Friday, December 25, 2009

Heden, verleden en de toekomst...


Het heden, verleden en onze toekomst hangt af van een aantal factoren, deze kerst iszoals ik al eerde zei een kerst met twee gevoelens voor mij..

Een van blijdschap waarin iedereen datzelfde gevoel mag kunnen delen, de ander intens veel verdriet dat met name overheidsinstanties niet stappen ondernemen de verwachte overlast tenminste te proberen aan te kunnen.

Wij Nederlanders hebben altijd vooraan gestaan als het om vechten ging, nu kerst 2009 laten JUIST wij Nederlanders het af weten wereldwijd in onze klimaat bestrijding met name het achterhouden van de informatie welke wij jaren geleden al online hebben geplaatst.

Een pole shift zoals nu reeds gaande is word erger en erger in zijn soort mits de mens niet "meeloopt" met het zoeken naar oplossingen voor het opvangen van overvloedige regenval waarbij veel onschuldige mensenlevens onnodig verloren zullen gaan omdat complete infrastructuren niet zijn afgestemd op het opvangen van de komende overlast welke gewoon op tijd voorspeld is op vele websites wereldwijd.

Het doet mij dan ook intens zeer dat ook tijdens deze kerst vele miljarden mensen inmiddels de kerst met natte voeten hebben moeten doorbrengen omdat hun huis en haard verdwenen is. Mensen die wereldwijd niet op het vliegtuig kunnen stappen wegens extreme weersomstandigheden loopt inmiddels in de miljoenen wereldwijd.

Lieve mensen wanneer worden wij wakker en starten wemet het direct voorbereiden op datgene nu komen gaat..

Leren we kennis ontwikkelen waarbij we SAMEN tot oplossingen komen en juist het medium internet niet afsluiten maar gaan gebruiken voor het delen van onze informatie waarin een ieder mens hier op aarde een rol kan gaan spelen.

Met name oude gesettelde koningshuizen hekelen het internet vanwege het onpersoonlijke contact maar juist zij zouden beter moeten weten dat een beschreven of gesproken woord vele malen herlezen kan worden doordat we het vast leggen JUIST door middel van een nieuw medium genaamd internet.

Het leert ons als mens zijnde samen delen in informatie samen leren zien wat anderen ook zien of inzien, het geeft ons een kans om zich voor te bereiden op datgene komen gaat ondanks alles wat ons achtergehouden word.

Laat mij een ding duidelijk zijn in mijn geschreven boodschap, er zal geen vliegtuig ven enig regeringsleider straks opstijgen tijdens de pole shift die gaande is inmiddels er zal geen computer werken die vanuit mensenhanden gemaakt is tijdens het daadwerkelijk salteren van onze aarde.

Er zal geen wereldleider zich gelukkig voelen die verantwoordelijk op zich te hebben moeten nemen miljoenen mensen wereldwijd wetende de dood in te jagen omdat hij of zij de informatie niet heeft willen delen.

Wanneer worden ook regeringsleiders eens wakker dat JUIST het delen van informatie onze mensheid heeft gemaakt tot die superieur welke we nu zijn, juist de tegenstrijdigheden ervoor hebben gezorgd dat deze mens sterker werd en zich wilde behoeden voor gevaren zoals virrussen en epidemien. Wanneer worden wij elk als mens individu eens wakker dat wij met zijn allen SAMEN deze pole shift met zijn allen kunnen overleven MITS we informatie delen. Wanneer worden mensen nu eens wakker dat kerst niet gevierd hoeft te worden enkel tijdens de een a twee dagen in de maand December maar over het gehele jaar gevierd zou mogen worden.

Wanneer word de mens nu eens wakker zodra wij in dit heden het nu eens vast leren stellen dat ons verleden onze sleutel tot overleven kan zijn voor ons allemaal voor onze toekomst...?

Wanneer voegen wij met zijn allen onze kennis eens samen, Paranormaal, Medium, Knmi, Wetenchappers, doktoren en verplegers die in de avonduren vlak voor kerst overuren moeten draaien mensen weer tijdig naar huis te laten keren om de kerst alsnog thuis te kunnen vieren bij dierbaren en geliefden..??

Wanneer worden wij als mens nu eens wakker dat niet enkel de twee dagen dat kerstgevoel mogen leren delen..

Lieve mensen leer en geniet van een samenzijn van mensen, leer eens te kijken naar mooie dingen die ook uw buurman of buurvrouw kan doen in plaats van te zeuren over een te harde tv, radio of andere dingen..

Leer eens te respecteren dat de meeste mensen hier op aarde vanuit liefde leven en aangestuurd worden maar dat slechts een zeer klein aantal het leven ziet als overwinnen en creeren van een hel op aarde..

Leer eens in te zien dat de ontwikkeling in de geest van ons als mens zijnde gebasseerd is op die ene % liefde om die andere 99 % haat weg te mogen cijferen in ons hele leven, enkel die wetenschap alleen al geeft de kracht weer van die ene % liefde wat miljoenen malen krachtiger is dan ieder mens hier op aarde zou kunnen en mogen denken..

Ik wens een ieder hier op aarde ondanks alle narigheid op dit moment nog een veilig maar vooral liefdevolle kerstdagen toe.

Leer samenwerken, leer samen zien maar vooral leer samen delen in kennis in plaats van macht over elkaar proberen uit te oefenen, liefde is geen macht liefde is weten liefde is voelen liefde is zeker weten dat elk geschreven woord vanuit liefde geschreven veelal vanuit waarheid bestaat...

Een ster is pas een ster zodra jij WEET wat een ster is doordat informatie gedeeld is vanuit energie gebonden, leer juist daarom samen zijn en te vertrouwen dat wij met zijn allen samen een mens kunnen zijn denkend, wetend en alvoelende...

Vriendelijke groet,

Rene van den Brink

Veenendaal Nederland