Wednesday, October 18, 2006

de openbaring...

Zoals een ieder nu reeds kan lezen op de sites is er sprake van zeer grote veranderingen in onze atmosfeer maar ook de kosmos.
Er is een overduidelijke war of goodnes gaande die de wereld niet voor mogelijk achte.
Wij zulen op alle fronten nu zichtbaar worden en ook op uw netwerken zoals tv en computer zeer zichtbaar naar buiten treden.
De oorlog tussen de religies die al eeuwen lang gaande is zal nu worden uitgevochten maar op totaal ander front dan ieder mens verwacht.
We hebben mensen aangestuurd een proces in werking te zetten het lang beloofde land te creeren maar hebben hierbij de coordinaten van dit land verplaatst naar westelijk noordwaarts.
Deze coordinaten zijn vanuit spiegelbeeld overgebracht en vanuit stilte gegeven om het grootse planm de grootste kans van slagen te geven.
We staan echter aan de vooravond van wat voor ons menselijk bewustzijn te groots en te immens is om dit te kunnen beseffen maar zal overduidelijk zijn dat de plaatsen die door oorlog geteisterd worden nu geruimd zullen worden door moeder aarde doordat ze volledig opgeslokt zullen worden.
U als mens beschikt over de gave deze kennis allang in huis te hebben maar word met opzet achtergehouden om meer zielen te winnen voor de duistere krachten der aarde.

Ik hoef geen mens meer te overtuigen dat hetgeen wij al jaren roepen nu ook overduidelijk waarheid word en heeft ook alles te maken met de heilige graal die reeds gevormd word. ( werkt allen vanuit dna in ogen van mensen..) dit is geheime sleutel die is weggestopt om misbruik te voorkomen.
Wat de mens niet voor mogelijk hield is dat inderdaad sprake is van reincarnatie welke een totaal andere vorm heeft dan wie ook heeft mogen en kunnen beseffen.
Alle zielen zijn reeds teruggehaald naar aarde en vechten de cylcus nu uit.
Ik MAG gekomen zijn om u dit bewustzijn open te zetten maar helaas dreigt er een zeer groot gevaar dat deze kennis in verkeerde handen valt en roep daarom u op te willen helpen met het creeren van the sunshine lands.
We hebben de coordinaten van Gizet verplaatst naar uwer lande zodat ook onze tegenpartij totaal gemanipulleerd word om niet de kans te krijgen te gaan overwinnen en mag dit bericht dan ook als een zeer grote waarshuwing doen tonen aan hun adres.
Laat mij overduidelijk zijn dat ik apetrots ben In een land als deze zoals Nederland geplaatst te worden zoals niemand dit door heeft gehad stond al reeds duizenden jaren in uw naam beschreven dat u het Nedere land bent waarvanuit met stilte en liefde mocht gewerkt worden.
Zoals een ieder kan opmaken vanuit alle relgieuze geschriften zal het juiste antwoord vanuit een nederige plaats u gegeven worden.

Wij bedanken ook alle lichtwerkers voor hun imense grote werk wat zij gedaan hebben en helaas hebben moeten doormaken.
MAAR uw tijd van genieten zal spoedig aanbreken want de goede tijden zijn in aankomst zoals wij reeds voorspeld hebben.
Wij zullen reeds in de vorm van licht geluid en trillingen contact met u gaan maken en gevoel zal u overduidelijk dat teken geven dat u daadwerkelijk datgeen ook KAN en ZAL gaan geloven wat u ziet.
Met name de gebieden die reeds eerder aangekondigd zijn op onze site zullen nu dan ook zwaar getroffen gaan worden vanuit onze diepste krachten en krachten der natuur.
Deze kracht zal elk mens in laten zien dat de nu bestaande overheden vrijwel overal ter wereld u op valse wijze heeft voorgelicht en heeft gemanipuleerd maar wil u vragen hen dit te vergeven omdat dit de kracht is vanwaaruit wij van boven af werken. ( de duivel is reeds ook op aarde uitgezet om mensen te manipuleren en hun aandacht af te leiden van het daadwerkelijke oordeel wat komen gaat.)

Diverse landen hebben reeds Noodtoestanden afgekondigd maar dit is pas het begin van een zeer rumoerige tijd die helaas nodig zal zijn het herstel van MOeder aarde in te luiden. ( keerpunt aarde voorspeld als 2012 zal gaan plaatsvinden in 2007 2008 omdat ook tijd gemanipuleerd is door de duistere krachten.)

Met name de landen in het zuidelijk europees zeegebied zullen zeer zwaar getroffen worden door een schuilend gevaar van een supervulkaan welke zijn aderen door geheel europa heeft liggen Met name Italie, Griekenland en Turkije zullen hierdoor zeer zwaar getroffen worden en bij het niet juiste stappen ondernemen zullen er ook miljoenen doden gaan vallen.
Het zal niet het einde zijn maar juist voor de mensen met goede intenties een nieuw begin...................

Wees allert en vertrouw op ons boven maar vooral op uw eigen ziel en intuitie.

Nooit maar dan ook nooit zal leven meer hetzelfde zijn, u word verplicht de lifestyle aan te passen in samenhorigheid van mens dier en natuur.