Saturday, May 27, 2006

Waarschuwing

Zoals u zojuist vernomen zult hebben zijn de bevingen in gang gezet die overal op de aarde nu zware schade zullen gaan veroorzaken.
De breuklijnen in de atlantische districten zullen wereldwijd breuken gaan veroorzaken die zeer grote gevolgen hebben voor het leven hier op aarde.
Zoals u heeft kunnen vernemen zijn bevingen gaande in alle delen van de aarde, ook deze week was overduidelijk dat ook de gebieden waar juist vrijwel niemand verwachte dat bevingen zouden plaatsvinden begonnen zijn te breken.
Met name Sweden werd deze week opgeschrikt door bevingen, ook Polen meld nu dagelijks bevingen de andere landen zoals Duitsland, Albanie, Griekenland, Turkije,Spanje, Rusland en vandaag ook Roemenie en voor de kust van Frankrijk worden bevingen gemeld.

Deze bevingen veroorzaken hogere golven waardoor ons land in direct gevaar komt.
Het bericht eerder deze week op onze site van de golf van ruim 12 meter op de Noordzee is ook door bevingen gecreerd echter zullen deze nog veel hoger gaan worden.

De bevingen die nu gaande zijn zullen alles in werking gaan zetten, vuur zal samenwerken met lucht water wind die energie geven die nodig is het PLAN vanuit de kosmos te voltrekken.
Aangezien wij reeds eerder onze hoogste waarschuwingsfase in hebben laten gaan roepen wij u nu op ZEER allert te zijn en zolang het in ons kunnen ligt zullen wij proberen de juiste informatie voor u op deze site te plaatsen.

Moge de sterren met u zijn.