Tuesday, September 19, 2006

Ware wetenschap......

Vaak vragen mensen aan me hoe ik aan de wetenschap kom om deze dingen te DURVEN aankondigen.
wel dat antwoord is simpel en zal daarom ook korte uitleg geven omtrent deze voorspellingen.

Als we naar de natuur kijken beschikken we al over erg veel kennis maar hebben een van onze onze kleinste levensvormen over het hoofd gezien namelijk de microbacterie deze leeft in de kleinste vormen op de vreemdste plaatsen.

we hebben dus een zeer groot ding vergeten en moeten dan niet kijken wat we fout hebben gedaan maar juist wat we hiervan kunnen leren want een ompoling zal meerdere malen plaatsvinden en ook voor onze komende generaties zal dit meegegeven mogen worden omdat de antwoorden ons simpel gegeven zijn in wind water vuur lucht ( staat ook voor ether) en aarde.

Wat ik u uit wil leggen is simpel en verzoek u dan ook eerst het boekje te lezen van water weet het antwoord van drs Masaru Emoto de proffessor uit Japan die ook voor gek werd verklaard bijna 26 jaar lang maar bleef geloven dat hij dingen zeker wist maar dit niet kon verbeelden en zo de mensen ook niet kon laten geloven dus was aan hem de uitdaging dit om te zetten in beeld en is hem gelukt.
Hij heeft letterlijk en figuurlijk op plaatje vast kunnen leggen dat leven beinvloedbaar is door positief te zijn in de vorm van dankbaarheid voor alles wat ademt en leeft.

Nu is het volgende waar ik korte metten mee wil maken, hoe komen wij aan de kennis en wat zijn onze bronnen;

Onze bronnen zijn oude geschriften die verkeerd gelezen en opgenomen worden door onze maatschappij puur omdat informatie met opzet onthouden word door met name de religieuze en regeringsleiders zowel wereldleiders. ( iluminaties, personen die in menselijke gedaante geplaats zijn maar op een doel gericht zijn het vernietigen van de mensheid.)
Als we terug kijken in onze history zien we overduidelijk dat vele ruines in spiegelbeeld liggen alleen dit al bewijst van een vele malen eerder tsunamie een zeer grote.
Ook in de heroglieven is erg veel te lezen puur omdat dit doorgeefluiken waren voor volgende generaties.
Mischien ook leuk om uit te leggen dat er sprake is van lichttunnels die gericht zijn op onze orionpoorten ( tunnel naar het volgende leven, vaak herkenbaar via licht; orbs, lichtwezens en entiteiten. )

Uitleg;
Als we naar het boekje kijken van dhr Masaru Emoto zien we dat een microbacterie zich uit de voeten maakt als er een natuurramp zoals een aardbeving gaat plaatsvinden op korte termijn, echter een microbacterie leeft in een veel eerdere tijdsdimensie welke dus ook eerder op de vlucht zal slaan als er een natuurramp plaatsvinden dit noemen waij natuurlijk instinct wat wij als mens van nature ook gehad hebben maar door luiheid niet meer ontwikkeld hebben, ook wil ik overduidelijk zeggen dat rampen eigenlijk verkeerd bewoord zijn want eigenlijk spreken wij in de kosmos van bouwen en herstellen.

Mischien moet ik iets beter formuleren en iets dichter bij onze tijdsdimensie de uitleg geven;

Als er een tsunamie komt krijgt bijvoorbeeld een olifant meestal een aantal uren ( soms 24-48 uur ligt aan hevigheid van beving) signalen door vanuit moeder aarde via de magnetische velden ( trillingen die vanuit kleinste intenties plaatsvinden.) dat een ramp komen gaat en naar sprake de frequentie afneemt weet zij dat ze in veilig gebied is aangekomen, zo werkt een microbacterie ook als er dus een ramp komt.

Water is te fotograferen op het moment dat je dit vastlegd in een ijskristal waartegen je woorden of plaatsnamen genoemd hebt.
De watermolecule of eigenlijk de microbacterie reageerd dus op deze vorm van energie die wij daarop uit stralen zo ook is overduidelijk te zien dat een microbacterie dus wel degelijk op de vlucht slaat als er een ramp aankomt, vrijwel altijd keert de microbacterie of andere levensvorm na de ramp direct terug.

Door simpel te kijken naar de foto,s van Bijvoorbeeld plaatsen als Sydny, newYork, Tokyo, Rome en vele steden meer hebben we een overduidelijke conclusie kunnen trekken dat hier sprake is van grootschalig vluchten van de microbacterie. ( foto,s geven overduidelijk aan dat microbacterie weg is uit het water.)
Zo kunnen wij ook overduidelijk opmaken dat er dus sprake is van enorme rampen die op komst zijn maar ook sneller zullen toeslaan dan menig mens ooit heeft kunnen beseffen.

Deze levensvormen worden zo langzamerhand steeds meer zichtbaar ) door met name digitale fotography.) want zo is ook overduidelijk geworden dat vulkanen vaak gebruik maken van tonen die zelfs meetbaar voor ons zijn en zo onstaat een stukje kennis die bijvoorbeeld in lion king in het diepste geheim weg is gewerkt.


Hopenlijk ben u nu wat meer overtuigd van mijn visie en kennis want ik lees natuur ik hoor wind ik zie vuur ik ervaar ether en channel met aarde.

Met vriendelijke groeten, rene van den Brink