan Ra en zijn naasten.

Liefdevolle groet,

Rene van den Brink