Tuesday, October 31, 2006

Regering Groot Britannie Luid Noodklok omtrent klimaat

De Britse regering heeft gisteren opgeroepen tot een directe aanpak van het klimaatprobleem.
Wereldwijd zal dit probleem zeer drastische vormen aannemen waardoor de economie alleen al met 20 % in elkaar zal klappen.
Volgens Blair zal de komende klimaatsverandering miljarden euro,s dolars gaan kosten. Volgens blair zal de klimaat verandering ruim 155 miljard euro kosten, de consequenties zullen catastrofaal zijn als de mens NU niet het roer om gooit.
Internationaal zal groots aandacht gevraagd moeten worden voor dit probleem, daarom luid de Britse regering nu dan ook de noodklok, alle voorspellingen van wetenschappers worden bijgesteld omdat het klimaatprobleem zeer snel zeer grote problemen met zich mee brengt.
Onze planeet zal zich op moeten gaan maken voor een catastrofaal omkeerpunt zoals Blair zegt,
deze woorden zijn voor ons overduidelijk dat ook de Britse regering volledig opm de hoogte is van de komende ompoling.( die reeds GAANDE is!!)

Hoe lang houden ze het nog vol u als mens voor te liegen omtrent de waarheid van het klimaat probleem want dit wisten ze al decennia echter was het geld en de economie belangrijker voor deze personages daarom veroordelen wij dan ook deze regeringen die deze informatie achter hebben gehouden puur uit eigen belang maar wetende dat dit miljoenen mensenlevens zal gaan kosten.
Deze ompoling zal dan ook mits er nu geen enorme stappen worden ondernomen de grootste massamoord van de geschiedenis genoemd kunnen worden omdat vrijwel alle personen die dit voorspeld hebben de mond gesnoerd zijn of hun zaak zo vernield is dat zij mondeling dood zijn gemaakt.
Vaak zijn deze personen die veelal uit spirituele sprekers bestaat de mond gesnoerd echter is het nu te laat voor de problemen nog grotendeels aan te pakken er rest ons niets meer dan afwachten en te kijken waar het weer ons heen zal brengen want dit zal onze enige veilige sleutel zijn tot veilige bakens.
Een klein voorbeeld mag ik u noemen omtrent de berichtgevingen die duidelijk niet kloppen.. Overduidelijk word blijkbaar gezegd dat er een gigantische klap voor de economie zal plaatsvinden maar ik hoor drh Blair geen woord reppen over het aantal menselijke slachtoffers die zal gaan vallen omdat hun de mond dicht gehouden hebben en deze situatie overduidelijk onderschat hebben.
Dit was echter reeds duizenden jaren geleden al voorzien door de maja,s welke in de toekomst konden lezen.

Maar mijn vraag is ook aan u gericht;

Als wij in staat zijn met onze techniek om elke drie seconden elk vliegend object op aarde te kunnen waarnemen hoe verklaren wij dan dat een tsunamie zoals die in de oceaan plaats heeft gevonden niet is gemeld en of opgemerkt op onze radars ruim twee uur lang... of sattelietbeelden geen beelden vrij gaven... of was het zo dat met opzet deze informatie achterhouden werd omdat de overheden aldaar konden zien welke landen er getroffen werden en het toch om kernmachten ging, zo zou uit natuurlijke omvang de werkelijke tegenstanders van de Vs uitgeschakeld worden maar helaas de waarheid komt nu ook voor hun te boven.
Als wij een kleine zoekttocht op google maken komen we al snel bij de berichten die bekend gemaakt zijn waarin overduidelijk word gemeld dat het beter is het zeer grote nieuws maar niet naar buiten te brengen vanwege paniek op aarde, of mogen we spreken van regelrechte massamoord...???


Mijn oordeel is dan ook de laatste en daarom stel ik aan u deze zelfde vraag houd u ook uw mond dicht of word het eens tijd de wereld te delen in een betere wereld zodat ook de arme medemens mee mag gaan delen in onze tijd van welleer wat wij dachten...

ik waarschuw bij deze de illimunaties dat de waarheid een dezer momenten boven zal gaan komen en wij niet meer zullen rusten voordat elke ziel op deze planeet weet wat werkelijk gaande is.


Wandelend met de lach der zon verblijven wij in stilte wachtend op wat komen gaat.