Wednesday, October 25, 2006

Waarschuwing!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ter uwer informatie geef ik u het volgende bericht!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De naderende ompoling kom exact overaan met u daadwerkelijke millenium probleem maar doordat uw jaartelling niet klopt met de astrologische telling zoals de maja, inca en vele andere indianen gebruikten hebben wij ontdekt dat het eigenlijke milennium nog moet gaan plaatsvinden.
Het ramscenario laten we maar achterwege omdat een ieder op deze aarde het in zal kunnen denken wat er gebeurd als de computers uit gaan vallen...

we naderen nu snel het nupunt.......................

DE jaartelling 2012 zal fiks naar voren geschoven moeten worden omdat het verschil in dagen niet overeenkomt met de ware telling waarvanuit de indianen telden.

Het naderende Nulpunt zal gaan plaatsvinden tussen 2007 en 2008 wij zijn met man en macht aan het kijken wat de daadwerkelijke jaartelling inhoud zodat wij u als medebewoner van planeet aarde op de juiste tijd kunnen informeren wat komen gaat.

Ik roep bij deze ALLE LICHTWERKERS OP DIRECT IN ACTIE TE KOMEN DIT BERICHT NADER DOOR TE STUREN, DIT WAS HET REGELRECHTE WERK VAN "DE DUIVEL" U TE MANIPULEREN EN TE DESSORIENTEREN WAARSCHWU UW MEDEMENS OMTRENT DEZE GEWAARWORDING.

MET VRIENDELIJKE GROET BEDANK IK VOOR UW TIJD VOOR HET LEZEN VAN ONZE BLOGSPOT.