Monday, January 21, 2008

tja mensen zijn blijkbaar vergeten dat hij nog steeds het leven heeft gered van 152 passagiers daar moeten mensen eens bij nadenken...................

dit bericht geeft mij de overtuiging waarom de dingen moeten gaan gebeuren met de aarde zoals ze voorspeld zijn, dit steekt mij recht in het hart.
De foto,s zijn gemaakt door jaloerse colega,s die blijkbaar er niet tegen kunnen als iemand die 152 passagiers het leven red zwart word gemaakt om wat hij in zijn priveleven doet...

VOOR MIJ BLIJFT DEZE MAN EEN HELD, ANDERS HAD EEN WEEK GELEDEN EEN GROOTSCHALIGE BEGRAFENIS PLAATSGEVONDEN IN PLAATS VAN DEZE ZIEKELIJKE MENSEN DIE PROBEREN HERO,S NAAR BENEDEN TE TREKKEN HET IS OVER EN UIT, DE WEDERGEBOORTE ZAL IN WERKING GEZET WORDEN!

gE DI CHRISTI RE

DIT IS WAAROM IK VIND DAT ONZE MENSHEID ZIEK IS GEWORDEN EN NIET MEER GEZOND KAN NADENKEN EN BESEFFEN WAT WE HEBBEN MOGEN HEBBEN....
LEEST U MAAR..


Vliegtuigheld laat zich verwennen
AMSTERDAM - Piloot Peter Burkhill (44), die vorige week op het vliegveld van Heathrow het leven redde van 152 passagiers, is in Engeland in opspraak gekomen. Er zijn foto's opgedoken waarop hij zich laat verwennen door zijn stewardessen.




'Feestje'

Een steward die ook op het feestje aanwezig was, getuigt: "De vrouwen waren altijd al gek op Peter. Hij zag er zo goed uit dat zijn bijnaam 'Perfect Peter' was. Nadat ze de chocolade van zijn lijf hadden afgelikt en hem helemaal hadden ingezeept, speelden ze een typisch luchtvaartspelletje met hem. Daarbij worden er repen drop op iemands achterwerk gelegd, die er vervolgens afgegeten worden. Na het 'feestje' nam Peter een van de meisjes mee naar zijn kamer."

Held

Tijdens de landing op Heathrow, op 17 januari, viel de motor van de Boeing 777 van Burkhill uit, maar via een noodprocedure kon hij het vliegtuig toch nog veilig in het gras parkeren. Burkhill werd na deze landing als een held ontvangen.