Sunday, August 29, 2010

Wonen onder en om de piramide,s... ( www.ge-di-christi-re.com) ( Piramids of Gizeh)




dat het wonen rond en onder de piramide,s zeer complex was ingericht was ons al duidelijk. maar nu we er volledig op in zijn gedoken word ons meer en meer duidelijk dat ook de strategische waarde van dit soort complexen enorm moest zijn.

Meer en meer word ons duidelijk als we de bescherming begrijpen voor de aardse elementen als men onder de grond woont en rondom te piramidecomplexen woont.

Zoals Afbeelding weergeeft moeten de complexen intens mooi geweest zijn en hebben de vormen van bomen zorggedragen aan het Goddelijk uiterlijk wat deze complexen deed uitstralen.

Door ook de kruidentuinen om de complexen heen te verwezenlijken in de vorm van die kruiden kon meer gewaardeer worden omdat ook de bouwers van de complexen juist hierdoor de kennis verkregen van de kruiden en het geneeskrachtige gebruik daarvan.

Zodra men de ruine,s beter bekijkt en bestudeerd dan komt men al zeer snel tot de ontdekking dat de samenleving aldaar was gebasseerd op volledige samenwerking, grootschalige badhuizen, "snackbars" welke toendertijd ervoor zorgden dat iedereen voldoende eten en drinken kon benuttigen gaven meer en meer aan dat de ontwikkelingen van deze complexen extreem hoog was in alle opzichten.

Electriciteit werd opgevangen door de piramide complexen zo hoog te bouwen dat ze als gelijde zouden dienen voor de ALTIJD aanwezige "stroom" in de lucht. Door deze "stroom" te gelijden naar diverse plaatsen rondom de piramidecomplexen heen kon men miljoenen mensen onderhouden. De wereldhandel die rondom deze complexen waren gecreerd waren zeer maar dan ook zeer voortvarend.

Het gebruik van ondergronds wonen in en rondom vestigingwerken kan juist door ons als Nederlanders meer en meer worden versterkt omdat in ons land alleen al vele forten gebouwd zijn op en door deze visie,s... Slapen eten werken en ontspanning werd dus volledig gezamenlijk gedaan...

Door water de volledige "vrije" loop te laten en de wooncomplexen zowel piramidecomplexen volledig in en op de stroomlijn van de Nijl te bouwen was een zeer perfecte samenhang in de natuur gevonden voor duizenden jaren.

Dat hier later misbruik van werd gemaakt is ook ons inmiddels duidelijk.