Tuesday, December 29, 2009

Pole shift



( afbeelding NASA) during a while is inmiddels bijgesteld naar het heden en de komende maanden.. gelet op de natuurlijke ontwikkelingen..)


Nu de pole shift voorhanden ligt en alle kenmerken aanwezig zijn dat de daadwerkelijke salto van de aarde niet meer lang achterwege blijft vraag ik me af waarom met name wetenschappers zich niet hebben gestort op een groot bprobleem wat ervoor zorgt dat niet de zeespiegel overal zal stijgen maar juist zal zakken op veel plaatsen op aarde.

Met name de opwarming lap ik persoonlijk aan mijn laars omdat ik WEET dat wereldwijd slechts een verschuiving gaande is van klimaatzones waardoor problemen op plaatsen voorkomen waar zij niet op voorbereid zijn.

Met name grote oliebronnen zullen massaal inklappen als de druk van bovenaf de aarde met de binnenkern opgevoerd word tijdens het moment van shiften.

Zodra er sprake word van een groot domino effect wereldwijd zal een scenario gaan ontstaan van hele grote gebieden zoals grote delen in het midden Oosten als Dubai etc die zullen wegzakken in slechts enkele seconden tijd omdat sprake is van het inklappen van oude oliebronnen welke nooit zijn opgevuld met andere grondstoffen of aarde.

Er zal sprake zijn van een immens groot effectvoor ons als mens zijnde, mensen die geen kans hebben te ontvluchten zullen op de plaatsen waronder ook groningen en Barendrecht niet meer veilig zijn doordat de grond letterlijk en figuurlkijk onder hun voeten weg zal zakken.

Jarenlang ontinnen uit bronnen die nooit zijn opgevangen door het probleem niet op te lossen maar voor zich uit te schuiven zal nu kenbaar en zichtbaar worden doordat de bronnen vanuit de binnenkern nu in elkaar zullen klappen. Hierdoor zal er geen sprake zijn van omhoogkomen van de zeespiegel maar zal sprake zijn van inklappen van vele gebieden waardoor grote tsunamies kans zullen hebben de kusten van Azie weg te kunnen vagen.

De kennis die reeds voorhanden is dat bacterien voortvluchtig zijn voordat een natuurramp plaatsvind word jammer genoeg niet gebruikt om de vele mensenlevens te gaan redden. hierdoor zal onze wereldbevolking drastisch af kunnen nemen omdat niet tijdig is bekeken de mensen te redden in plaats van aan hun lot over te laten en de schuld op de burgers te schuiven zonder dat de mensheid hier enig grip op kan hebben de pole shift te kunnen aansturen.

Pole shift behoren altijd al tot natuurlijke processen van de aarde waardoor groei van de aarde gewaarborgd blijft, dit keerzal de aarde niet groeien maar zal ze tijdelijk krimpen en later weer haar groeiproces hervatten.

Wereldwijd zijn kenmerken op te merken dat de shift niet lang meer zal duren, de daadwerkelijk shift zal gedurende 5 a6 dagen duren en zal tevens zorgen voor volledige uitval van alle computer en of compasgebonden systemen welke nu al storen wereldwijd.

De sites www.ge-di-christi-re.com geven u een weergave weer hoe de shift in zijn werk gaat en welke gebieden grotendeels wat te wachten staat. ( maand august 2005 www.the-embassadorion.blogspot.com vind u nadere uitleg) ook hierin word gesproken dat MITS de mensheid zich niet op tijd aanpast aan dit natuurfenomeen zal grote delen van de mensheid tot uitsterven dreigen.

De pole shift die op handen is zal minder erg van grote zijn dan de reeds eerdere pole shifts die gemeld zijn in kalenders zoals de maya, inca farao azteken eistein etc... hoe groter de aarde groeit hoe minder impact de pole shift heeftop het leven op aarde.

Wereldwijd zal sprake zijn van paniek omdat niet iedereen zal weten wat hij of zij zal moeten doen tijdens het moment van shiften, wereldwijd zal sprake zijn van totale instorting van banken en financiele instellingen omdat zij zich te afhankelijk gemaakt hebben van de onpersoonlijkheid van computers als betalingskenmerk.

