Tuesday, September 19, 2006

de weg der evolutie bestaat uit de stille maar ook moelijke weg.

Dag lieve mensen,

Aan de vooravond wat voor ons als mensheid een van de grootste veranderingen is die de mensheid ooit heeft gekend in haar bestaan besef ik hoe enorm belangrijk het is niet alle informatie naar buiten te brengen.
Mensen zouden groots in paniek raken en zelfs een bakker zou zijn brood niet meer bakken als hij op de hoogte zou zijn van het grootste "plan" ooit in de kosmos beschreven.

Om dit volledige plan tot goede uitvoer te brengen is zelfs sprake dat de vele lichtmensen en lichtgidsen op een dwaalspoor zijn geplaatst op het kwade geen enkele kans te geven.
Hetgeen komen gaat moet gebeuren vanwege de groei van onze planeet, door de komende veranderingen zal het land omhoog gedrukt worden en zeeen lager komen te liggen dan landen. bergen zullen dalen worden en dalen veranderen in rivieren, nieuwe bergketens zullen ontstaan op de plaatsen waar de continentale platen elkaar omhoog zullen stuwen.
Dit zal een directe streep door alle wetenschap gooien door de mens uit geldlust verzonnen.

Wereldwijd zien wij overduidelijk bewijs dat dit nu snel voor onze deur staat en het nog puur afwachten is want lang zal dit niet meer duren als we naar de bevingen kijken die blijven oplopen en op plaatsen voorkomen die we wel zeer uniek mogen bevinden.

Ik zal iets duidelijker zijn voor wat komen gaat en wie ik ben, ik ben boodschapper van Gaya moeder van de aarde moeder van alle geesten gezonden via het licht van de zon en de maan.
Ik kondig aan een herindeling de contintenten om oorlogen tot het verleden te laten en vrede haar volle kansen te geven.

Het kwade zal op alle fronten genadeloos vernietigd worden door moeder natuur.
Wij zijn reeds 100 jaar geleden al begonnen met het verplaatsen van de zaden en levens van vele dieren en plantaardige levensvormen zodat deze een veilige kans hebben om te gaan overleven.
Ook alle dieren die opgevangen zijn in de zogenaamde "dierentuinen" zijn van zeer groot belang deze zullen allen de vrijdheid tegemoet gaan zien en gaan zorgen dat de continenten van dieren zullen voorzien worden die vredelievend naar mensen toe zullen zijn.
Mensen zullen geselecteerd worden op liefde en eenheid want geven is geven en geven is ooit eens krijgen, geloven is vasthouden een de droom die allang voortbestemd is en beschreven staat in ons dna, ik ben het kind van de zon kind van Moeder Gaya kind van de zon en de maan kind van Moeder Maria magdalena.
Gezonden via de stilste gronden van moeder aarde om vanuit het niets u het licht te mogen aanreiken.

Zoals we reeds overal ter wereld kunnen zien en waarnemen zijn de duistere krachten puur uit om grote oorlogen uit te lokken dit zal ze echter niet lukken laat ik daar overduidelijk in zijn want zij zullen opgeslokt worden door moeder aarde nog lang voor de tijd dat ze wat kunnen uithalen.
Echter is het wel van levensbelang straks goed uit te kijken en allert te zijn wat komen gaat omdat ons een overduidelijke sleutel aangereikt zaql worden welek plaatsen wel veilig zullen zijn ten tijde van de ompoling.
Ik ben in mensenlijke gedaante wedergeboren u als mens hetgeen aan te bieden wat u verdient dat is leven zoals wij het aangekondigd heben vanuit liefde en intensie.

Oorlogen zullen nu wereldwijd uitgelokt worden waardoor mensen de draad naar hun geloof kwijt zullen raken, en tijd van veel onrust zal eerst moeten volgen wil dit plaatsmaken voor nieuwe intense rust ingeluid door het verplaatsen van grote continentale platen met name de amerika plaat en afrika plaat zullen flink gaan verschuiven welke enorme gevolgen heeft voor ons continent Europa.

De weg die nu komen gaat behoort volledig tot de weg der evolutie die we moeten gaan want ook deze is al duizenden jaren geleden voor ons uitgelegd en hoe vaak mensen ons ook van de wijs brengen uiteraard zijn rampen tegen te houden maar hetgeen wat nu aangericht is zal EERST OPGESCHOOND moeten worden wil herstel plaats kunnen vinden.
Met name de atlantische platen zullen flink huishouden welke de landen rond het midden oosten volledig zullen wegvagen, deze landen hebben niet serieus genomen wat de bronnen der aarde inhouden nemen in mate mag maar moeder aarde heeft nu genoeg van de praktijken die zogenaamd zelfverijking heten en zal nu schoon schip gaan maken met dit soort praktijken om zo de mens weer te verplichten aangewezen te zijn op moeder natuur en haar majestieuze krachten.

De mens heeft miljoenen jaren geroofd en gemoord maar door nu in te zien dat moeder natuur perfect in balans kan leven met de mens op aarde zullen we gaan beseffen dat we eigenlijk de grootste dieren hebben afgeslacht terwijl de grootste bedreiging voor onze mensheid nu vanuit onze kleinste circles zullen voortkomen onze microbacterie.
Zij zal ongenadeloos toeslaan ieder die niet liefde weet te geven want het enkele medicijn zal zijn liefde in water uitgesproken enkel zo zal de sleutel naar boven gebracht worden de mens in te laten zien wat lezen der natuur inhoud om zo een perfecte balans te gana vinden in natuur, en ecologische waarde om de mens te laten doen waar we voor gekomen zijn diongen mooie te maken en te schapen zoals de kosmos met ons van plan is geweest.

ik wens u vrede ik wens u liefde ik wens u voorspoed in de komende weerspiegeling der moeder aarde.

Moeder gaya is met u.