Thursday, February 02, 2006

"Griep"virus slaat toe in Nederland

het virus wat op dit moment razendsnle over nederland verspreid word behoord tot een zeer gemene vorm van de griepvirussen.
Deze virus slaat echter erg snel toe en is herkenbaar aan misselijkheid die opeens opkomt, diaree overal spierpijn hoofdpijn etc etc.
Vooral herkenbaar is het uitvallen van imuunsystemen bij dit virus, vooral mensen met veel medicijngebruik lopen extra gevaar omdat hun imuunsysteem extra gevoelig is.
Ook op scholen markten, openbare samenscholingen loopt de mens extra gevaar voor het oplopen van dit virus.
Voor alle duidelijkheid vermelden wij dat dit virus niet de gevaarlijke variant is gelijk aan de vogelgriep echter kan deze wel degelijk dodelijk toeslaan bij mensen met een zwak imuunsysteem dus waakzaamheid is geboden.

ook de Nederlandse regering treft voorbereidingen voor een komend virus echter heeft zij nog niet door dat dit virus al is gearriveerd en toe zal slaan nu over het gehele land.
Vooral mensen met cara problemen, hartklachten etcetc lopen extra gevaar op een zeer snelle uitschakeling van imuunsystemen waardoor dood tot gevolg kan zijn door verstikking omdat ook deze ledematen haar functie direct neer zullen leggen.

Herkenning van dit virus; misselijkheid die ineens opkomt, spierpijn tot diep in de gewrichten, diaree die opeens toeslaat, flauwvallen, waardoor alles loskomt zowel braken als diaree, zware hoofdpijn vergelijkbaar met migraine, erg moe.

zie volgend persbericht dat de overheid zelfs de waterleiding bedrijven inschakeld om een vaccin tegen dit virus in te zetten echter zal dit averechts werken en raden wij u aan vooral water in vooraad te gaan nemen in de vorm van flessen.
Echtert word aangeraden geen waterleidingwater inte slaan omdat dit echter al bevuild is door het vele medicijngebruik.

:'Vogelgriepvaccin alleen niet voldoende bij uitbraak'

Uitgegeven: 2 februari 2006 13:08
Laatst gewijzigd: 2 februari 2006 13:30

DEN HAAG - Wanneer nu de vogelgriep zou uitbreken in Nederland is het bestaande vaccin tegen het virus niet genoeg om de uitbraak af te remmen of te stoppen. Minister Veerman (Landbouw) wil in noodsituaties over vaccins beschikken die bijvoorbeeld via drinkwater of verneveling in de stallen snel grote aantallen dieren kunnen vaccineren.

Op dit moment moet bij vaccinatie van het pluimvee iedere kip, eend of kalkoen afzonderlijk worden geprikt. "De huidige pluimveevaccins zijn alleen toepasbaar bij individuele dieren, dat lukt in een noodsituatie in het dichtbevolkte Nederland dus niet", stelde de minister donderdag in Den Haag. Daar kreeg hij het boek 'Strenge wetenschappelijkheid en practische zin, een eeuw Nederlands centraal veterinair instituut 1904-2004' overhandigd