Wednesday, January 23, 2008

the cirlce of lifes

http://nl.youtube.com/watch?v=eipUFAgbzzw&feature=related

De cirkel van levens ofwel een oneindige baan van levens welke in constante baan rond ons beweegt heeft ons tot een nieuw besef mogen brengen.

Nesa ra ofwel paradijs op aarde is in werking gezet lieve mensen er word met man en macht aan gewerkt deze aankondiging te mogen doen van de dan toch eindelijk lang aangekondigde wedergeboorte der aarde ofwel de vijfde zonspassages.

Voorstuwend zo langzaam als een kwal begeeft onze aarde zich langzaam aan naar haar bronnen toe de zon en de maan de vader en moeder der aarde.
Lang heb ik mogen dromen maar dan toch eindelijk zie ik de dingen werkelijk worden die ik heb mogen dromen samen met u als medeaardbewoner.
Lang gelden hebben ook wij hier mogen lopen met de zelfde boodschap, Milly, ferry, Micha, Robert, Said, De vi se wa, gerda en zo nog velen meer we mochten allen mee varen op de cirkel van het leven een oceaan van liefde.

nooit heeft de wetenschap deze kennis mogen gebruiken dat onze aardse wegen zoals wagenpark en snelwegen voor ons een sleutel mogen zijn op welke plaatsen een hartinfarct zal gaan plaatsvinden.
We mogen dit zien als grote levensleutel omdat juist onze manier van leven exact hetzelfde is als onze aders die bloedlichamen vervoeren en zorgen dat de voedingswaren op exact de juiste plaatsen aankomen waar zij behoren.
We eten onze maag breekt dit af en de bloedlichamen zorgen ervoor ( transport zoals wij vrachtwagens en auto,s kennen...') dat de voedingswaarden op de juiste plekken terecht komen.

Op dit moment zijn we erg hard bezig universele operaties ui te voeren zodat het hartinfarct niet elke plaats op de aarde zal treffen maar enkel de plekken welke nodig zijn te gaan herstellen.

we zullen kennis mogen gebruiken die nog nooit is gebruikt echter is het kwestie van vertrouwen op de juiste personen te mogen weten op welke plaatsen wat staat te gebeuren.

We zullen tot besef komen dat we nieuwe autos moeten creeren die schoon zijn en in volledige harmony samen kunnen werken met moeder natuur, verder zal elke individu voor eigen energie kunnen gaan zorgen omdat straks de les geleerd word dat grote systemen zoals we ze nu kennen volledigt uit gaan vallen bij verandering van energieveld zoals nu staat te gebeuren.

De hoger dimmensie die in werkin is gezet heeft vboor het optillen gezorgd van ons menselijk bewustzijn om klaar te zijn vboor het zeer verhoogde niveau van de vijfde zonpassage.

Ik sidder van geluk te mogen weten dat het moment eindelijk daar is te mogen gaan samen komen om de viering van de eerste zonsopgang te mogen verwelkomen als de zon weer terugkomt.
Komende maanden breken duistere dagen aan een tijd van verdriet en verderf zijn helaas nodig om deze wegen vrij te gaan maken voor de volgende generaties.
We mogen onze kennis zeer groot verhogen en deze gaan gebruiken in de toekomst, we zullen water leren lezen wind horen luisteren lucht leren proeven, aarde voelen stromen als energie door onze voeten, we zullen onze eigen keus voorgelegd krijgen welke weg we willen gaan, mijn voeten hebben mij gewezen naar wegen die voor ons bestemd blijken te zijn, ook vandaag kwam een overduidelijk mooit teken dat 2008 het nulpunt zal worden zoals in de mayakalender voorspeld is ofwel de mayaprofetie is geen legende meer maar word keiharde werkelijk en ja Nesara zal in werking komen zodra wij hiervoor gaan zorgen, verzekeringspremies worden overbodig omdat de mensheid zich verplicht zal gaan voelen voor elkaar te gaan zorgen ook als we oud zijn puur om zo lang mogelijk van elkaar te leren.

We mogen geld straks los gaan laten omdat ingezien word dat als de bakker eenmaal gratis zijn brood bakt de stoffeerder het een kick gaat vinden iemand gratis te mogen gaan helpen puur om zijn leven te mogen vernieuwen.
Kortom voor mij genoeg redenen om ergens naar uit te gaan kijken in deze duisteren tijden, ik zie het niet als dissasters en of grote vernielingen maar ik spreek van zeer groot herstel van een zeer oude energiebaan die hersteld zal gaan worden exact volgens goddelijk plan waarin een ieder persoon , dier of dergelijk levend wezen het verdiend om onderdeel uit te maken van de creatie van the sunshine lands.

Wij zijn met man en macht bezig alles in gereedheid te brengen straks groots naar buiten te treden om tijdig te waarschuwen voor deze zonspassage die doordat we dichter in een baan bij de zon zullen komen nieuwe kleine polen zullen gaan ontwikkelen om zo opnieuw de energie te laten stromen, deze banen worden nu vriwjel leeggezogen zodat straks sprake zal zijn van volledig nieuw herstel in tijdsbestek van drie a vier dagen waarin deze nieuwe polen zich zullen nestelen op uwer aarde.

we hebben de laatste dagen de berichten nauwkeurig gevolgd en gezien dat inderdaad het energetisch veld van de aarde nu is begonnen te verplaatsen, eindelijk een stap in de goede richting waarin we mogen zeggen de wedergeboorte is wederom een stap dichterbij, we zullen weer een worden in taal, levenswijze en vooral het leren delen van onze woonomgevingen waarin we verplicht worden om samen te werken samen te leren delen en samen te leren creeren.

Ik wens ook voor u een zeer liefdevolle maar vooral vredige ompoling toe, wees niet bang want dit proces zal nodig zijn ons tot hoger besef te brengen.



vriendelijke zonnegroet, ge di christi re