Monday, August 02, 2010

Levensboom in zee gericht...
Om u duidelijkere uitleg te geven hebben we een foto genomen op Neeltje Jans 01-08-2010. Op de foto ( grote afbeelding) ziet u duidelijk een levensboom waarbij de "boom" zichtbaar is als je vanaf het zand kijkt. Vanuit het zand lopen ondergronds "waterstromen" die richting de "boom" lopen en de wortels voorzien van de levenssappen de boom te verwezenlijken.

De stam is niets meer dan de "snelweg" van de levensstroomsappen die richting de kruin, kroon en uiteindelijk de " bloemen" vervoerd worden.

Zoals u ziet houd de natuur zich keurig aan patronen en volgorden welke van NATURE uit bepaald zijn op geen enkele God of geloofsovertuiging gericht.

Hetgeen de wereldwijde wetenschap aan hun laars kan lappen geld dus een patroon waaraan de natuur zich keurig houd zonder gekoppeld te worden aan grote bulshit zoals opwarmen aarde, ozonlagen en of global warmings... Als men de creatie van de levensbomen door heeft zal men snel tot een keiharde conclusie komen dat wereldwijd grof zeer grof geld is verdiend de mens de "schuld" te geven van natuurdissasters terwijl deze vanuit moeder aarde ZELF bepaald worden NIETS meer NIETS minder..

De mens is dus niet schuldig aan enige vorm van natuurdissasters omdat zoals wij kunnen zien ALLES behoord in de volgorde die vanuit moeder aarde zelf bepaald word. Dat de mens op "verkeerde" plaatsen is gaan wonen NIET WETENDE en NIET BESEFFENDE is niemand schuld toe te wijzen..

Mijn ALLERHOOGSTE waarschuwingen gelden dan ook naar U als regeringsleiders allerhoogst persoonlijk bereid uw bevolkingen NOGMAALS voor de grote evacuaties voor te bereiden.

Voor de Aziatische landen zoals onder andere China geef ik erg duidelijk aan DIRECT over te gaan tot evacuaties van de eerder aangekondigde gebieden. Mocht dit niet direct gaan gebeuren dan zal dit de mensenlevens kosten van vele miljoenen mensen enkel al in China.

Lang werd ik door de wetenschap uitgelachen, door Psychiaters als gestoord gezien of paranoide, echter was ik niets meer dan uw doorgeefluik u te mogen voorzien van deze wonderschone schitterende informatie waarbij NIEMAND meer kan ontkennen dat de natuur zich houd aan de kosmische orde..

Met deze kennis in pacht kunnen de volgende generaties mensen zich veilig voelen in de volgende levens door rekening te houden met moeder aarde en de kennis van nu te gebruiken in de toekomst en het heden..


Liefdevolle groet,

Rene van den Brink