Tuesday, April 13, 2010

Katholieke kerk onthoud waarheid grootschalig..

De katholieke kerk maakt zich meer en meer schuldig aan het grootschalig achterhouden van informatie omtrent grote seksschandalen.

Opmerkelijk is te noemen dat een bevolkingsgroep zoals homo,s de schuld toegewezen krijgen ondanks het inmiddels bewezen feit dat vele priesters zich grootschalig schuldig hebben gemaakt aan het misbruiken van kinderen erger nog het in de doofpot willen stoppen van waarheden die nu wereldwijd boven water komen.

Alles met alles mogen ook wij concluderen dat de duivel zich grootschalig " binnen de kerkmuren" heeft verschanst.

Het bevreemd ons werkelijk dat zoveel misbruiken en bewezen feiten achter zijn gehouden door een kerkelijke instantie zoals het vaticaan.

Wij merken op dat ook dit vaticaan zich schuldig maakt aan het daadwerkelijk achterhouden van de daadwerkelijke tijdsperioden waarin de pantheon gebouwen zeer groot dienst hebben gedaan als klokken van de wereld maar zijn ingewilligd door religieuze instanties die niets meer doen dan de waarheid te doen en te willen ontduiken.

Geen strafrecht zal geschonden worden wat vanuit boven bepaald is en word aangestuurd.

Rome haar dagen zijn geteld en moeder aarde zal haar met de grond gelijk maken, zie voorspellingen van vele paragnosten en zieners.

Waarheid zal exact volgens de wetten der natuur worden openbaard.

Het bevreemd ons werkelijk hoe zeer de kerken zich genoodzaakt roepen zich niet schuldig te achten de verantwoordelijk priesters te berechten zodat ook de kerken en haar grondvesten gezuiverd kunnen worden van alle blaam en de pantheons weer in ere hersteld kunnen worden wereldwijd.

Het is werkelijk schandalig te benoemen slechts een bevolkingsgroep als homo,s aan te wijzen voor de oorzaak van het misbruik van kinderen, wij wijzen op het grootschalig bewezen FEIT dat het hier niet om homo,s gaat maar om zeer " gewaardeerde priesters en hooggeplaatsten in de kerkelijke machten.

Op alle fronten word vanuit boven gewerkt aan het boven water krijgen van de volledige waarheid der Ma at.



Getekende meerdere bronnen.