Monday, January 28, 2008

Je taime te amo... love is everywhere the same..

http://nl.youtube.com/watch?v=g7aUYfChsMU&feature=related

De bakker houd van het bakken van zijn brood, de loodgieter van het maken van zijn goten, de boer het land bewerken, we hebben geleerd lief te hebben terwijl anderen dit ons hebben ontnomen, we zijn in een vreemde wereld beland lieve mensen een wereld van bedrog en wereld van haat gecreerd door ons zelf omdat we dit toe hebben gelaten.

Een Amerikaanse president die zijn eigen land verraad en de mensen niet waarschuwd doordat ook hij geld belangrijker vind dan enig menselijk levend wezen hier on planet earth.
We behoren samen te werken samen te zingen samen bood te bakken samen te genieten alleen dan zal leven voor ons dragelijk worden.
We hebben een les mogen leren door naar moeder natuur te luisteren en hiervan informatie van te mogen ontvangen.

Nooit heeft een mens er bij stil gestaan dat dromen zoals we ze nu dromen direct voeding zijn voor creatie van de toekomst van onze kinderen, we leerden te haten we leerden te stelen we leerden niet meer met elkaar om te gaan omdat de ander toch niet te vertrouwen was, nee lieve mensen wat hebben we boven gehuild toen we zagen hoe de aarde achteruit holde in zijn schoonheid.

Ik roep bij deze op laat de aarde weer in zijn schoonheid terug komen en geloof niet in een einde der tijden, JUISt WIJ kunnen met zijn allen WEL wat doen om processesn te veranderen om zo in perfecte harmony te gaan leven met moeder natuur, we horen lief te hebben we behoren te luisteren naar mensen die wat te vertellen hebben die spreken met de taal recht vanuit ons hart welke overal op deze aarde dezelfde taal spreekt namelijk: liefde.

Laat ons weer samen zijn laat ons weer genieten laat ons beseffen dat de aarde die nu zo gecreerd is ONS werk was en dat we dit zelf hebben toegelaten, hoever moet en mag een mens gaan om dingen toe te laten in zijn leven, en inderdaad zie ik het als iemand die een ongeluk heeft gehad en de rest van zijn leven naar een ziekenhuis werd gestuurd omdat men DACHT dat hij ziek was, laten we samen komen in kennis samenvoegen in wetenschap samenvoegen in liefde alleen dan zullen de antwoorden wereldwijd binnenstromen in onze hersens om zo de intentie open te mogen gaan stellen dat we geschapen zijn om elkander te mogen helpen niet om elkaar de vernieling in te helpen.

Als we naar de Oosterse kant kijken van onze moeder aarde ook wel vrouwelijke zijde genoemd zien we dat daar erg veel moeite word gedaan te voorkomen dat mensen ziek worden en dat begint al voordat bv een kind geboren is, de ouders krijgen al voorlichting voordat een kind op aarde verwekt is.

Naar de mannelijke zijde gekeken onze westerse kant zien we dat er overduidelijk eerst problemen worden gecreerd en dan pas een oplossing gezocht word die vaak te laat komt zodat de betrokke persoon niet meer in verweer kan komen en zijn geld ook kwijt is.

Dit moet een les zijn voor de gehele aarde lieve mensen dat dit niet zo langer kan en dat we moeten gaan komen tot zoeken van oplossingen, laat ons deze twee werelden samenbrengen en met elkaar verbinden alleen dan zal de oplossing gevonden kunnen worden voor de komende maanden dit proces te mogen gaan overleven.

Leer te genieten nu van elk moment elke seconde dat u leeft want hetgeen u niet weet weet ik wel elk moment kan uw laatste zijn leef daarom ook elke dag alsof dit uw laatste is en vier uw leven elke dag als een feest zoals de geboorte van een kind heeft mogen zijn in elk nieuw gesticht gezin als vreugde als geschenk en vooral als liefdevolle overgave aan boven dat we dor hebben dat het niet vanzelfsprekend is dat twee cellen ook een worden daar hebben we chemie voor nodig en alleen die chemie werkt enkel als we de magic begrijpen waarvan onze aarde deel uitmaakt.

Kijk om u heen lieve mensen er is veel te leren er is veel te zien wat we nooit hebben mogen zien, wees blij wees vreugdevol bij elke stap die u doet want het besef dat u wel een stap heeft kunnen nemen terwijl de ander zijn benen heeft moeten verliezen en dat niet meer kan maakt mij diep in mijn innerlijk een zeer rijk persoon, ongeacht al mijn problemen leef ik met de dag, ik geniet, ik lach ik zing ik luister maar vooral ik heb mogen leren delen met U.

Ik denk dat we juist de eerdere boodschappen zijn vergeten die onze wegen hebben opgeschoond lieve mensen luister goed naar de tekst en herken dat velen velen u voor zijn geweest, ik geloof in een united world een een zijn met alleen zodat we allen samen kunnen zijn, elkaar leren kennen vergt een hoop geduld echter is met vaak met veel geduld de moeite genomen de mooiste creaties te bouwen in onze mensheid zie de Cathedraal van Barcelona deze Cathedraal is toch een Gebouw van de wereld of niet...

luister goed naar de muziek lieve mensen en ontdek de vele boodschappen die verstopt waren in muziek maar vergeten werden door onze leiders maar gehoord waren door ONS volk.
We mogen gaan naar de gronden onze vaderslanden en e mogen gaan uitkijken naar oplossingen de dingen die komen gaan ook op te mogen lossen.

http://nl.youtube.com/watch?v=5uR82Uqwc-M

Leer van elkaar in plaats van haten .....................let,s love elchatter!

i believe in a united world, and you
............................?