Thursday, May 25, 2006

aardbevingen vervolgen lijn atlantische continenten en Europa

Voor veel mensen is dit onbegrijpelijk wat wij voorspellen en kunnen zien aankomen.
Ik wil erg duidelijk met klem zeggen hetgeen wat nu komen gaat is helaas niet te voorkomen en heeft de mens zelf op haar geweten door oneindige uitputting van onze aardbronnen.

Erg duidelijk is een lijn op te maken die volledig over het zuid midden van Europa begint te trekken en straks zal zorgen dat dit gehele gedeelte zal weg gaan zakken in de middelandse zee. ) zeer grote breuken die vele continenten in delen zullen gaan breken.
Het doet me zeer te weten wat er komen gaat maar eerlijk gezegd besef ik erg goed dat als dit niet gebeuren zou de mens de aarde volledig in haar bezit zal willen stellen en Moeder natuur zal dit niet toestaan.
Ik wel ook duidelijk met klem vermelden dat ditgeen wat nu staat te gebeuren niets maar dan ook niets te maken heeft met religie of spiritualiteit maar puur door een groep mensen wereldwijd worden de signalen uit de natuur opgevangen die dit erg duidelijk voorspellen.

waaronder de lion king of South Africa is one of them.

Alles wat we in het verleden hebben gecreerd zal opnieuw uitgevonden moeten worden want alles maar dan ook echt alles zal gaan dessorienteren, computers raken van slag, vliegtuigen crashen,magnetrons crashen en springen kapot, radars geven andere beelden over, satelieten zullen zich Keren TEGEN de aarde en in spiegelbeeld beeld gaan vormen.
de verandering in de polen zorgt ervoor dat mensen in hun gedrag aanspreekbaar worden in de vorm van agressie en uitlatingen die wij nooit voor mogelijk hielden.
Hetgeen nu voorspeld word is gebasseerd uit de ware feiten vanuit de wetten der natuur en is erg makkelijk te onderbouwen.
Als er een ramp ergens op aarde plaatsvind merken we dat de dieren volgens hun instinct 48 uur van te voren signalen door krijgen te vluchten naar veilige gebieden dit herkennen ze aan de magnetische straling aldaar tot hoe ver ze moeten gaan.
Ook een bacterie behoort tot de dierenwereld en juist deze is een erg duidelijke en mooie bron om grote rampen zoals deze die komen gaan te voorspellen.
Door foto,s te maken van water wind vuur en lucht in de omgevingen die kwetsbaar zijn kunnen we duidelijk zien of er iets staat te gebeuren in de opvolgende weken en maanden want een bacterie "vlucht" veel eerder weg dan de dieren omdat deze veel gevoeligere sensoren kennen dan wij of ons dierenrijk.

Vanmorgen heeft de beving in zwitserland de doorslag gegeven, erg duidelijk worden de lijnen zichtbaar van the ``SUNshine lands`` die we creeren op dit moment en die juiste mensen naar die juiste plaatsen te leiden op de juiste tijd, want ook wij hebben dit reeds eerder gedaan als groots voorbeeld de stad Atlantis.

We zullen leven op de footprints van Moeder aarde de `ogen` worden geopend de voetstappen zijn geplaatst enkel volgt nu de uitvoering van dit immens grote plan vanuit de kosmos ons brengende naar het level van de vijfde Zon passages.

Leven zal nooit meer hetzelfde zijn leven zal vredig zijn en vol liefde met respect en waardering voor de natuur.
want alleen dan reageert ook onze dierenwereld terug op onze positieve uitstraling van energie.

Whe are Children of Afrika