Sunday, October 26, 2008

Chemie uw zesde " element" aarde...

http://nl.youtube.com/watch?v=7uWynkMaVno

Het zesde element Chemie,

De toevoeging van het zesde element op uw planeet aarde…

Betreft Universele waarheid MA at…

Nooit bij stilgestaan dat Chemie een toevoeging is voor het optillen van onze mensheid naar de vijfde bewustzijnsniveau.

Chemie word bepaald door een aantal kenmerken welke gekoppeld kunnen worden aan de opbouw van Atomen in de kosmos.

De toevoeging van elk element aan een planeet is nodig om groei te kunnen waarborgen, als we dit in een ander perspectief gaan bekijken dan merkt men een hoop onzin op zoals verzinsels als opwarming der aarde..

Door de geschiedenis geen zijn telkens elementen toegevoegd die ervoor zorgden dat de aarde zichzelf kon voorzien in de behoefte van groeien.

Zonder erbij stil te staan zet onze aarde chemie om in natuurlijke varianten omgezet te worden en onze aarde te voorzien van haar toevoeging.

Zonder Chemie toe te voegen aan de aarde zou de kennis niet ontstaan in onze mensheid dingen te kunnen ontdekken te kunnen gaan weten en vooral te kunnen gaan beseffen.

Vooral onder wetenschappers is al bekend dat door gebruik van Chemie vaak een bewustzijn verder opengezet kan worden, vroeger echter integendeel werden kruiden gedronken om het bewustzijn volledig te openen.

Dit kan in vele varianten gezocht worden, Chemie kan in verschillende varianten gezocht worden, om een beleving hierin te kunnen bevestigen zal ik een aantal voorbeelden stellen die de mens in zijn dagelijkse gebruiken KAN herkennen.

SEKSE

Bij het begrip seks is bekend dat veel mensen zoekende zijn naar een toevoeging om genot meer te kunnen ervaren, veel varianten zijn al bekend onder de naam Viagra, Xtc, GHB Special K etc… Lsd is de meest bekende varriant die veelal werd/word gebruikt door veel wetenschappers om betere inzichten te krijgen in het systeem van wat wij evolutie benoemen.

Waar niet bij stil word gestaan is het feit en ook daadwerkelijk bewezen dat mensen vaak een bredere kijk krijgen op dingen zodra men een chemie of de natuurlijke varriant zoals het drinken van kruiden heeft gebruikt.

Van kruiden is van veel soorten bekend dat zij erg heftig kunnen reageren, denk bijvoorbeeld aan Paddo,s etc, zij zorgen ervoor dat de mens zich in een andere wereld “bevind”.

Het snakken naar deze werelden kan verweten worden aan de oneerlijke manier van creatie in maatschappij op dit moment, de een heeft alles de ander niets.. terwijl de natuur juist is gecreëerd om alles te mogen delen en elkaar te voorzien in haar behoefte genot of gemak door middel van kennis.

Door de vastberadenheid en achterbakse houding van de gesettelde gezamenlijke wetenschap is een onwerkelijke kloof ontstaan tussen de normale doorsnee mens en de wetenschapper.

Door het grootschalig achterhouden van informatie is een moment in aantocht van openzetten van bewustzijn van een gehele wereldbevolking hier op uw planeet aarde.

Ik besef dat ik met dit stuk een oorlog los zal laten branden in de wetenschap maar vind het punt te belangrijk dit achter te kunnen en of mogen houden, mijn ervaringen en gesprekken met veelal alle soorten bevolkingsgroepen hebben een volledige nieuwe inzicht gegeven om wetenschap zoals het daadwerkelijk op dit moment plaatsvindt.

Wetenschap kan echter door verschillende varianten ontrokken worden.

Door middel van Channelingen, zich openstellen voor kennis verkregen uit het hiernamaals..

Door middel van Chemie te gebruiken en zo visioenen door te krijgen en naderhand de dingen verder uit te werken.

Door middel van studie, studie is slechts enkel gebaseerd op het DOORGEVEN van informatie door derden ervaren of onttrokken.

Doorgeefluik, hiervan is maar slechts van aantal mensen bekend dat
Deze vier eenheid in verschillen van kennis onttrekking geven een EERLIJKE weergave weer van kennis vervaardigd uit..

Als de wetenschap eens eerlijk zou toegeven op welke manier zij informatie of kennis zou onttrekken dan zou de mensheid ook eerlijker en vooral opener tegen deze wetenschappers aan kijken en zou men een vooral ook eerlijkere en duidelijker beeld krijgen van onze samenleving.

Het is van puur natuurlijk belang eindelijk eens openheid van zaken te geven omtrent de onttrekking van kennis.

Het veelal wegstoppen van kinderen zoals Indigo, sterren zon of maan kinderen zou eindelijk eens in de openbaarheid moeten komen omdat de kinderen kennis doorgegeven krijgen door middel van doorgeefluiken….

Doorgeefluiken zijn puur mensen die informatie rechtstreeks doorkrijgen vanuit volgende dimmensie,s en zeer kostbaar zijn voor het helpen overleven van de levensvorm in zijn soort.

Het wegnemen van deze personen in kennis in macht en materie zullen zorgen voor immense problemen tussen de bevolkingsgroepen onderling omdat slechts gegist kan worden naar Ma at. ( universele waarheid welke ALTIJD openbaard zal worden.)

Vaak is tijd het mooiste medicijn voor mensen later toch te beseffen dat juist die personen die zo gek waren verklaard en zo eenzaam waren in de tijd waarin ze leefden toch in te mogen zien dat deze personen Zoals Einstein, Nostra Dames, en vele anderen niet gek waren maar overduidelijke informatie doorkregen van dat geen wat zij hebben mogen uitzoeken om u als medebewoner een stukje mee te mogen helpen in het overleven hier op aarde..

Een levenstaak zoals MA at te mogen meedragen in je leven geeft niet alleen mij maar ook de mensen om mij heen een enorm sterk maar ook bevoorrecht gevoel waarom dingen op deze aarde zo moeten zijn zoals ze zijn..

Soms moeten de momenten zo plaatsvinden omdat ze zo zijn voorspeld, zo zijn bepaald maar ook zo zijn vastgesteld in de perfecte opbouw van het universele systeem waarvan wij deel uitmaken.

Evolutie is overleven en blijven zorg te dragen in het mogen doorgeven van kennis aan de medemens en onze na volgelingen…

Chemie is dus zonder dat mensen dit beseften een toevoeging geworden in plaats van een last, doordat de aarde deze chemie omgezet heeft in haar natuurlijke varriant kan en mag gesproken worden van een nieuw toegevoegd element van uw planeet aarde.

De tijdsvarrianten zoals industriële revolutie en het ontdekken van Chemtrails hebben ervoor gezorgd dat de mens integendeel van datgene veel overheden hebben willen vermijden JUIST tot ontwikkeling is gekomen.

Het besef dat de natuur ALTIJD een natuurlijke tegen varriant heeft mogen plaatsen hier op aarde geeft aan dat hoe de mens zich ook wend of keert de natuur toch altijd de bovenste beste is en meester is in haar eigen creatie genaamd opbouw in evolutie.

Het bewijs is echter aldaar dat het proces waarin wij we ons hebben moeten bevinden allen behoord heeft tot een proces wat dus allang van te voren bepaald was…

Bij deze verwelkom ik dus ook voor u

Chemie..
Het zesde element van uw planeet aarde.. exact zoals alles is doorgegeven volgens hoogst Goddelijk plan….