Saturday, October 21, 2006

Manipulatie om verkiezingen te winnen zijn weer begonnen.

CDA grootste in NOVA-peiling
HILVERSUM - De PvdA is de afgelopen week teruggevallen in de kiezersgunst en moet in de peiling van Interview-NSS en NOVA de koppositie aan het CDA laten.
Het CDA, met 44 zetels in de Tweede Kamer, blijft in de Politieke Barometer staan op 46 zetels. De PvdA valt daarin terug van 47 naar 44 zetels, twee meer dan in de Tweede Kamer. De VVD komt van 25 op 26 zetels, twee minder dan bij de vorige verkiezingen.
De regeringspartijen CDA en VVD zijn nu dus samen goed voor 72 zetels in de peiling. Links haalt daarin ook geen meerderheid. De SP klom drie zetels naar zestien zetels, tegenover negen bij de vorige verkiezingen. GroenLinks blijft in de peiling steken op zes zetels, tegenover acht in de Tweede kamer.
Volgens de Politieke Barometer zou Geert Wilders, een eenmansfractie, uit de Kamer verdwijnen. EénNL van Marco Pastors zou daar met één zetel in komen. Dat laatste geldt ook voor de Partij voor de Dieren.

Opmerking;

"Nog nooit" heeft de bevolking van Nederland zo groot het gevoel gehad te zijn voorgelogen door met name de overheid.
"Nog nooit" is de werkloosheid zo laag geweest en de uitkeringsInstanties zo weinig belaagd volgens de statistieken maar de werkelijkheid leert ons anders kennen.
Bij deze enkele punten.

Werkloosheid is inderdaad afgenomen mensen is hun uitkering gewoon ontnomen en moeten maar zien hoe ze rond moeten komen.
dit kan gek klinken maar hoe meer zwervers straks op straat hoe groter de problemen toch....

Gezondheidszorg... tja een woord voor wie rijk is krijgt alles en wie arm is niets...
Verzekeringen en zorginstanties zeggen in schulden te zitten tja een keer naar buiten kijken wie de grootste gebouwen van ons land bezitten dit zijn toch echt de Zorginstanties... "verdubbelen we toch gewoon weer de premie van onze klanten..."

hoe lang word nog gelogen over waarheid die nu toch boven water komt de komende verkiezingen zullen een complete andere draai krijgen, hoe lang laten we ons nog manipuleren door mensen die er puur zelf beter van willen worden..

deze regering heeft echter een punt wel gescoord dat is so en so sure;

ZELFVERIJKING

wie weet denkt u dan nu ook eens beter over deze dingen na... voor u gaat stemmen