Tuesday, August 31, 2010

De samenzwering tussen geloof en Napoleon...




http://www.youtube.com/watch?v=aVAvs4hNkN8&feature=fvsr


Met de kennis in pacht zich voor te doen als God gestolen uit de ruines en grafkelders van de piramide,s wist Napoleon en het vaticaan vrijwel de hele wereld te manipuleren. Grootschalig verdraaien en herschrijven van geschriften waren een dagelijkse bezigheid van de mensen rondom Napoleon heen om zich zelf meer en meer te verrijken en als " God" voor te kunnen doen.



Met de wijsheid in "Pacht" dacht Napolen zijn onsterfelijkheid te doen vastzetten voor duizenden jaren. Door de kennis van de levensboom over geheel Europa te verspreiden is ons meer en meer duidelijk geworden hoe immens mooi deze kennis is en hoe belangrijk het is en was deze visie en map van ook de bouw van de piramidecomplexen veilig te stellen voor in de zeer nabije toekomst.

Niemand maar dan ook niemand had er rekening mee gehouden dat mee werd gekeken vanuit boven en de elementen van moeder aarde mee zijn gaan helpen doordat de elementen energie vast kunnen zetten en zo ook rampen tot uitvoer zullen kunnen brengen.


wereldwijd zien we invloeden van Napoleon en de visie van de piramidecomplexen, wereldwijd zien we een patroon waarin overduidelijk de link word gelegd tussen de ijskristal ( heqat en Ma At) en de levensboom welke in de heroglieven duidelijk beschreven staat met alle buitenaards leven erbij.

Napoleon was slimmer dan menig mens dacht en begreep meer dan ook hoe belangrijk de kennis en wetenschap van Phi was voor deze wereld en galaxy. Steden, dorpen, wegen rivieren dieren alles volgde deze wetten der natuur op wat voor leiderschap er ook was in die tijd of welke geloofsovertuiging er ook werd gehandhaafd de natuur ging HAAR weg omdat deze wetten van bovenuit zijn bepaald en opgelegd of we dit nu willen of niet.

Door een samenzwering te creeren tussen diverse geloven kon Napoleon meer macht en meer kennis vergaren door samen met de kerk """sterker"" te lijken en de geschiedenis boeken volledig te vedraaien doordat de mens sneller zouden geloven dat Napoleon "Goddelijk" was en de "zoon" van God was "niets" was minder waar..

Nu we meer op de geschiedenisboeken induiken zien we meer en meer een overeenkomst tussen de samenzwering in diverse geloven en het stinkendrijke vaticaan en Napoleon welke net zoals het vaticaan in de geschiedenis zich schuldig heeft gemaakt aan grafschennis en kunstroof welke niet van hen waren en of aan hen gekoppeld waren. De daadwerkelijke visie van de levensboom achterlatende in de lege grafkelders van de piramidecomplexen.

De toenmalige Egyptenaren hadden niet de macht de kunst en grafroven tegen te houden.

Niet alleen ons is duidelijk dat ook het vaticaan zich schuldig maakt aan zeer grootschalige achterhoudingen van intimidaties van slachtoffers en het vooral kunstmatig achterhouden van waarheden zoals onder andere seksueel misbruik maken van vele kinderen. Niet alleen ons is duidelijk dat de samenzwering tussen geloof en Napoleon Bona Parte een einde zou betekenen van JUIST die landen omdat die grotendeels de natuur tegen zich keerde.. Niet wetende dat juist zij hun eigen volkeren zouden veraden en met hen mee de aarde in zal verdwelgen.

De IJskristal zowel de volgorde waarin de natuurrampen nu zullen plaatsvinden zullen een einde maken aan deze tiranie welke lange tijd verzwegen is maar aan de volledige waarheid onderworpen zal worden opgevolgd aan de wetten van MaAt.

De gulden Snede en de code van Phi waren in een gecodeerde vorm in tijd weergegeven.

Wij waarschuwen een ieder in de buurt van Rome dat deze stad en de regio aldaar eromheen verzwolgen zal worden door moeder aarde zelf.

Wij kunnen en mogen niets anders zeggen dan dat de dodenwake vanuit de piramidecomplexen van Egypte zijn opgestaan dit voor u recht te zetten in ALLE geschiedenisboeken.

Egypte was een zeer gerenomeerd land wat zeer hoogwaardig aangeschreven stond voor opvolgen van kwaliteit en nakomen van vele afspraken in handelsvormen. De kennis die ( gedacht) verloren bleek te gaan door het verdraaien van veel geschiedenisboeken en ook vele religieuze boeken is ook de Goden in het verkeerde keelgat geschoten.

