Saturday, September 23, 2006

word hier eindelijk toegegeven dat zonnevlammen schadelijk zijn voor apparatuur dus met andere woorden ompoling dus ook...

laatst gewijzigd: 23-09-2006 08:08
Japanse satelliet onderzoekt zonnevlammen
Japanse wetenschappers hebben een satelliet in een baan om de aarde gebracht waarmee onderzoek zal worden gedaan naar de zon.
ZonnevlammenHet project moet meer inzicht geven in de effecten van zonnevlammen, zeer krachtige energiestoten die de zon uitzendt. Zonnevlammen zijn voor mensen ongevaarlijk, maar kunnen wel schade aanrichten aan satellietsystemen voor bijvoorbeeld communicatie. BeschermingDe onderzoekers, die samenwerken met Amerikaanse en Britse collega's, hopen te ontdekken hoe zij satellieten tegen die verschijnselen kunnen beschermen.

bij dit bericht wil ik toch erg graag wat opmerken zonnevlammen zijn wel degelijk zeer gevaarlijk voor mensen deze zorgen in combinatie met onze moderne vervuiling van de atmosfeer de bron voor ziektes zoalswij die gecreerd heben bv kanker is hier hoofdoorzaak aan.
dit bericht wijst echter een recht tegenovergesteld bericht dan enige weken geleden dat de zonne sterkte schadelijk was voor mensen en nu blijkbaar ineens niet tja ... wetenschap of lariekoek....... ik ga voor dat laatste...
techniek zal door zonnestormen en met name de ompoling uit gaan vallen omdat er geen energie connecit emeer zal zijn op het moment dat wij het nulpunt gaan naderen.
laat ik overduidelijk zijn dat ook de neergestorte f16s allen in deze conentext geplaatst mogen en kunnen worden door plotseling uitvallen van computers en navigatie word een vliegtuig stuurloos en zal direct neerstorten. dit benoemen wij tot een van de herkenningen van de ompoling der aarde.