Saturday, September 16, 2006

Waarschuwing voor instorten contintale platen.

Via dit bericht wil ik toch een overduidelijke waarschuwing afgeven voor het breken van de grote continentale aardplaten.
Met name de platen van Europa, Afrika en Azie zullen uit elkaar gaan "vallen" met alle gevolgen van dien.
Er is een overduidelijke lijn zowel patroon te vinden in de mate, de plaats en de tijd van de aardbevingen die gaande zijn.

Overduidelijk word een lijn zichtbaar die erop aanwijst dat Europa op punt staat te gaan breken in diverse eilanden.
In onze visie zo wij kunen zien zal vrijwel geheel Italie en zeer grote delen van het midden oosten maar ook van Europa gaan verdwijnen. ( amerika maar niet meegerekend.....( wegzakken onder de tectonische platen.)

Er zou eigenlijk geen enkel risico genomen moeten worden en gebieden grootschalig in de gaten houden en mensen in lichten wat komen gaat om zo stappen te kunnen laten ondernemen om eventuele evacuaties met spoed te kunnen oproepen echter alle rampscerarios zullen uit de kast gehaald mogen worden want er bestaat geen enkel plan voor zon grootschalige volksverhuizing als deze. ( Amerika is volledig op de hoogte maar doet niets omdat zij dan straks de machtigste positie zal hebben in de wereld ( dit denken ze maar helaas zal Amerika nog veel erger getroffen worden...)

Eerst zult u merken dat conflicten overal ter wereld erg hoog op gaan lopen en daarna de rampen weer voor eenheid gaan zorgen vanwege het verplichte overleven en afhankelijk zijn van elkaar.

Dit is het plan wat vanuit de kosmos beschreven is en ons gegeven is puur als wij onze history juist zouden lezen.


Op veel plaatsen is al sprake van samenwerking tussen wind water en vuur daar zal nu ook lucht bij gaan komen in de vorm van vele bacteries zowel ziektes die niet te bestrijden zijn mits men gewoon uitgaat van de pure kracht van water, het positief beinvloeden van Water zal een zeer geneeskrachtige manier zijn van genezing.

Die plaatsen die zo en zo al op punt staan te verdwijnen lijken mij dan ook overduidelijk plaatsen waar we op dit moment liever niet willen zijn of verblijven, het gaat met name om de olie staten die flink veel bevingen laten zien die vrijwel nooit in deze gebieden voorkomen.
Helaas zal de mens zich op moeten gaan maken wat wij in spiritule kringen het herstel de evolutie benoemen, natuur zal terug eisen wat haar toebehoord en ons mensen in natuurlijk aantal gaan herstellen.
De mens zal zich helaas op mogen maken voor een zeer groot rampscenario die niet voor mogelijk bleek te zijn.
Helaas zal dit vele mensen het leven gaan kosten puur omdat vele mensen dit niet willen geloven.
Wij merken dat zodra je bewijzen laat zien de mensen het op een of andere manier niet onder ogen willen zien of het niet kunnen geloven.
Vaak is de reactie dan ook negatief terwijl de visie van the embassadorion puur gebasserd is op het allert maken wat er in de wereld werkelijk gaande is.
We leven helaas in een gemanipulerde wereldformatie die op punt staat van doorbreken zodat het goede weer alle kans krijgt te overwinnen. He tis echter een kwestie van vertrouwen dat moeder natuur haar krachten prijs geeft over hetgeen er gaande is en komen gaat.

De kennis die wij op hebben gedaan word gebasseerd vanuit feiten en constante bewijzen en geen vreemde lichtobjecten die wij in vele gedaantes bv ufos noemen.
Onze kennis hebben wij opgedaan vanuit de bronnen van water, water is overduidelijk te lezen doordat een bacterie die in elke watermolecule zit op de vlucht slaat als er een ramp aan komt zoals bv een aardbeving, doordat de bacterie of watermolecule in een andere tijdsdimensie leeft zal zij eerder op de vlucht slaan voor een ramp plaatsvind.
Door fotos te maken van ijskristallen overal ter wereld kan gelezen worden waar iets staat te gebeuren ( verklaar nader; Masaru emoto, www.hadu.net)
Laat ik overduidelijk zijn er zal geen ufo klaarstaan u op te vangen zodra de rampen komen gaan.
Wij zullen zelf de les vanuit de natuur moeten gaan lezen enkel dan ontstaat een sleutel over de plaatsen.

we moeten ons opmaken voor grote volksverhuizingen die enkel alleen in films te zien waren maar mischien mag ik u aan eerdere jaren herrinneren het jaar 1960 is ook een groot deel van zuidelijk Amerika getroffen door zeer zware bevingen van ruim 9.5 welke voor grote veranderingen heeft gezorgd in rivierlopen, bergen enz.

Wij wijzen u er dus op dat hetgeen nu gaande is onthouden word in de wereldpers puur omdat dit geen geld opbrengt, echter vergeten de grootmachten een zeer groot ding dat zodra de ompoling op een nulpunt staat ook vliegtuigen en helikopters zowel andere vervoersmiddelen niet meer zullen kunnen rijden zowel vliegen puur omdat er geen energiebron meer zal zijn. ( dus ook presidenten die op de hoogte zijn zullen straks niet kunnen vluchten omdat techniek ook uitvalt.)
dit nulpunt zal hoogswaarschijnlijk 40 dagen stil blijven staan.

Vanuit overheids kringen word geroepen dat dit pas sprake is over 70 jaar maar laat u niet gek maken dit is allang gaande....!!!

Naar mijn visie zullen er "twee grote voetstappen" op aarde gecreerd worden als duidelijk teken vanuit de kosmos dat zoals wij met moeder natuur om zijn gegaan niet langer kan, de mens zal verplicht worden met grote spoed andere energiebronnen aan te reiken.

trek uw eigen conclusie en merk op dat u van veel informatie onthouden word met opzet.

The embassadorion group werkend vanuit de bronnen wind water vuur lucht en aarde