Echter was het slechts kwestie van tijd deze WARE informatie naar buiten te brengen.

De duivelse hoek welke Napoleon gaf aan ons land bleek niets dan minder waar te zijn dat hij WIST dat de zonnetempel rondom Ede wel degelijk waarheid betrof en hoe meer het ons ook duidelijk is dat Napoleon " ZIJN " land Frankrijk als heilige land wilde maken door alles te bouwen volgens de code van Phi. veel steden, bouwwerken en vooral vestigingswerken zien we de overduidelijke link tussen de kennis die Napoleon achterhield en de kennis van nu waarbij de wetten van Ma at UNIVERSEEL behoren opgevolgd te worden.

Wij kunnen u dan ook niets verder zeggen dat de natuurrampen die nu komen gaan zo extreem groot zullen zijn dat menig mens nooit maar dan ook NOOIT meer de kennis zal willen achterhouden voor de nieuwe opvolgende generaties.

Waarschuwing geld aan alle overheden dat de achtergehouden kennis van Phi voor IEDEREEN geld ook voor regeringsleiders welke GEEN vliegtuig meer zullen kunnen pakken of snel ander vervoersmiddel omdat ALLES gekoppeld aan techniek lamgelegd zal worden vanuit BOVEN gestuurd.

Het grootschalig en langdurig misbruik maken van wereldburgers ten spijt zal met name het vaticaan weggenomen worden van uw aarde en zoals eerder gezegd valleien zullen heuvelen worden daken van de wereld valleien.. Nieuwe oceanen zullen gevormd worden naar de bloempatronen van Ma at en Heqat.

Met dank aan de meerdere bronnen en wetenschappers die ons mee hebben geholpen deze harde feiten boven tafel te krijgen.

De gebieden die zullen verdwijnen zijn Midden Italie en Boven Italie, Midden oosten vrijwel geheel, grote delen Vs en Rusland. Verder zal zoals al eerder vermeld is geen plaats op aarde meer hetzelfde zijn omdat de code van Phi aan alle plaatsen op aarde verbonden is.


Lang werden homo,s en andere sekse belachelijk gemaakt door met name Vaticaan. lang werden gelden en kunstroven stilgehouden door Vaticaan. Werden mensen verketterd en verbrand of in kelders geworpen kennis te geven die niet aan hen verbonden was. lang werden geschiedenisboeken en "bijbels" herschreven door vaticaan. Niet alleen ons is duidelijk geworden dat niet de andere sekse zich schuldig behoort te voelen maar JUIST die pastoors en die verantwoordelijken omdat zij leefden in de kennis van het schuld zijn.

Ook zij behoren de kennis te weten dat vanuit Amor vincit omnia IEDEREEN het recht heeft te mogen weten wat komen gaat. Ook voor hen is duidelijk op TIJD aangegeven dat de steden als Rome en vele anderen hier op aarde hun laatste maanden en jaren in zullen gaan.

De waarheid zal volledig naar buiten worden gebracht doordat de "duivel" zich juist binnen de kerkmuren heeft verschanst... Met de kennis te mogen weten dat juist de kerk vele mensen met zich de dood in zullen trekken zodra Rome zal verdwijnen is mischien wel de grootste massamoord aller tijden een bewezen feit omdat de kennis ALLANG voor handen ligt dat juist Rome en het vaticaan door moeder aarde verzwolgen zullen worden doordat de Afrika plaat en Europaplaat hevig zullen beven.

Met het naar buiten komen van de kennis der levensbomen zouden veel religieuze leiders zeer grote moeite hebben zich nog staande te houden omdat ALLES in onze leefomgeving en ALLES in onze kosmos verbonden is aan energie opvolgende bepalende wetten zoals Ma at Phi en Heqat. Niet aan religie welke bepaald wat wie moet doen en in welke orde zij moet worden gedood of moet worden gestenigd of verbrand. Er is geen EEN van de 370 Goden die gezegd heeft of zal zeggen stenig hem/haar of dood hem/ Haar...

Goden geven liefde, Goden schenken liefde, Goden luisteren naar liefde, Goden behoren tot liefde... Amor Vincit Omnia...

Moge de eer en kennis van het volk Egypte hersteld worden..

‘aggiornamento’


AAN U die vraag te stellen wie schuldig is....

De kennis is wereldwijd gecopieerd en vrijgegeven.