Saturday, October 25, 2008

polar shift aanstaande...

http://nl.youtube.com/watch?v=4Lhs7VR52Bg&NR=1

http://nl.youtube.com/watch?v=5JygPYoIKpA&feature=related

Het begin is daar van een proces waarvan de mensheid los zal moeten komen van alle materialisme en alles financieel verbonden daaraan.

De mensheid staat een grote taak te wachten voor elkaar op te gaan komen en voor elkaar te gaan zorgen.
Geld word ons afhandig gemaakt huizen ontnomen, maar hoe is die les te mogen ervaren zonder iets te hoeven en mogen leven zonder bang te hoeven zijn dat je nog iets belangrijkers kwijt raakt dan je eigen gezin of liefhebbenden.

Wedergeborene, is de ervaring niet vanzelfsprekend dat we de ervaring eerst hebben moeten ervaren voordat we mogen en kunnen spreken van vrijheid en ervaring in liefde en voorspoed van duizenden jaren.

Vrijheid zal met geweld losgekoppeld worden van de oude gesettelde machten welke ons gedacht hebben vast te houden in het verleden niet wetende wat komen zal..

Huizen worden verkocht doordat banken oneerlijk om zijn gesprongen met geld wat vanuit vertrouwen geplaatst is op de rekeningen van deze zeer grote kantoren.
Onbeschoft, ongehoord dit allen zijn vele bewoordingen voor de vele laffe daden gecreerd door deze financiele instellingen vooraf wetende wat komen zou en de mens afhankelijk zou maken van een groot gecontroleerd overheids systeem gebasseerd op een groot gecontroleerd geheel.

Helaas voor hen zal dit plan niet tot uitvoer gebracht worden maar zal sprake zijn van grootse uitvoer van een veel groter masterplan der masterplannen..

Nog nooit is gesproken van een groter plan als nu gaande is en nog nooit zal de mens zich zo groots bevrijd gaan voelen dan dat ze nu zal mogen gaan ervaren.
loskomend van een geheel wat nooit de uwe was, loskomend en losvechten vanuit een geheel wat nooit vanuit liefde geschapen werd maar bij voorbaat er al gefocusd was op het afhandig maken van materiele dingen bij grooschalige bevolkingsgroepen.

Vrede saamhorigheid, samen een mensheid opbouwen die weet wat samenwerken is, samenzijn in denken samenzijn in delen van kennis is samen zien samen delen en vooral samen genieten van de mens die zich voorzien heeft in een stukje van de Goddelijke kennis.

Het voor elkaar op komen zal een onoverkomenlijk struikelblok worden in de komende maanden, verheugd mogen wij u meedelen dat eenheid in samen denken zal worden toegevoegd in het samen creeren van een nieuwe aarde.

de rechtzaken zullen officieel van start gaan 09 Maart 2009 de rolzittingen zijn omgezet tot gerechtzittingen.

Vriendelijke groet,

ge di christi re