Tuesday, February 27, 2007

Verandering van Zeeklimaat naar suptropisch klimaat

De verandering die reeds gaande is van Zeeklimaat naar Tropisch klimaat zal op korte termijn nu ook voor Nederland grote problemen gaan zorgen vooral in onze volksgezondheid.

De zuidelijke winden die reeds vanaf 2002 gedraaid zijn zorgen voor veel verandering alleen al in onze luchtstromen welke zeer grote veranderingen door zullen gaan voeren.

De gevreesde ompoling die gaand eis kan worden opgemerkt vanuit oeroude Beschreven kalenders zoals de maya inca, en vele andere religieuze geschriften.
Deze golden echter puur voor een waarschuwing om deze door te mogen geven aan volgende generaties.

De verandering van zeeklimaat naar tropisch klimaat zal volledig volgens natuurlijk plan verlopen en laag voor laag nu zichzelf gaan herstellen na het verwachte nulpunt welke ervoor zal zorgen dat ook de laatste laag, de aarde zelf ( aardbevingen.) nu zich zullen gaan openbaren.

Grote volksverhuizingen zullen moeten plaatsvinden om de veiligheid van miljarden mensen te waarborgen geen enkele plaats op de aarde uitgezonderd.
Elke plek zal nieuw leven ingeblazen krijgen welke ervoor zal zorgen dat inderdaad sprake is zoals in vele boeken beschreven is de wedergeboorte der nieuwe aarde.

De golfstromen die nu veranderd ZIJN zullen zorgen voor veel verschijnselen zoals duizeligheid misselijkheid en vooral vormen van griep ook wel influenza genoemd ook dit is een zware vorm van griep maar is kwaadaardiger dan de normale griep die wij kenden.
Het gedrag van mensen kan direct gekoppeld worden aan het wisselen van de magnetische polen welke nu 26 graden zulen verschuiven nadat de "salto" heft plaatsgevonden, een vorming van nieuwe pol zal nooit op de oude plaats plaatsvinden omdat deze energiebron nietvoldoende energie bevat.

Het uitvallen van onze magnetische velden zal zorgen voor grote chaos en wanorde vandaar onze oproep juist rustig te blijven en niet nog meer paniek te veroorzaken dan er daadwerkelijk zal zijn.
Vele systemen zoals wij die kennen zullen gaan falen welke zullen zorgen voor TOTALE ineenstorting van de vormen van economie zoals wij die kennen.
Breuklijnen die dwars door Europa lopen en ook door vele andere plaatsen wereldwijd zullen zich gaan openbaren in de komende maanden niet langer uitgesteld.
De mens heeft voldoende mogen leren te weten dat dit niet langer kan en hetgeen nu komen gaat puur behoort tot het natuurlijke groeiproces van de moeder aarde.
Dit is erg makkelijk terug te koppelen aan de vroegere cyclus welke uit dagdelen bestond van 21 uur welke nu 24 zijn geworden.
echter is onze jaartelling nooit correct bijgesteld want een jaar waaruit 13 maanden bestond behoorde tot de natuurlijke jaartelling welke niet overeenkomt met de moderne tellingen die ons opgelegd zijn vanuit bestuurlijke macht om gemak voor gevaar te laten gaan.
Wij zullen ons op mogen maken voor een ongekend roerige periode en roep u dan ook op zich NU voor te gaan bereiden op de daadwerkelijke millenium wisseling die nu zal gaan plaatsvinden omdat de jaartelling niet overeenkwam met de natuurlijke klok. hierdoor zullen ALLE systemen uit gaan vallen en moet men hier denken aan het niet meer functioneren van computerapparatuur van zowel vliegtuigen, radarapparatuur, seismo meters, computerweergaves, etc etc.
De computer zoals wij die zelf in hebben geprogrameerd bestaat uit een natuurlijke klok welke reageerd op onze magnetische velden deze zijn herkenbaar aan de tv en radio zenders welke al zijn begonnen te storen.
ook deze zullen volledig uit gaan vallen.

Ook zult u allert mogen zijn omdat ook rampenmelders hun werk niet meer zullen doen omdat deze ook aangesloten zijn op netwerken zoals door computergestuurde apparatuur.
ook het uit vallen van kernreactoren behoort tot de grootste gevaren die de mens tot nog toe heeft meegemaakt.

Een ompoling zoals die nu gaande is bestaat uit een volledig natuurlijk proces en is NIET te danken aan menselijk ingrijpen dit behoort puur tot een natuurlijke balans van Moeder aarde welke laag voor laag zich hersteld in de vorm van het herladen van haar energievelden.
Deze velden welke enkel om de aarde al 21 stuks bevinden zullen in 154 jaar gedraaid worden.
Elke laag zal er ruim 7 jaar overdoen zich te wisselen van - naar +.

Mocht u vragen hebben omtrent voorbereidingen te treffen van deze ompoling kunt u zich richten tot onze buttons commentaar hier word AlTIJD op gereageerd.

Helaas zal vooral het zuid oosten van Europa Zwaar getroffen worden door de laatste wisseling van energie velden.
Ook grote delen van de aarde lopen gevaar door het uitbreken van diverse vulkanen welke herkend worden aan de eerste herkenningen in lucht wind en vooral water.

Waarschuwingen omtrent voorbereidingen zijn reeds gegeven op deze sites.



Met vriendelijke groeten Rene van den Brink