Thursday, February 08, 2007

aankondiging wedergeboorte aarde

Beste mede AARD- LING ,

Zoals u heeft kunnen vernemen is een van onze hoofdsite stilgelegd in verband met de confrontaties met mensen die niet het beste met onze visie voor hadden.
Via deze weg vraag ik u geduld op te brengen maar ook zeer alert te zijn voor hetgeen er komen gaat.
Er nadert ons een roerige periode van puur herstel der planeet aarde welke volledig volgens plan zal gaan verlopen.

Zoals voorspeld is in de Oerkalenders van al onze voorouders zullen wij ons op mogen maken voor een naderend keerpunt welke zal zorgen voor volledige vrijheid en kwijtschelding van vele “schulden” en of lasten.
De grootst geledenen zullen verlost worden van haar tirannie welke vanuit stille kracht zal wijken.
Op onze nieuweweg kondig ik u aan een magnetische ompoling welke in haar laatste fase bevind, een magnetische ompoling zoals nu gaande is bestaat uit 21 ringen die rond de aarde zijn gevormd als bescherming voor ons leefklimaat.

Om een natuurlijke weerstand te behouden zijn deze lagen genoodzaakt constant te wisselen in haar natuurlijk proces.
Er mag niemand op de gehele aarde schuld toegerekend worden omdat dit proces uit een puur natuurlijke evolutieproces bestaat maar de mens de kans word gegeven gebruik te maken van haar intuite ofwel onderbewustzijn welke van nature alert zou zijn ten tijde van naderende ramspoed.
De confrontaties die nu gaande zijn behoren tot de “schoonmaak” van uw planeet aarde waar wij erg hard aan hebben gewerkt.

Wij zullen de komenden maanden gaan beginnen met lezingen om u de uitleg en de kans te gaan geven zich voor te gaan bereiden op het keerpunt wat beschreven staat in ALLE oer of religieuze achtergronden welke gebaseerd zijn vanuit onze voorvaderen.
Deze kennis bestond uit pure natuurkennis en heeft niets maar dan ook helemaal niets met spiritualiteit of zweverige toestanden te maken maar word puur gebruik gemaakt van de ware wetenschap der natuur.

Het magnetisch keerpunt wat nu zal naderen zal ook het ware millennium - probleem genoemd kunnen worden omdat onze cirlce zoals wij die voorgespiegeld krijgen vanuit overheidsinstanties niet klopt of niet overeenkomt met onze natuurlijke biologische klok die gebaseerd is op de stand van de zon en de maan welke vroeger bestond uit een dagdeel van 21 uur maar door groei van de planeet aarde nu 24 uur telt.
Deze mistelling zoals wij die gebruiken in onze tellingen komt niet overheen met de ware astrologische tellingen die vanuit natuurlijke basis de bron vormen van ons bestaan.
Wij zullen dan ook vanuit stille kracht beginnen met het geven van lezingen dit zal gebeuren via gecodeerde namen omdat het gevaar voor ons zeer groot is en de economische belangen groter weegt dan het welzijn van 80 % van onze wereldbevolking voor een aantal personen die deze planeet aarde terroriseert.

Ik kondig u aan de aanwezigheid van het bewustzijnskind welke zich allang onder u bevind welke de antwoorden zal gaan geven voor de juiste plaatsen de juiste tijden en de juiste personen.
Bereid u voor op een “nieuwe” wetenschap die het mogelijk zal kunnen gaan maken natuurrampen volledig te MOGEN gaan voorspellen omdat onze kennis steeds verder ontwikkeld word en deze gebruikt MAG worden om het voortbestaan van onze mensheid te kunnen waarborgen.
Een herstel der evolutie zal; dan ook zo en zo plaats gaan vinden en is op dit moment bezig met haar laatste pool te gaan draaien welke zal zorgen voor een aardse “ salto” die zal zorgen voor complete chaos op de gehele aarde.

Onze boodschappen wereldwijd zijn groots ontvangen en hebben de juiste personen hun werk laten doen, de diverse musicals hebben uitermate zeer groot succes geboekt en hebben vanuit alle stilte mogen werken.
De lion king zoals wij die beschreven hebben is exact volgens de oudste mythes verfilmd en verfijnd om u als sterrenkind, maankind ofwel zonnekind op te waarderen naar uw nieuwe bewustzijnsniveau ofwel de passering van de vijfde Zonpassages zoals die beschreven staat in vele oude geschriften.

Ik raad u aan voorlopig niet ver te reizen of gebruik te maken van de apparatuur die zal gaan storen ten tijde van de ompoling welke zal zorgen voor grote storingen in deze systemen.
Wij hebben ervoor gekozen onze internetsites ofline te plaatsen omdat het ook voor ons “zaterdagavond” is en het “werk” is gedaan. Ik wil u met klem erop wijzen dat geen enkel achtergrond mee zal tellen bij de kans van overleving die naderen zal maar de weg die uitgelegd zal worden voor ons zal gaan zorgen voor de overlevingskans van de gehele mensheid.
Uw planeet aarde maakt zich op voor haar wedergeboorte welke nodig is haar groei tot grootste planeet van uw zonnestelsel te gaan waarborgen, de wedergeboorte behoort tot een natuurlijk proces wat geen enkel levend wezen op de aarde is aan te rekenen.

Behoed u voor schuldgevoelens want helaas zal de illuminatie er alles aan doen u in angst te laten leven zodat u zal denken dat het einde der tijden zal aanbreken ik wil u met klem zeggen dat dit niet het geval is maar er sprake is van een wedergeboorte maar door pure vervalsing van documenten dit met opzet stilgehouden is om macht uit te oefenen over uw gehele planeet.
Al deze negatieve krachten zullen ontbonden worden en hun kracht kwijt raken.

Zoals het leven bedoeld is voor u als aardling zo zal dit ook gaan plaatsvinden de moeilijke weg die nog bewandeld moet worden zal zeker niet over rozen gaan en zeker nog vele aardse levens gaan kosten maar het nieuwe bewustzijn zal een ieder op deze aarde laten beseffen dat dit proces nodig zal zijn de aarde in haar groeiproces te gaan begeleiden.
Het is raadzaam onze adviezen op te volgen en de informatie te bestuderen die wij al jaren opgebouwd hebben in diverse databanken wereldwijd, het bewustzijnskind is met opzet in spiegelbeeld uitgezet zodat de negatieve krachten geprojecteerd worden in hun eigen reflectie.

Het proces wat komen gaat is helaas nodig om u de volledige vrijheid te kunnen waarborgen.

Ik wens u alle liefde en vrede toe bij het naderend keerpunt, meer informatie vind u op onze “persoonlijk weblog”; onder de maand august 2005 deze blogspot zal u ander kennis laten maken met het ware millennium probleem wat nog komen gaat omdat onze aardse jaartellingen niet overeenkomen met onze natuurlijke astrologische klok.

Het ware herstel wat zal zorgen voor volledige vrijheid zal in tijdbestek van enkele dagen plaatsvinden.
Het verwachte keerpunt zal plaatsvinden in de periode 2008 – 2009 welke beschreven staan in uw oude geschriften van uw gidsen.

Via dit bericht wil ik graag alle mensen over de gehele aarde ongeacht haar huidskleur ras of religie alle liefde vrede maar vooral wijsheid geven om dien kennis te verzamelen de juiste coördinaten te vinden voor de creatie van uw nieuwe Planeet aarde.

Vriendelijke groet verblijf ik met de glimlach der Zon,

Ge di Christi re