Saturday, September 23, 2006

SPIEGELBEELD EN OPSCHONING DER AARDE

om natuur te begrijpen en te verklaren moeten we dingen om kunnen zetten in spiegelbeeld,
de aarde zoals zij draait de atmosfeer zoals zij beweegt word groots vergeten in spiegelbeeld te plaatsen in een nieuw context die we vaak over het hoofd gezien hebben maar door gemak van nieuwe generaties compleet vergeten is.

De ompoling die nu gaande is is voelbaar en merkbaar in vele lagen van de aarde maar zal vanaf de 18e laag als eerste merkbaar worden.
Wat we niet doorhebben is dat deze laag uiteraard andersom draait dan de 17e laag die net als de anderen in spiegelbeeld reageren op de bovenlaag puur om haar energieveld te bewaren.

Ik wil u graag erop wijzen dat de continentale platen zoals ze nu in beweging zijn gekomen inderdaad een groot en schrikbarend iets is wat wij als mens niet in deze mate mee hebben kunnen maken puur omdat we toen de moderdne technieken niet bezitten, maar toendertijds werd wel degelijk contact gemaakt door middel van spiritualiteit zodat de juiste mensen elkaar konden inlichten ten tijde van atlantisch ook nu is sprake van diezelfde opzet.
alle zielen zijn reeds teruggebracht naar aarde om de selectie te vormen voor een nieuwe aarde een grootse schoonmaak is dan ook nodig de mens in te laten zien dat liefde enkel de sleutel is van overleven, geen enkel modern medicijn zal nog van toepassing kunen zijn uw aards gecreerde ziektes uit te bannen enkle de schone kracht van water uit de pure bron zal voor geneeskracht kunnen zorgen.
zo als eerder gezegd zal ALLES opgeschoond worden zo ook de kracht van woorden.

Mensen worden ingelicht via de geluids en gevoels golven die wij beschreven heben reeds lange jaren geleden want ja dit plan is al lang beschreven en word nu puur tot uitvoering gebracht.
het doet mij dan ook zeer dagelijks te zien dat het kwade nog steeds hard bezig is zielen te vernietigen maar we zijn sterker wordende e straks als de tijd daar is zal ook zij zien dat wij gewerkt hebben vanuit stille kracht want ja de zaden zijn reeds veilig gesteld nieuw leven zal ontwaken na 40 dagen duisternis.
Een nieuwochtendgloren zal de mens doen overtuigen van de intens mooie kraxht van het mooizijn van moeder aarde.

Wat wij in ons afrika zeggen en beschreven hebben in onder andere de wind zijn de woorden.

go with the flow.................. het gelukkige weer zal uw sleutel zijn ga mee op de deining van het leven in zijn ups en downs...

het licht zal u de weg doen wijzen wees allert en waakzaam voor hetgeen komen gaat een grootse opruiming staat voor onze deur hetgeen komen gaat MOET komen om de nieuwe aarde volledig in haar schonheid te kunnen laten ontplooien.

Met de lach der zon verblijf ik rene van den brink channeling with mother gaya