Inmiddels bewijzen de databanken die reeds voorhanden zijn wereldwijd voor genoeg bewijs dat de poleshift reeds in werking is getreden en in de fase is beland van het moment van salto of eclyps.

Zodra vooraf bekend zou zijn dat de pole shift exact zou plaatsvinden op 21 12 2012 dan zouden wereldleiders deze kans aangrijpen een grote schoonmaak te houden en burgers massaal te laten uitsterven, de plannen vanuit boven zijn echter anders, zij willen dat grotendeels onze mensheid overleefd en zich klaarmaakt voor deze pole shift om zich tijdig uit de voeten te maken en zich niet op de plaatsen te begeven waar de rampen zullen plaatsvinden. De basis van deze gegevens zijn totaal op natuurlijke waarden gebasseerd en hebben geen enkele koppeling met paranormale kennis en of wetenschap, zo ook de gewone wetenschap zal deze kennis pas in haar kinderschoenen leren ontwikkelen.

Ik heb niemand aangerekend dat wat mij en mijn familie aangedaan is de afgelopen jaren, onwetendheid en vaak angst zijn de draagvlakken geweest voor mensen iemand te veroordelen of voor gek uit te willen maken. Helaas voor hen zullen zij er ook achter gekomen dat de dingen die geroepen zijn op vele sites helaas dit keer tot waarheid zullen komen tijdens het shiften, het gezegde the lucky weather wil be your key zal overduidelijk aanwezig zijn de plaatsen te herkennen die als redelijk safe worden aangemerkt tijdens de shift.

Ik raad dan ook nogmaals overheden en vooral instellingen zoals waterschappen aan de voorbereidingen te treffen de overlast van water die tijdelijk is tegen te gaan en daarna zich op te maken voor daadwerkelijke salto van onze aarde om de groei te kunnen waarborgen.

De amazone zou eindeloos kunnen groeien zodra deze pole shifts niet gecreerd worden door onze aarde zelf, juist dit doorschuiven in vijf delen zorgt voor een eerlijke verdeling en het weten van de diepste kennis vanuit aarde kosmos en ervaringen dat de aarde maar slechts een ding wil groeien.. haar oorspronkelijke vorm van rond naar ovaal zal ook de wetenschap voor raadsels zetten MITS zij terug gaan de oorsprong van ALLE bestaan demicrocel ofwel mitose en haar celdeling..

Ook ik heb nu inmiddels door dat zoals de latijnen haar jaartellingen bijhielden deze vrij correct overeenkwamen met kalenders zoals maya incas farao eistein etc.. de tellingen waren gebasseerd op de 9 cijfers aanvullend met de 0 als rustpunt ofwel jaar 0.

0123456789 0 (= 10)123456789 0... 123456789 bij deze tellingen schuiven de kalenders uitomatisch mee en passen zich op natuurlijke wijze correct aan op de natuur.

voorspellingen die aangeven dat tijdens de terugkeer van Atlantis.. de aarde zich op zal mogen maken voor wedergeboorte is te kennen aan ruimteveer atlantis zo ook de 888 88 die in de jaartelling voorspeld is kan gekoppeld worden aan het natuurfenomeen wat nu zal gaan plaatsvinden.

Naar onze wetenschap zal zich dus alles in 201O herstellen...

Julia ceasar en Augustus dachten slim te zijn.. totdat.....mensen erachter kwamen dat de gedachtenkracht de sleutel is tot het hiernamaals...

zodra je WEET dat de aarde is geboren vanuit magnetisch veld van de zon zowel de maan dan weet je ook dat de aarde nog bij lange na niet aan zijn einde zal komen omdat de tijd nog lang niet daar is..


Alles is exact volgens plan verlopen omdat anders enkel wereldleiders zich veilig zouden kunnen stellen, nu word de gehele wereldbevolking verplicht samen tot oplossingen te komen.

Ik ben erg lang voor gek, debiel enz verklaard maar denk dat bij deze blogspots de boodschap inmiddels overduidelijk is dat WIJ met zijn allen zijn voortbestem te mogen laten zien dat wij als mens een ras zijn dat bestemd is te willen overleven en niet ten gronde gestort zal willen worden door enkel wat wereldleiders die denken dat geld nog belangrijk zal zijn tijdens het shiften...

De keuze is voor de mens zelf elk individu...