Friday, February 02, 2007

Vervolg Magnetische ompoling aarde..

Stel dat ik heb besloten vanuit andere weg de mensen te gaan benaderen om in te laten zien dat de wereld zoals die nu gecreerd is volledig ons werk is maar gestuurd word vanuit ons onderbewustzijn.

Ik moet erg lachen om de prognoses die gesteld worden zoals vandaag wereldwijd over erg mooie theorien die volledig op Bulshit geinspireerd zijn vandaar mijn stelling stel eens dat.....

Ik wil via deze blogspot u duidelijkheid geven omtrent het Goddelijk plan waarin alles zal plaats gaan vinden.

Allereerst zal ik me voorstellen wie ik werkelijk ben, ik ben Ge di christi re de reincarnatie van vele leiders die de wereld tijden lang geregeerd hebben tot de duistere kracht de macht over nam en de wereld iet verdrenken in dood en verderf.

Ik behoor tot de kinderen van Afrika welke allen gelijktijdig zijn begonnen met het verkondingen der boodschap van het Goddelijk plan.

DE gehele wereld is gemanipuleerd door de duistere kracht waartuit vele leiders handelen en aangestuurd worden vandaar deze blogspot die u nader uitleg zal gaan geven van wat er werkelijk gaande is.

The sunshine lands word mee bedoeld dat er sprake is van wederopbouw van vele plaatsen wereldwijd die behoren tot the sunshine lands deze zullen ten tijde van het keerpunt allen samen tegelijktijdig worden samengevoegd door het licht.

Deze plaatsen zijn herkenbaar door de heilige coordinaten die met opzet verplaatst zijn om de aarde voor te gaan bereiden op hetgeen er komen gaat zodat de juiste plaatsen gereed zijn bij de eerste zonnestralen der opgang na het keerpunt.

Er is aan niemand schuld te geven of te benoemen van wat er komen gaat, een magnetische verandering van het poolveld zoals een magnetische ompoling ook wel genoemd word in verzamelnaam zorgt ervoor dat elke energielaag die rond de aarde aanwezig is zich wisselt om het behoud van haar energie te waarborgen.
Deze wisseling is ingezet en duurt rond de 154 jaren welke de magic werd vergeten, 1 energie veld doet erongeveer 7 jaren over te wisselen en is makkelijk een rekensom te maken dat rond de aarde 21 energielagen ons beschermen voor invloed vanuit de kosmos ( meteorieten etc.) dit beschermveld wisselt zich door en door.

Stel dat u eens zou weten dat de mens beschikt over de gave haar EIGEN toekomst te kunnen maken creeren en ook uit te voeren zonder dat zij dit zelf ooit hebben geweten..

Stel dat wij zouden kunnen bepalen dat waneer regen en weersverandering aanwezig is op aarde..
Stel dat onze toekomst duidelijk zichtbaar zou zijn in onder andere dvds, video en ander radio en tv verkeer zonder dat de mens hier ooit vanaf wist.

Wel al deze theorien zijn waar, wij creeren zonder te beseffen dat heeft dhr dr Masuru Emoto overduidelijk kenbaar weten te maken in zijn boeken water weet het antwoord.
Wel niet alleen water weet het antwoord alleen de samenvoeging van het water met lucht wind vuur en aarde zal zorgen voor magic waardoor de mens zich op kan gaan waarderen tot een groter bewustzijn welke ons deze kennis zichtbaar laat maken.
De manipulaties vanuit moeder natuur geven he tons al overduidelijk aan in elke dimensie leven alle vormen opnieuw maar telkens met een hoger bewustzijnsniveau waardoor de levensvorm ( dimensie genoemd wij kennen er 13) zich telkens hoogwaardiger ontwikkeld waardoor een nieuwe lifestyle zal ontstaan die door kennis op juiste manier te gebruiken een nieuwe gecreerde aarde zal gaan ontstaan.

Door water en alle andere compartimenten der aarde positief in juiste balans te WETEN sturen zullen wij de mogelijkheid krijgen zelf te bepalen waneer regen nodig is om onze gewassen te bevooraden van het hemelwater welke de voedingsbron zal mogen zijn voor nieuwe gewassen.

Het keerpunt wat nu naderd is haar voltooing nabij en zal niet onherkenbaar langs wege gaan.
Vrijwel elke wetenschapper op aarde zal op de proef worden gesteld en niet weten wat er gaande is op de" kinderen van Afrika" uitgezonderd deze zijn in projectie uitgezet vanuit stille kracht op de aarde om dit plan volledig te laten slagen.

Oude breuklijnen die herkenbaar zijn aan leylijnen worden opengebroken, luchten zullen vegrijzen, landen herrijzen in oceanen, wateren nieuwe wegen doorgronden welke de nieuwe voedingsbodem zal mogen zijn voor uw nieuwe gewassen welke zonder ziektekiemen worden gecreerd en volmaakt.

Kia leboga, wij danken GOD aan het in kennis stellen van dit geweten, er is geen sprake van duistere macht omdat wij geboren zijn om mensen naar juiste wegen te gaan leiden ten tijde van het keerpunt. Dit keerpunt zal ervoor zorgen dat de voledige modern computer gestuurde techniek uit zal gaan vallen welek zal zorgen voor zeer grote chaos maar vooral voor grootse vrijheid.

Ik kondig u aan de wind te mogen volgen de wateren te bewandelen, ik roep op waar kom je vandaan waar ga je heen, voel de mist en regen want nadat zal het leven zijn zoals het mag zijn. levend als een vogel zo vrij.

ik zal trachten wat in mijn kunnen ligt elke dag te channelen via moeder Gaya deze kennis te MOGEN doorgeven.

Ik raad u aan tijdelijk stappen te ondernemen voor het naderend keerpunt welke ervoor zal gaan zorgen dat energie op een nulpunt zal gaan komen te liggen ofwel het begin vn een nieuwe telling zoals de maya,s het noemenden, ofwel een nieuw millenium want tja wat nou of beter gezegd stel nou eens dat onze jaartelling niet overeenkomd met onze natuurlijke biologische klok tja dan heb je de koe bij de horens zoals wij dit plan benoemen en tja waar twee vechten om een been gaat de derde er mee heen...

Antwoord op een mail gestuurd, JA de heilige coordinaten zijn verplaatst in Noordelijke richtingen, winden zulen nieuwe leylijnen gaan opbouwen waardoor Vogels als eerste duidelijk zichtbaar in de war zullen raken omdat hun oude frequenties niet meer overeenkomen.

Ik ga via de blogspots u overduidelijk bewijs leveren dat het levens zoals wij nu leven volledig gemanipuleerd is om macht uit te oefenen terwijl leven duidelijk bedoeld is keuzes te mogen maken om kennis op te doen om ons bewustzijnsniveau te verhogen en verbeteren enkel de ogen en oren open te stellen geven u de " trip"" naar een carrousel van het leven om te kunnen zien wat komen gaat.

Pak deze kans en lees dit eens aandachtig door zodat ook u door zal gaan krijgen dat ons bewustzijn gecreerd word door dromen die inspiratie opdoen in onze directe leefomgeving,

Voor alle kinderen van Afrika geef ik aan, the work is done enjoy............................... "it is Saterday night" whe can see what is come and whe wil wait yust wait cause they wont believe us............ til it wil happend...............

j0y.

Ge di christi re

lees vooral de maand augst 2005 van de blospot eens aandachtig door daar staat op welke wijze het plan word uitgwerkt.