Wednesday, December 23, 2009

Kerst met twee gevoelens....


Vooravond van kerst Veenendaal 23 December 2009,

Lang hebben we niet nagedacht over een feit waarbij wij als mens afhankelijk zijn van natuur flora en fauna, haar voltallige en perfecte samenhang waarbij mens die flora en fauna onafscheidelijk aan elkaar verbonden is.

Omdat ik als geen ander mag weten dat onze mens superieur is in het oplossen van problemen, waar vroeger dijken doorbraken en rivieren zorgden voor de bevruchtingen van ons nu zo vruchtbare land Nederland heeft mij ter denken gezet.

U zij de glorie gezongen in vele liederen met name in de kerstperiode slaat op u als mens zijnde dat wij als mens zijnde in staat zijn vrijwel alle problemen op deze aarde te kunnen handelen.

Wijals mens zijnde DE glorie die ons toegewenst word vanuit boven ongeacht we deze benaming God Allah Boedha of Hindoe benoemen, geen naam kan die hogere aanbidden als je weet dat het in JOU zelf als mens zijnde zit, Jou als mens bezit lle glorie toe vanuit die hogeren te creeren te mogen dromen en te mogen delen met jou medemens in kennis in voordracht, wetenschap maar vooral de glorie in rijkdom en voorspoed.

Ik mag als geen ander zeggen dat geen huis nodig is te weten dat muren van liefde je moge omringen omdat mensen naast je zijn blijven staan in moeilijke tijden, ik kan als geen ander zeggen dat herstelperiodes in je leven tijdens ziekte nodig zijn je wakker te schudden, ik wil als geen ander te kennen geven dat die glorie in jouzelf te vinden is als persoon te mogen weten dat die ander niet zal blinken zonder jou steun en toeverlaat.

Mensen oordelen te veel op de tijd van het verleden, oordelen naar maatstaven van jezelf waarbij de verwachting mischien die ene % van de 100 niet datgene is wat jij ervan verwacht zou hebben, Glorie i exelcius i deo de glorie die JOU toegwenst word zit in jou zelf te mogen weten dat jou lichaam bestaande uit 70 % water te beinvloeden is vanuit jouzelf als mens zijnde...

Is het niet dat wij als mens informatie doorkrijgen om ter delen niet achter te houden,.. is het niet zo dat achterhouden van informatie omdat jij erzelf beter van denkt te worden ooit eens zorg zal dragen voor dat schuldgevoel waarvan jij denkt dat dit nooit zou kunnen komen,.. is het niet zo dat zodra je doorhebt dat kennis is delen van informatie, kennis is genieten van informatie en macht omdat je dat juist kan delen. is het niet zo dat juist wetenschap te mogen delen veel meer waarde schenkt aan mensen dan je een kadeau kan toewensen aan een ieder hier op aarde..

Wensen doie je niet vanuit jezelf wensen doe je vanuit anderen, verplaatsen in de gedachtenkracht wat die ander je zou toewensen in goede zin, wensen in kennis en voordracht omdat je het toewenst dat anderen mogen weten wat jij hebt mogen weten,, dat is wat mij betreft het mooiste kerstgeschenk wat iedereen anderen toe zou mogen wensen..

Te mogen weten wat komen gaat is niet altijd leuk, een gevoel heeft twee keerzijden waarbij je overduidelijk een keuze zal moeten maken; Wil de mens luisteren of niet, wil de mens ervaren of niet of wil de mens tijdig zich voorbereiden of niet..

Alle bewijzen zijn REEDS voorhanden van datgene ons te wachten staat. Vanuit natuurlijk bewezen feiten opgemerkt. Kerst met dit gevoel in mijn achterhoofd is niet altijd leuk omdat je mag weten wat komen gaat, maar de vraag is of deze mensheid wil luisteren en zich wil voorbereiden is maar wat de vraag....

Het verplaatsen in de ander begint bij JOU zelf in je diepste innerlijk JOU mamela...

