Monday, October 30, 2006

Nederlandse overheid vist naast het net wat betreft klimaat

Ook onze Nederlandse overheid mag zich grote zorgen gaan maken volgens de wetenschappers die onderzoeken gedaan hebben naar onze waterkeringen.
We dachten ons goed gewapend te hebben maar ook de wetenschap is ervan overtuigd dat een ramp van deze omvang Nederland niet zal ontzien.

Daarom is dan ook stilletjes begonnen de bevolking langzamerhand in te gaan lichten voor hetgeen er komen gaat.
De discussie tussen de wetenscahppers is losgebarsten want de ene wetenschapper zegt dat het nog welk 50 jaar zal duren terwijl de anderen van 5 tot 10 spreken.

Ruim onderschat word door de media en ook de wetenschap dat het dit keer groots menens is en niet alleen water toe zal slaan maar juist alle 5 compartimenten toe zullen slaan dit komt puur omdat de wil voor verbetering er niet is op de aarde.
Deze wil word grotendeels bepaald door de mens zelf die achter de feiten aanloopt en zo graag de dingen voro zich geregeld wilde zien.
Nu echter is de tijd dat we door kirjgjen dat er niet altijd met de juiste bedoelingen omgegaan is met de grondstoffen die onze aarde rijk is.
Dit zal dan ook dessestreuze gevolgen hebben voor juist de landen die hier de spot mee heben gedreven dit zal echter geen 5 jaar meer duren dus een investering in deze gebieden is naar onze visie dan ook echt weggegooid geld.
Een ieder word alle mooie plannen voorgeschoteld van ruim opgezette parken in de mooiste vormen en de grootste luxe maar onderschat word dat men daar juist leeft op een tikkende tijdbom.

Aangezien het klimaat op dit moment wereldwijd zeer drastische vormen aan begint te nemen raden wij u aan dichtbij huis te blijven en geen verre reizen meer te boeken.
Dit betreft puur de periode tijdens de magnetische ompoling die reeds eerder op onze sites vermeld is.