Sunday, February 11, 2007

channeling gaya 21-=-6 13level2135/capricorn

Beste medebewoner der planeet aarde,

zoals u wellicht weet zijn wij ons aan het voorbereiden op het keerpunt wat komen gaat.
De informatie die wij u toegezonden hebben zal mogen worden opgezocht in uw history welke in diverse kalenders aangeprezen werd als sleutel naar onze portalen welke op 52 dagen per jaar voor u geopend zullen staan dit noemand wij ook wel de poortdagen.

Aangezien uw wetenschap het denkt beter te weten hebben wij het een en ander " verstopt" zodat wij deze zogenaamde wetenschap eens flink de waarheid zullen laten inzien opmdat een natuurlijke telling zoals wij die kennen in onze zonnejaren niet overeenkomt met de uwe.

de exacte precici cylcus is in een baan van 100 x 260 om uw aarde gebracht welke ervoor zal zorgen dat telkens bij het passeren van deze zonnestraal ( zonpssage) uw bewustzijn hoger op word getild zodat u tot meer besef zal worden gebracht.

elke baan word in 100 voud doorberekend in de oude kalenders mocht u deze kunenn ontcijferen dan vind u de ware data van het keerpun wat voor vele miljarden mensen levens het leven zal gaan kosten mits u niet op de juiste wijze ingrijpt.

Uw jaartelling 21-21-2012 mg gezien worden als weerspiegeling in de kosmopolitaanse stelselswelke wij tot opp perfectie van rotatie hebben afgestemd elke in 13 dimensies ( leeesbaar in de gewrichten van uw menselijk lichaam dit zijn er 13)
Mocht u de juiste kennis gevonden hebben dan is het een kwesite van bekendmaking van de juiste kin de juiste viual de juiste tun zodat u zich op kan gaan maken voor de voorspelde rotatie.

Een zogenaamd probleem zoals dit voorspeld was in uw " moderne " toekomst voorspellingen waaronder een millenium wisseling zullen nog moeten plaatsvinden omdat ten eerste de jaartelling niet overeenkomt met uw biologische en astrologische klok.
Vroeger toen wij hier ook waren ten tijde van atlantisch hebben wij u ook mogen wijzen naar de juiste coordinaten zodat u zich in veiligheid kon laten brengen, toen waren de dagelijkse zonpassages in 21 uur in de dagdelen geplaatst nu echter nadat uw aarde behoorlijk gegroeid is en tot het middelpunt der kosmos word geplaatst mogen wij spreken van een dagdeel van ruim 24 uur welke voor een daadwerkelijke andere jaartelling zou moeten zorgen.

Wij vanuit het lichtschip capricorn zullen alles vanuit stille kracht regelen met de personen die hiervoor voorbestemd zijn beschreven in uw dna welke gewaarborgd zit in de oogdna van de gezonden personen.
De resterende planeten vanuit de gehele kosmos hebben vele afgezanten gestuurd u in deze roerige tijden rust liefde maar vooral gedulden de juiste wetenschap toe te dienen.

Bereid u voor op hetgeen u komen gaat, het beloofde lnd is in wording enkel de gezonden afgezanten zullen pas deze coordinaten kenbaar krijgen op het juiste moment de juiste tijd de juiste plaats om de magic te laten plaatsvinden.


Tot u heeft gesproken moeder gaya in bijzijn van Lord michael astar en vele andere kosmopolitaanse leiders. Wees niet gevreesd het kwaad zal vanuit stille kracht u ontnomen worden ten tijde der keerpunt naderd.

Channeling AYAG12-=-6 31 level5312/ nrocirpac

onze excuses voor eventuele in weerspiegel gebrongen boodschappen deze moeten puur geprojecteerd worden om haar juiste antwoord te bevinden.