Laat ik met een ding overduidelijk zijn naar verantwoordelijk wethouders met name in de gemeente Veenendaal, hetgeen komen gaat met klimaat zullen we niet tegen kunnen houden we kunnen het wel proberen in goede banen te leiden mits we samen werken in een goed beleidsplan waarbij ruimte word vrijgemaakt voor klimaat.

De mens krijgt wereldwijd vrijwel GEEN tijd meer plannen uit te stellen en of voor zich uit te schuiven om nog langer bureaucratie de regels van het klimaat te bepalen.

Met name de regio Veenendaal zzal zeer snel zwaar getroffen gaan worden door extreme regenval die opgevangen had kunnen worden door grachten grotendeels weer in het Valleigebied toe te laten.

We zullen deze kans maar een keer aangeboden krijgen niet langer uitstel te verlenen om oplossingen te bieden omtrent grote klimaat problemen.

Vergeten word dat IEDEREEN gedupeerd zal worden als er geen directe stappen worden ondernomen omtrent dit klimaat, Zojuist zijn berichten binnengekomen van een opnieuw overstroomd Venentie, een zwaar getroffen Gran Canaria enz enz

Hoe lang moet Veenendaal nog bewijslast voorgeschoteld krijgen stappen te ondernemen om de verwachte wateroverlast tegen te gaan.

Dit is de grootste redenen waarom ik deze kerst met twee verschillende gevoelens in zal gaan, mensen willen niet luisteren mensenwillen eerst voelen voordat ze vaak te laat beseffen o had ik maar....

Ik ben niet iemand die met een beschuldigende vinger naar mensen zal gaan wijzen, ik ben geen persoon die op wraak berocht zijn zijn, ik ben een persoon die mensen dankbaar zal zijn voor een stuk levensles waar anderen in hun hele leven geen kaas van hebben gegeten. ik ben iemand die geloofd in de superieure krachten van ons mens zijnde die krachten te kunnen overwinnen mits wemet zijn allen samen weten te werken. Ongeacht wethouder, ongeacht verkoper en vuilnisman wij met zijn allen zullen dit probleem samen op kunnen lossen MITS men NU ook stappen ondernemen zal de verwachte wateroverlast aan te kunnen.

Ik zal erg eerlijk zijn niet bepaald in de schoenen te willen staan van verantwoordelijk wethouders welke straks tegen hun kinderen zullen moeten zeggen zoals dhr Sanders, Ik heb geweten maar wilde niet luisteren en geloven...

Religie heeft veel kapotgemaakt lieve mensen waardoor kerken leegliepen en moskeen niet meer gevuld werden, er werd oorlog verklaard vanuit de religieuze boeken terwijl dit niet het plan der goden was, er werd verzocht vanuit boven dat wij leerden samenwerken ondanks welke religie of geloofsovertuiging we ook wilden geloven, we werden geleerd samen te ervaren wat arm en rijk inhoud in zowel materiele zin zowel spirituele zinnen, nu echter we ervanuit mogen gaan dat we erg veel hebben mogen leren van wat nu gaande is ben ik Rene van den Brink er 100 % van overtuigd dat zodra een exacte data bekend zou zijn van de daadwerkelijke pole shift enkel regeringssleiders en grootmachten zouden zorgen voor enkel het overleven van de aan hun bepalende regelementen, zover zal het niet komen omdat een plan van hoger uit gestuurd niet door de mens veranderd zal mogen worden, wel zijn we gewaarschuwd voor de dingen die nu komen gaat maar is het aan elk mens individu de keuze te willen geloven te willen ervaren en vooral te willen inzien hopelijk nog op tijd...

Durft u het ook straks tegen uw kinderen te zeggen IK heb op zijn minst geprobeerd...

En U ?.....

We leven allen op een aarde, laten we dan ook met zijn allen tot oplossingen gaan komen niet tot nog meer conflicten...

Ook op de natuurlijke klok is het 5 minuten voor twaalf, passen we nu niets aan dan zal de nasleep ook voor Veenendaal dessestreus zijn....

Liefdevolle groet,

Rene van den Brink