Tuesday, January 01, 2008

Beste wensen voor het jaar 2008

Lieve mensen,

allereerst willen wij de allerbeste wensen overbrengen via onze sites aan een ieder die dit leest.
Een veelbewogen jaar staat voor onze deur, een jaar van grote geweldsdelicten en grote ongeregeldheden is aangebroken.
Grote onlusten zullen zich gaan richten tegen de politiestaat die in wording is, overal zal overduidelijk voelbaar en voral zichtbaar worden dat de limiet is bereikt om mensen vanuit machtsposities te willen manipuleren.
Ook vanacht zijn op vele plaatsen al ongeregeldheden uitgebroken en is een overduidelijk patroon zichtbaar geworden dat de bevolkingen nu ook in Nederland zich tegen de overheid zullen gaan richten.
Ik roep met klem op rustig te blijven en vanuit liefde te blijven handelen vanwege het feit dat alleen liefde de sleutel zal blijven tot vernieuwing van onze planeet aarde.
Overal is zichtbaar geemotioneerd gereageerd op vernielde eigendommen van mensen die onlusten willen blijven opstoken, ik vraag u met klem deze mensen niet de voeding te schenken die ze willen.
Overal in het land worden meldingen gemaakt van aanvallen op politiebureaus en overheids instanties en is merkbaar dat mensen het gebeuren zat zijn.
Het jaar 2008 zal de geschiedenisboeken ingaan als een van de meest bewogen jaren tot nu toe in degeschiedenisboeken geschreven, voordat de wedergeboorte der aarde zal plaatsvinden zullen de onlusten eerst nog in allerhevigheid toenemen en zoirgen voor totale chaos in alle overheidsystemen wereldwijd.
Deze kans word aangegrepen door de vrouwelijke machten wereldwijd om de macht over te laten gaan in vredevol leiderschap.

Ik kan helaas niets anders mededelen datde wedergeboorte der aarde in volle werkeing zal worden gezet deze komende maanden, wees niet gevreesd want enkel diegene die blijven vertrouwen en blijven vasthouden dat geloof in vastberadenheid in uitvoering van het grootste Goddelijkste plan ooit uitgevoerd zal die mensen de sleutel des leven doen overhandigen om te mogen weten dat juist dit proces van roerige tijden nodig is de stormen tot rust te manen.

Ik wens u een zeer wijsvolle maar vooral vertrouwend en liefdevol 2008 toe,

In liefde geschreven vanuit de hoogste intenties van het zonnelijk licht,

Ge di christi re