Thursday, December 24, 2009

Silent Night.....


Avond van kerst is aangebroken, een tijd waarin wij als mensen allen bij het licht troost en warmte zoeken. Een tijd waarin wij stil staan bij gebeurtenissen en het willen delen van gezamenlijke informatie.

Ondanks alle weersinvloeden en tegenslagen wereldwijd wensen wij een ieder zeer gelukkige dagen toe in geluk en voorspoed.

Mogen allen mensen en vooral kinderen hun wensen zien volbrengen, hun krachten zien bundelen, hun inzichten verruimen zodat een ieder hier op aarde de liefde zal kunnen en mogen voelen van elk mens hier op aarde ongeacht haar ras huidskleur en of geloofsovertuiging dan ook.

Laat de Kerst een tijd zijn van bezinning en besef dat wij allen hier op aarde samen kunnen en mogen leven leren delend in elkaars geluk vreugde en voorspoed.

Wij wensen een ieder fijne kerstdagen toe en een heel gezond en vooral veilig 2010 toe.

Laat de wind de boodschap van vrede brengen, laat het water het licht van de liefde weerspiegelen, laat het vuur de warmte overbrengen van elke liefdespreuk hier op aarde, laat de lucht u het gevoel overbrengen van de krachten der aarde om alle krachten te mogen bundelen zodat de mens zal mogen inzien dat de tijd van verandering reeds is ingeslagen.


Wij wensen u zeer fijne gelukkige dagen toe waarin liefde uw baken zal mogen zijn in deze roerige tijden...

Wij willen u eens de aandacht vragen voor de armen om hen wat aandacht te schenken tijdens deze kerstdagen te mogen meedelen in uw geluk voorspoed en weelde..

Liefdevolle kerstgroet,


Embassadorion group Nederland


http://www.youtube.com/watch?v=iAH0qm6OWKk