Sunday, April 18, 2010

Waarschuwing


waarschuwing geld voor iedereen dat prijzen torenhoog zullen worden de komende weken omdat toevoer van exotische producten zeer belemmerd zal worden doordat het vliegverkeer nog weken nog maanden stil kan blijven liggen. IJsland is een van de eerste vulkanen die tot uitbarsting is gekomen vele zullen nog volgen waardoor de volledige wereldeconomie stil zal komen te liggen en de chaos volledig compleet zal worden.

Banken en financiele instellingen zullen als eerste hun hoofd bieden en bedrijven zullen met miljoenen tegelijk niet meer hun werk kunnen uitvoeren.

Moeder natuur heerst moeder natuur bepaald, niemand anders...

Wij willen u wijzen op de reeds eerdere waarschuwingen die wij hebben af mogen geven oponze websites dat de chaos zal zorgen voor lege pinautomaten en automatisch zal zorgen voor volledig instorten van de wereldeconomie.

Wij verzoeken dringend alle lichtwerkers zich op te gaan maken voor het begeleiden van de kinderen en alle wereldburgers.

Een volledig nieuwe wereld word voor u gecreerd volgens de exacte landkaarten van de veren der Ma at, geen afwijking hiervan zal worden getolereerd door boven geen wereldleider zal de macht nog kunnen opbrengen deze map te kunen en te mogen aanpassen.

Warschuwingen vanuit Ra rechtstreeks zijn bereid u voor, sla voldoende etenswaren in voor gelange tijd, de prijzen zullen allereerst torenhoog omhoogschieten, olie zal zo hoog worden dat benzine onbetaalbaar word, De shift is reeds in werking getreden omdat nu ook de laatste circle of life zal wisselen en zich op zal maken voor een creatie van een volledig nieuwe aarde.

Geen enkele paragnost of medium zal deze wisseling doch tegen mogen houden. het betreft moeder natuur die bepaald.

Waarschuwing geld voor gehele wereld en alle medebewoners van onze schitterende planeet aarde.

Ik heb u alle antwoorden mogen schenken vanuit het hogeren gegeven en aangereikt, aan u de volledige keus te willen overleven en te willen geloven wat waarheid inhoud van de wetten der Ma at.

Geen koninkrijk van uw aarde is heilig geen grens door de mens bepaald, de Daila Lama is met opzet vanuit Tibet verplaatst omdat Tibet terug geschonken zal worden aan moeder aarde.

Ik dring doch dringend aan deze mensen uit deze gebieden weg te halen nu het nog kan, dit geld tevens voor de reeds eerdere gebieden die ik heb mogen aangeven.

Lion king the cirlce of life heeft u daadwerkelijk op mogen tillen naar de hoogste dimmensies van dit bestaan in deze circle of life, het bovene bestaat uit vele dimmensies u leeft pas op de vijfde van de 360....

Mij is erg veel leed aangedaan in dit leven erg veel onrecht is op mijn pad gestuurd, doch heb ik u mogen aanreiken vanuit onvoorwaardelijke liefde te mogen blijven werken ondanks alles wat op ons pad is gestuurd.



Sobona sikelela Afrika ...

Ik groet u vanuit de allerhoogste dimmensies van het licht de schaduw en de duisternis u datlichtpunt te mogen aanreiken van deze wedergeboorte ofwel de vijfde zonspassage.


Zie ook de aankondiging wedergeborenen zonen RA ; Re en Ro..


Zo lang als we mogen leven blijf ik u dienen...


http://www.youtube.com/watch?v=g_Xa38PwQYw&NR=1&feature=fvwp

http://www.youtube.com/watch?v=glDGAo9SIqs&feature=related