Wednesday, October 29, 2008

korte mededeling




Korte mededeling



wetenschappers, web-site bouwers en grafisch ontwerpers zijn met grote spoed begonnen met het omzetten van de universele informatie Ma at.

De rechtzaken die zullen volgen zullen geen enkele impact meer hebben op de invloed vanuit de Familie van den Brink of Rene zelf.

Zijn visioenen worden reeds omgezet in daadwerkelijk film materiaal en trailers zowel diverse internetsites welke de informatie als razendsnel vuurtje over zullen brengen.

De personen eerder op deze sites genoemd zullen in "zeer zwaar weer" gebracht worden door de vele bewijslast welke 9 maart 2009 in het officieel opstarten van de zittingen zullen worden meegenomen.

Om de rechtsgangen en de aanhangende internationale onderzoeken volledig vrij baan te geven doen wij geen nadere uitspraken of mededelingen omtrent deze rechtzaken.

Het feit dat Rene alleen al door velen "gek werd verklaard" speelt hierbij een zeer grote rol, echter het integendeel is tastbaar geworden en heeft ervoor gezorgd dat een steeds grotere schare wetenschappers zowel geinterreseerden zich naast hem hebben geplaatst.

De rechtzaken zullen een einde maken aan jarenlange terreuractiviteiten van een aantal mensen in " schaapskleding" gehuld.

De overheid is reeds ook een onderzoek gestart naar het feit waarom de Politie te Veenendaal geen stappen heeft ondernomen naar deze mensen ten tijde van delicten.

Het moedwillig "kapot willen maken" van andermans structuren in het leven word zeer waar meegewogen.

Internationale pers heeft zich inmiddels gemeld en wil graag op de hoogte gehouden worden van deze ongehoorde gang van zaken in Nederland.

Om de onderzoeken volledig vrij baan te geven doen wij verder geen uitspraken hier op de sites.

de site betreft nogmaals een databank welke gebruikt zal kunnen en mogen worden de komende maanden de pole shift exact in kaart te brengen.

Dit zal nodig zijn de vele miljarden mensenlevens te gaan redden en te begeleiden naar de nieuwe gebieden welke veiliger zijn tijdens de shifts..

De channelingen die Rene door heeft gekregen omvatten een dusdanig belangrijke informatie dat hij ook in bescherming is genomen.



De informatie betreft zeer hoge waardevolle universele informatie.

Vriendelijke groet

verblijven wij The embassadorion group

Nederland
Belgie
DEnmark
Australia
Sweden
Lithuanie
Switserland